אחוזת הטירוף

TomerW

New member
אחוזת הטירוף

אני לא יודע כמה רואים את זה אבל כל פרק זה נהיה יותר מעניין-לכל החוששים שזה לא מעניין אני מציע לפתוח את הראש אמנם זה לא כמו הישרדות אבל לגבי כל הטראש שאחרי הישרדות כמו הברבור המשפחה או הבית ועדן לנצח.....אחוזת הטירוף לא רעה בכלל בכל אופן לגבי הפרק האחרון-היה ענקקקק! איך בסוף לא העיפו את נואל אבל עכשיו יודעים מה מאזן הכוחות. ממש מצחיק הקטע של השיפור עצמי שכל אחד מהאלטים מנסה ליצור אצל המשתתפים זה קורע מצחוק פיונה אשת הוודו ארט האדם הקדמון המודרני ודון הערפד וכמובן אבוקדווווווווו הנטוריסט

מטר9

New member
אף אחד.

האלטים החליטו לבדוק מה המתמודדים חושבים אחד על השני והחליטו שהם עושים טוויסט שבו המתמודדים צריכים להחליט מי עף, ולא הם (אם תשאלו אותי, אני חושב שהם עשו את זה רק בגלל שניקול לקחה את החסינות, כי אם היא לא הייתה לוקחת זה היה די ברור שכל השאר היו מצביעים לה...). בכל מקרה, לונה, אריק וג'יימי נתנו את המחרוזת שלהם לנואל, נואל נתן את שלו לאריק וניקול נתנה את המחרוזת שלה (אחרי נאום מאוד מעצבן שגרם לי לרצות להוריד לה סטירה) ללונה. אחרי זה הם התחילו לעשות לנואל את הטקס שהם תמיד עושים כשמישהו עף ואז אבוקדו אמר שנואל לא באמת עף, כי רק האלטים קובעים מי הולך הביתה, אבל זה נחמד לראות מה הם חושבים אחד על השני...

מטר9

New member
זה הלך ככה...

לונה הייתה ראשונה והיא נתנה לנואל. אחרי זה אריק היה צריך לתת למישהו, הוא עמד איזה 10 דקות כמעט בוכה כזה, ואז הוא נתן אותו לנואל גם (לא יודע למה). אחרי זה ג'יימי נתנה גם לנואל, ואז נואל נתן לאריק (אני מניח שזה בגלל שהוא נפגע מאריק) ואז ניקול נתנה ללונה כי היא ידעה שזה לא משנה כבר, והיא גם עשתה איזה סצינה שלמה מול האלטים על למה לונה צריכה לעזוב ולא אריק (למרות שהיא יותר שונאת את אריק...) אחרי שלונה נתנה את המחרוזת שלה לנואל הייתי בטוח שאריק ונואל יתנו אותנה ללונה וג'יימי תצטרף ללונה ותתן אותה לנואל ובסוף ניקול תכריע... גם אני הייתי מופתע שאריק רצה להעיף את נואל, אבל בפרומו לפרק הבא הוא אמר "ראיתי הזדמנות להעיף את נואל וניסיתי לנצל אותה" למה הוא רצה לנצל הזדמנות להעיף את נואל? ביונד מי. אבל אני מניח שנגלה את התשובה בפרק הבא. ואגב, במשחק כזה שלמתמודדים אין שום השפעה על מי שעף, אין דבר כזה ברית כי אין לברית שום תועלת... אבל כן, הם היו חברים ולא הבנתי למה הוא העיף אותו. ועוד קטנה לסיום: כשכולם התפשטו בתחרות חסינות, הגוף של אריק היה מאוד מאכזב... חשבתי שהוא בחור כזה שהולך למכון מספיק פעמים כדי שיהיה לו גוף יותר טוב... הצלקת של נואל (
) עושה לו רק טוב, כי היא מתחה לו את העור והוא נראה שרירי כזה (למרות שהוא לא...)

maya567

New member
דאמאיט. מתי מחר השידור חוזר?

שכחתי שהם מתפשטים. אני עסוקה מדי בנואל אחר (של פליסיטי
).

מטר9

New member
אני לא רואה יותר פליסיטי...

עזבתי מאז שהיא הסתפרה... |אמריקאימפגר| סתם, אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת. יותר מדי שולחן לחמישה בשבילי...

אריק נבלותי.

הוא מלכלך על ניקול שהיא צבועה, אבל הוא רק רוצה לשים לה רגל כי הוא שונא אותה. הוא בעצם היצור הכי צבוע, שפל ומלוכלך באחוזה. אני מקווה שהמבחן שהאלטים עשו להם בטקס הניפוי יפיל אותו. אני חושבת שהם הבינו שהוא מלוכלך כי הוא עשה הצגה שלמה כאילו הוא מתמוטט בטקס אבל מיד העניק מחרוזת לחבר הכי טוב שלו. ניקול דווקא הייתה מתוקה כשנגבה את דמעות התנין של ג'יי. אני לא מבינה למה ג'יי לא לומדת לקח ומפסיקה לפוצץ את הריסים שלה במסקרה. היא עוד לא הבינה שהבכי המזוייף שלה ימרח לה את כל המסקרה ממילא?

maya567

New member
אמרו למה יש לו את הצלקת הזו?

היא ע-נ-ק-י-ת! וסופר מלחיצה... אריק עדיין יאמי מבחינתי
. וקטע ה'גירלז גון וויילד' של ג'יימי וניקול היה ממש מזעזע. הפרק הבא נראה נוראי. אין לי בעיה לשתות את הדם של עצמי (טעמתי כבר כמה פעמים, טעם ברזלי משהו) - אבל של מישהו אחר? בעע.

מטר9

New member
בטח שאמרו!

בפרק השני היה טקס שפיונה ערכה, שכל אחד כתב את הפחד הגדול שלו, שיתף אותו עם כולם וניקה אותו מחייו. הפחד של נואל היה שאנשים לא יקבלו אותו בגלל הצלקת, הוא הראה את הצלקת והכל היה טוב ויפה. והצלקת שלו ממש סקסית...

maya567

New member
זה הדבר הענקי הזה שיש לו בבטן?

איט'ס קריייייפי
אם כבר המשקפי שמש שלו סקסיים
, שלא לדבר על העבודה - למי אין פנטזיה לעשות את זה בחדר של השרת...

מטר9

New member
אל תסחפי...

המשקפי שמש שלו באמת נותנים לו לוק
השרת לא כל כך מזיז לי... חוץ מזה הוא לא שרת, הוא מנקה במספרה (משהו כזה). וכשרואים את הצלקת שלו רק לשניה, זה אכן נראה קריפי, אבל בפרק השני ממש התמקדו בצלקת שלו והיא ממש סקסית...

yes REAL

New member
אני סוף סוף יודע מה הצלקת מזכירה

לי - את הבטן של אחת המתמודדות בברבור!

Doji

New member
חחחחחח נכון, גם אני פתאום הבנתי

מאיפה זה היה "מוכר" לי.

yes REAL

New member
לא יעזור אריק חלאה וניקול ../images/Emo47.gif

נמאס כבר כל הקטע של כל מיני אנשים "עממיים" בתוכניות ריאליטי שמחליטים לצאת נגד מישהו רק בגלל שיש לו כסף. מה זה קשור בכלל? בדיוק כמו ההתנפלות של ג'נה פורנו לואיס על המנצחים ב"אול-סטארס", בדיוק כמו העליהום על חלק מהזוגות ב"רצים לדירה" (עם כי על קרן ועדלי הלוזרים הכל מוצדק), גם כאן חבורת אידיוטים קטנה מנסה לנגח את ניקול האלילה. אז מה אם היא ממאליבו? אז מה אם היא עשתה משהו בחיים שלה? זה שהם עלובים והיא לא, לא אומר שזה צריך להיות לרעתה. ואני חושב שאחרי ההצבעה של אתמול, שבה כולם חשפו את האופי האמיתי שלהם, החל מלאנה (למה לעזאזל המתרגם החליט לקרוא לה לונה?) שבמקרה שלה היה ברור מההתחלה שהיא צבועה, וכלה באריק הנבלה, שלא היסס לתקוע סכין בגב של החבאר הכי טוב שלו כביכול, ברור שניקול שולתתתתתת!!!!!!!1

ThE Fire GiRl

New member
צודק ../images/Emo70.gif

בהתחלה לא סבלתי את ניקול כי היא באמת ניראתה לי קצת מזוייפת. אבל עכשיו אני הכי אוהבת אותה (למרות שגם ג'ימיי חמודה). כי אם מסתכלים על הפרמטרים של האלטים אז ניקול בעצם הכי מתאימה. היא לא שם בשביל הכסף כי יש לה.. היא שם בשביל לפתוח אופקים. וזה מה שחשוב מבחינת האלטים. ולאנה מעצבנת.. היא משחקת אותה ילדה טובה ירושליים אבל מתחת לכל זה תחמנית כמו רוב..

למעלה