אחוזת משכית?

FullF

New member
אחוזת משכית?

שלום לכולם יש סיבה שלא עליתי עליה מדוע אחוזת משכית לא מופיעה ברשימת הצימרים המומלצים? אני מחפש צימר טוב לסופשבוע בדצמבר לחגיגת יומהולדת לזוגתי ומשום מה אני לא מוצא התייחסויות לחיוב או לשליליה לצימר הנ"ל אנא שתפו אותי
תודה ארז

אף אחד לא יכול לתת המלצה מהסיבה ...

שהצימר הזה מיתג עצמו כצימר לעשירים,למפורסמים,(בלי שום הצדקה)ורבים מאיתנו לא היו שם , ישנם צימרים רבים עם מיטה רחבה ובריכת שחיה ולא ממותגים כמוהו,וזולים במאות שקלים ללילה

בעלות של 1250שח אמצ"ש 1500 שח סופ"ש ב מ ב צ ע

הייתי כבר סוגרת ביערות הכרמל עם פנסיון מלא.

FullF

New member
במה שונה מפנחס וגסטון?

למה פנחס וגסטון שכן מומלצים פה בפורום שווים את התימחור? שדרך אגב יותר יקר. ושוב תודה ארז

ענתיל

New member
פנחס וגסטון הומלצו בפורום ע"י אחת הגולשות

שגם אמרה שלדעתה היא קיבלה שם תמורה לכספה. זה לא אומר ששאר הגולשים מוכנים לשלם את הסכום השערורייתי שהם גובים. בפנחס וגסטון יש לכל צימר בריכה פרטית. זה הייחוד שלהם, וזו הסיבה שהם הצימרים הכי יקרים בארץ. לדעתי, הבריכה הפרטית לא מצדיקה סכום של 1,900 ש"ח ללילה. יש שם, ללא ספק, חשיבה על הפרטים הכי קטנים (מלחי אמבט, נרות, מכונת אספרסו, סאונה, ג'קוזי בפנים ובחוץ), אך זה קיים גם בצימרים יוקרתיים אחרים שעולים הרבה פחות. הארוחה שם טובה, אך לא מושקעת בצורה גרנדיוזית, הנוף שם הוא של גן מטופח מאד, אך לא משהו מעלף כמו במצפים השונים, והיחס המצוין שניתן שם לאורחים ניתן גם בצימרים רבים אחרים. זו דעתי, כמובן, אך מי שמוכן לשלם - שיהנה.

FullF

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת ועוד שאלה .....

אז השאלה המתבקשת וסליחה שאני מנדנד
איזה צימר יתן את האפקט המבוקש של בן זוג שהשקיע מחשבה ומאמץ ובאמת בחר משהו מיוחד ורומנטי ולא "עוד" צימר ?

FullF

New member
הבהרה

האפקט לאו דווקא חייב לבוא דרך הסכום שאוציא.....

ענתיל

New member
צימרים יוקרתיים ומיוחדים

שהומלצו בפורום זה ובאתרים נוספים: באמירים נוף 10 בשומרה פיסת בר בעמוקה נוף ביער בנתיב השיירה נתיב לאוהבים: www.zimercard.co.il/itemPrat.asp?tbl=tblZimer&num=270&area=galilw באבן מנחם ארץ אהבתי www.weekend.co.il/galilwest/mylove/index.asp ברמות בקתות עץ בלבן www.haarmon.com ברמות קסם השני www.kesem4u.com/cabins.asp כנס לאתרים השונים, התרשם (מיקום, ריהוט, נוף, פינוקים, כיבודים, סביבה) ובחר לפי האינטואיציה שלך, כי באמת כולם טובים ומומלצים. שים לב שבחלק מהצימרים ארוחת הבוקר כלולה במחיר, ובחלק מהצימרים ארוחת הבוקר מוזמנת כתוספת (בכל מקרה מומלץ). תהנו!

drtrip

New member
שלום לך...

איני מכירה את הצימר שאתה רוצה להתארח בו, אך מכירה את פנחס גסטון-ממליצה עליו בחום. מצערת שאיני יכולה לעזור לך בהחלטה. עקרונית, צימרים מומלצים, הם צימרים שהגולשים מכירים וממליצים עליהם בחום. יכול להיות מאוד שהצימר שאתה בחרת והתרשמת ממנו הוא צימר טוב מאוד. נשמח לשמוע חוויות ממך כשתחזור. בהצלחה!

איריסג

New member
אני אנסה לעשות קצת סדר

(בעיקר כי לדעתי התכוונו פה אלי כשאמרו שהמלצתי על פנחס וגסטון) אחוזת משכית היא החצי השני של מה שהיה פעם מתחם הצימרים "פנחס ואברהם" - שהתפצל ל"פנחס וגסטון" ו"אחוזת משכית (הם למעשה ממש צמודים אחד לשני) לאחר הפיצול - פיני, הלוא הוא פנחס מפנחס וגסטון - הוסיף לשניים מהצימרים שלו (מתוך הארבעה) בריכה פרטית (לכל צימר בנפרד), ג'קוזי חיצוני - שניהם מחוממים, עם סביבה מאד נעימה של ריהוט גן, דק , ספות שיזוף ועוד...זה בנוסף למה שיש בתוך הצימר - שהוא ברמה מאד גבוהה, הן מבחינת פינוקים והן מבחינת עיצוב. למיטב הבנתי - פנים הצימרים באחוזת משכית - זהה לצימרים של פנחס וגסטון. ההבדל הוא שממה שקראתי (לא הייתי) אבי משכית הוסיף בריכה משותפת לכולם, וספא וכו'. אני לא יודעת להגיד לך מה הסיבה שאין חוות דעת על אחוזת משכית - אני יכולה להגיד לך שמעבר לעובדה שבעיני כן שווה לשלם לפיני את הכסף על הבריכה וכו' (אפשר גם לא) - היתרון העצום של פיני הוא באירוח שלו - שכמותו (ובאמת שהייתי בצימרים מעולים עם מארחים מקסימים) - לא ראיתי. האיש לא מכיר את המילה לא. הוא יעשה כל מה שהוא יכול כדי שהאורחים שלו ירגישו כמו בבית ולמעלה מזה. מה שכן - אם מדובר על לנסוע בעונה הנוכחית - שבה אין לבריכה אולי משמעות כמו בקיץ או באביבי (על אף שהבריכה והג'קוזי החיצוני מחוממים וזה כייף גדול) הייתי בוחנת כמה אפשרויות: 1. לקחת צימר "רגיל" אצל פיני - הם מקסימים, נעימים, מבודדים ומלאים פינוקים והוא באמת מארח מזן מיוחד. 2. לקחת את אותו צימר אצל אבי (לא הייתי , לא יודעת איזה מארח הוא ומה הוא בדיוק נותן היום), ולהנות גם ממתקני הספא שלו 3. לנסוע לגליל העליון, ולהתארח בסויטה החדשה והמדהימה של בלה ולורנס באמירים, שנקראת "הסעודה האחרונה". אנחנו בזמנו היינו בדרומית והיא הייתה מדהימה - והחדשה אמורה להיות אפילו עוד יותר. והמחיר מעט יותר זול.

ענתיל

New member
לכל המתעניינים: פנחס וגסטון ואחוזת משכית

היה בלימן מתחם של 8 צימרים בשם "פנחס ואברהם". לפני כשנה פרקו השותפים את החבילה, וכל אחד לקח 4 צימרים. פנחס קרא למתחם שלו "פנחס וגסטון", ואברהם קרא למתחם שלו "אחוזת משכית". הצימרים של שני המתחמים נותרו זהים. גם הגינות מסביב לצימרים זהות. מה ששונה זה שב"פנחס וגסטון" נבנתה בריכה פרטית לכל צימר, וב"אחוזת משכית" יש בריכה משותפת ל-4 הצימרים וכן מתחם ספא חדש. פנחס וגסטון גובים 1,900 ש"ח ללילה, ואחוזת משכית 1,500 ש"ח ללילה.

drtrip

New member
../images/Emo140.gifאיריס וענתיל היקרות,

כן|כל הכבוד, על הפירוט והיידע הרב, תודה רבה לכן, חייבת לציין שאני מאוד מאוד שמחה שאתן איתנו ועוזרות מכל הלב.

FullF

New member
ש החלטה

מכיוון שלא כל יום אנחנו יוצאים לחופשה וכיוון שהמקום נראה מבטיח בחירה נופלת על אחוזת משכית מבטיח לעדכן שאחזור שוב המון תודה על הסבלנות ארז

למעלה