אחוזי נכות

נצאב

New member
אחוזי נכות

ממש אודה לכם חברי אם תשיבו לי עליתי מ 49% ל 52% כיצד זה מתבטא בהטבות (משרד הבטחון לא מנדב מידע) אחוזי הנכות זמניים. אחוזי הנכות זמניים. ואני פגוע עמוד שדרה לאיזה רמה אני שייך? ומישהו מוכן לפרט מהן: רמה ב+5 וכו´ רמה 1 רמה 2 וכו´ ממש מודה מקרב לב

rozgil

New member
דבר ראשון....

....יש לך זכות לרכוש מכונית........וזה גם מתבטה בכסף(למשל מעל 50%--נידמה לי---שאתה יכול לקבל ניצרך,אם אתה לא עובד) לדעתי נכה צה"ל מתחלק לשניים :הראשון- זה שמעל 50% והשני-זה שמתחת ל-50%הרבה הטבות במישרד הביטחון ניתנות למי שיש מעל ל-50% ........בתיקווה שרוממתי את רוחחה.......-תנצל את זה אם האחוזים הם זמניים.

ominator

New member
אחוזים זמניים...

ביחס לרכב צריך 30 חודש לפחות של אחוזים זמניים, אם קיבלת לשנה זה לא יעזור לך לקבל רכב שמעל ל50%. אגב אתה זכאי לרכב כבר מעל 30% על פגיעה לוקומוטורית ואני מניח שכבר קיבלת. הטבות רפואיות ניתנות גם במקרה של אחוזים זמניים. לנצרך זכאי רק מי שאינו עובד ואינו בר שיקום - זה לא תגמול אוטומטי.

rozgil

New member
האם לרכב.....זכאי גם.....

...מי שיש לו 43% על בעיות נפשיות +טרטוקוליס(מתוך למעלה מ-80% כוללת)??? אחוזי הם לצמיתות!!!!!!!

נצאב

New member
מה לגבי

רמה 1? רמה 2? ב+5? איך הקיטלוג עובד 2 חוליות התרסקו לי בצוואר אבל אף אחד לא אמר לי שזו פגיעה לוקומוטורית ושאני זכאי לרכב תודה רבה

ominator

New member
פגיעה לוקומוטורית הינה ברגלים ...

ובעמוד שידרה, המשפיעה על יכולת התנועה של הנכה. אם יש השפעה על יכולת ההליכה בשל פגיעתך הצווארית יתכן ואתה זכאי לרכב.

למעלה