אחושה החושה

מולוקו

New member
אחושה החושה

אבריך הגמל בצד החושה ארביץ הגדיים למרגלותיו אז הוציא החליל בנחת שיר אנגן להרים. עולה מנגינת החליל כמו עשן נרגילה מענטז , ענוגים ומהפנטים הצלילים ירקדו ההרים בפסגות זקורים. רועה את הצאן בידיים אמונות ואת ההרים לש במנגינת חליל , למרעה הוביל הכבש והגדי אחושה החושה בחליל ובשיר.

צליל חליל

הוציא העלם החליל להנעים בצליל, צלילים ממושכים מכושפים עולים מיסתלסלים והיא מיתנועעה, כנחש מיתפתלה וגופה הגמיש מרעיד, בחום השמש היוקד מרטיט ומרקד באש אדמדמת בהנאה מיתעצמת, עד צליל יידם והיום תם,

מולוקו

New member
היפנוזה

מהפנט הוא צליל החליל אפילו נחשים מענטזים לצלילי מנגינת החליל , בואי רקדי למנגינת חיי לצלילי הרוח השורקת והחליל המזמר.

בהיפנוזה

מנגינת חייך היא תו בנפשי נעימת צליליך היא מפתח[סול] לליבי, נירקוד עד כלות הגוף נרחף כאילו נעוף, ברוממות חושים בעדנה לוחשים מרעידים באקסטזה, ב-היפנוזה..

מולוקו

New member
פנטה ריי

תרשי לי לפרוט על מיתריי ליבך , הלעיטיני נא מנפשך הזכה כנהר מים צלולים , פנטה ריי. שקללי אותי בחייך כממוצע יומי הרי חייך בלעדי לא יהיו כשהיו , רקדי על כף ידי לשריקת הרוח ענטזי באקסטזה בנשוב הרוח , נעוף עם הרוח השורק , והצליל המזמר , נעוף רחוק נישא בעול חיינו בשניים כי יש לנו לאן לעוף עם הרוח.

נדאה אל על

פורטת על מיתרי גופך חודרת למעמקיך לתוך נפשך וכל מעיינך, נתונים לי כי הפלאת לרקוד, אותך לי אחמוד, אל בנפשך הדואבת אותך אעטוף כאבן שואבת, נדאה אל על, נגיע למרחבי רקיע,

מולוקו

New member
דמעה של אושר

נרכב על דמעה של אושר , לעבר האופק , באמונה וביושר שאת היא זו שתדליקי את הנר בחושך.

למעלה