אחוזת הנשיא

• פותח הנושא harty
  • פורסם בתאריך

harty

New member
אחוזת הנשיא

שוקי פורר,איך האתר קיבל טופס 4 ללא מוסדות חינוך במקום?למה המיסים כה גבוהים באתר בניה?למה לשכונות אחרות ניתנת הנחה? מה אנחנו התנחלות? תושבי אחוזת הנשיא מספיק עם השקט הזה תגיבו בפורום.

BlindSide

New member
מה הקשר?!?!

בין טופס 4 למוסדות חינוך??.... טופס 4 זה טופס שלאחר שבא פקח לראות אם הבניין תקין והסביבה שלו לא מסוכנת כגון חשמל וכדומה אז הבניין מקבל טופס 4 טופס 4 זה תופס אשר מקבלים רק אם הבניין תקין

עזוב

הוא חשב שהוא בא למקום שלא יבינו מה זה טופס 4... יענו להיות חכם... שילך חח

harty

New member
אתם כנראה לא גרים במקום

טופס 4 ניתן לשם אילוס. אסור לאכלס שכונה ללא מוסדות חינוך.בושו והיכלמו על התגובה המתנשאת שמצביעה בבירור על רוע לב. ואם אתם גרים במקום אין ספק שיצאתם פריירים.

harty

New member
ברטה טיטי

שמך מעיד על הכלתך.. מילא ברטה אבל טיטי?אפילו שהשם פיקטיבי הוא מעיד על חוסר חוכמת חיים. עכשיו תשאלי מה קשור? חבל את לא תביני...תשאלי את .....עזבי אל תגיבי.

חוכמה...

קודם כל אין לך מושג מה זה ברטה טיטי... אילו שתי השמות של הנרגילות שלי... דבר שני דבר אליי בלשון זכר... דבר שלישי אתה מדבר איתי על חוכמת חיים ? למה מי אתה שתקבע מה אני ומה האיכות שלי... והמסר החסר טאקט שלך ששלחת לי לא זכה ולא יזכה לצומת לב אשר אתה מחפש אותה אצלי... אז אחורה פנה קדימה צעד טירון

אופיריס

New member
ביזיון

אולי כדאי לעבור קורס בעברית לפני שמפרסמים הודעה כזו כנגד ברטה טיטי. בושה.

harty

New member
כשתגדל אז תבין. אתה קטן מדי בכדי

להבין.לפני שאתה קופץ תבדוק ותלמד....

harty

New member
מה שלום הנרגילות? האם אתה עדיין

יונק? למה אתה כל כך ניפחד? תירגע והכל יהיה בסדר.

ויכוח ברמה כזו

אינו הולם רחובותים. וזהו מסר לשניכם כאחד. (ואגב: מי, שבוחר להיקרא "ברטה" - שלא יצפה שיחשבו אותו לבן...
).

אבל עם קצת מחקר

זה לא היה מגיע לכך פרט לזה אין לי בעיה אני מבין שפונים אליי בלשון נקבה אבל עצם העובדה שהוא חשב שאני בת עם טון מתנשא במסר שנשלח אליי... מראה את מצבו

מ א ג ר ט

New member
לאט לאט

אני לא אנסה "להסביר" מה זה טופס 4, כי אין לי את ההגדרה המדויקת שלו בחוק. מה שכן, למה לקנות דירה/בית אם אתה יודע שאין באיזור דברים כמו מוסדות חינוך וכיוצ"ב. לשכונת אחוזת הנשיא יש הרבה טענות (ובצדק! לא אמרתי שלא) ועד כמה שידוע לי כבר נעשו פניות לעירייה בנושאים שונים. ושוב, איך אפשר לקנות דירה כשאתה יודעת שאין מוסדות חינוך? הרי בית ספר/גן וכו' לוקח זמן לבנות. אם אתה גר שם, למה בפורום. המקום יחסית שומם, וכבר הרבה אנשים רצו לגייס אנשים בפורום אבל כמובן שלא יוצא מזה הרבה. תדפיס ותשכפל פלייארים לתושבי השכונה, תתלה מודעות. אף אחד לא יתעלם ממך!

harty

New member
סוף סוף תגובה לעינין.

הפורום ברחובות אכן שומם. תושבי השכונה אכן עושים מאמצים לשיפור אבל כנראה נתקלים בקיר אטום.אני מאמינה שיבואו חשבון עם האחראים ביום הבחירות.הדירה ניקנתה בעיקבות ההבטחות שיהיה גן במקום.עד כמה שאני זוכרת חל איסור על איכלוס ללא מוסדות חינוך.

ושאלה עניינית

למה שלא תתנהגו כמו אזרחים, קרי - תתפסו יוזמה, תארגנו גן בעצמכם ואז תתבעו הכרה (שתכלול מימון) עירונית וממשלתית בו ובכם? במקום להתלונן - לעשות. זו הדרך.

למעלה