אחוות שלישיות

טשטושה

New member
אחוות שלישיות

1200 בצהרי היום קפאתי כבר במשרד ומזוית העין קלטתי ששמש בחוץ מחייכת אלי אספתי את עצמי ואת ים הטלפונים שתמיד רודפים אותי ויצאתי..."לחמם את השמש"... אני כמעט אף פעם לא יוצאת כי המשרד, הטלפונים, חוסר הזמן... אבל משהו הוציא אותי החוצה אל השמש והפרחים בגינה ותראו מה זה פלא... מהצד הנעול של השער עומדת חברה - אמא לשלישייה שכבר מזמן עברה דירה ושכחה שיש לה טלפון/פלאפון בכלל... והיות והשלישייה שלה צעירה משלי כבר היא פוצחת בתאורי מעלליהם של ואט אט - עולות שערות ראשה ומסתמרות ובשארית כוחותיה היא שואלת - עד מתי?......... ואני מחייכת מסתירה צחוק מכיר ויודע ומזכירה לה לחברתי את הימים בהם צחקה ממני עת ילדיה שכבו בנחת בעגלה וסביבי תמיד רצו שלושה אינדיאנים קטנים ולא היה התחלה וסוף לויכוח הבלתי נגמר של מי יושב באמצע.... של מי נותן יד לאמא מימין מי משמאל מי נותן יד לאח/אחות...... אם חברתי לא היתה באה לא הייתי זוכרת איך עבר הזמן איך מזמן כבר שכחתי איך הויכוח הזה - באמת נגמר מזמן..... ובנימה אופטימית זו עד למשב הבא טש יוצאת לחמם עוד קרן שמש

קרנושה

New member
טש-כשאני קוראת אותך אני תמיד

מקבלת בומבה לפרצוף.....אני מחייכת ועם זאת מבינה כמה צרותיי קטנות כעת......היתכן? שאני, אני השוחה בתלונות עוד לא התחלתי את הדרך? מי יתן יד למי......מימין או משמאל......שיוווווו נשמע עניין של מה בכל לאחרים הא? אימל´ה..............אני צריכה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכי לכתוב..... קרן

למעלה