אחוות אלאניס

אחוות אלאניס

סיפור שנשמע הזוי לחלוטין אבל התרחש באמת: לפני מספר ימים עליתי על האוטובוס מהעבודה בדרך הביתה. כמובן ששמעתי להנאתי בדיסקמן את fos והתיישבתי בקידמת האוטובוס. כשלפתע, משום מקום השמיעו ברדיו את head over feat. הסרתי את האוזניות והתענגתי על קולה של הגדולה מכולם. התחלתי לזמזם את השיר כשבלי שום אזהרה שני נוסעים מלפניי הצטרפו אליי ואז אחד אחרי השני נוסעי האוטובוס החלו לשיר את השיר יחד עם אלאניס בקול רם וכך כל האוטובוס שר לו יחדיו וכולם חייכו. זה נשמע כמו סצינה מסרט הזוי, אבל זה קרה במציאות! על האוטובוס! וזה היה אחד הרגעים הכי מיוחדים שחוויתי אי פעם! איזו אהבת אלאניס שררה שם! ואז, בתום השיר, השדרנית החמיאה לאלאניס והזכירה את יציאת האלבום האקוסטי. ורוב הנוסעים באוטובוס הנהנו בהסכמה. סתם חוויה מיוחדת שתיזכר במוחי לעד... רציתי לשתף אתכם.

איזה מגניב....

לי חוויה מיוחדת שהיה לי איתה זה לפני שנה.. בערך חצי בית ספר שלי הפך לרוקהעצמאות (שאז היה בחיפה..), תפסנו שם שליטה - תוך שניה הגענו לשורה ראשונה. ואחרי כל הרעש של המוזיקה בסוף, ולתפוס מונית ... אני ועוד 3 חבר'ה נהנים מהשקט של ההאנגאובר - ואז ב- 6 בבוקר במונית היה אירוניק.. כולם ציפו שאשתגע... דווקא נרגעתי מזה ...

kerry cordano

New member
נשמע ממש הזוי. יש לי שאלה

באיזה עיר זה היה? והנוסעים בטח היו צעירים יחסית, לא?

hadas 5

New member
איזה מגניבבבב

נשמע ממש כיפי
ואני חושבת שגם אני שמעתי את זה... זה היה בגלגל"צ ביום חמישי בשעה 10 משהו כזה... חח אל תשאלו אותי איך אני זוכרת את זה

יוו איזה יופי ...

תמיד רציתי שתקרה לי סצינה מסרט ... ממש מגניב .. אהה ושאלתי היום בחנות בקניון אצלינו (של דיסקים) ואמרו שהדיסק של אלאניס "כן, הוא מגיע, עוד השבוע ... בעצם היום" ייאיי!! ואני חשבתי שהרגע הזה לא יגיע לעולם

אני שאלתי באיזור שלי- בנהריה אבל..

אני מניחה שאם פה אמרו שיוצא כנראה שיוצא בכל הארץ .. אהה זה היה בטוואר רקורדס ...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

את לא יודעת כמה ששימחת אותי עכשיו!
אההההה!!!!!!2222222 אני חייבת לקנות!
טוב נמנ..בגרות יום חמישי..אז אני אחפש ביום שישי וביום ראשון [אם אני לא אמצא ביום שישי] אני קונה בטוח..אני כבר אמצא איפה!
יאאאאאאאאא..איזה אושר!

בעצם גם לי היה סרט !!!

לפני שנה המורה שלנו באנגלית חילקה לנו דפים, זה היה כמו בחן שמיעה באנגלית... אז היא הביאה טייפ... ואמרה: "well students we're about to hear Ironic by Alanis Morissette.. " אשכרה היו מלא דפים עם תמונה של אלאניס והלירקס של אירוניק והיינו צריכים להשלים. היה שיעור מטורף - התחילה לשאול "מה לדעתכם הכי אירוני פה.." וכל השטויות האלה.. "למה לדעתכם היא רשמה ת'שיר?" "שיר שמח או עצוב"... בסופו של דבר כולם אמרו שהדבר הכי אירוני הוא שאמיל יכול לעשות למורה בית ספר על אירוניק-ביי-אלאניס-מוריסט...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifאיזה כיף!

הלוואי עלי ללמוד שיר של אלאניס בשיערו אנגלית..
נמנ..אצלנו כמעט כל שיעור היה קטע ואז מה הטון של הקטע? אירוני. חמישה תלמידים שואלים מזה אירוני..
ואז אחת החברות שלי מרימה את היד ומספרת את הבית הראשון של השיר של אלאניס..
[ונותנת קרדיט כמובן
] ואז המורה "ואוו דוגמה מצויינת" וכל פעם דוגמה אחרת מהשיר..איך המורה לא קלטה שזאת הדרך הכי טובה להסביר לתלמידים העילגים מהי אירוניה.
אה כן ו..

אז ככה.........

זה קרה באמת שבוע שעבר ונדמה לי שזה היה יום חמישי בערב. נסעתי באוטובוס בת"א. ואם מדברים על ironic, לא אשכח לעולם שבהיותי תלמיד כיתה י' בשנת 96, המורה שלנו לאנגלית גם הביאה לנו את השיר, שמענו אותו והיא חילקה לנו את מילותיו וניתחנו אותו בכיתה. לא היה מאושר יותר ממני באותו רגע, (אני מהמעריצים הותיקים השרופים עוד משנת 95 כפי שהבנתם). אז אני רואה שלא רק אצלנו לימדו את השיר. זה באמת כבוד גדול. ממש כיף לי בפורום הזה, לחלוק את אהבתי לאלאניס עם כולכם, כל מי שמסביבי אף פעם לא התחבר אליה. אפילו להופעה הלכתי עם מישהי שידידה שלי מכירה, אחרת הייתי הולך לבד. בכל מקרה, זו אכן הייתה חוויה מדהימה באוטובוס שרוב הנסיעות שלי פה בד"כ נוראיות, (אגד - אין מה להוסיף), ורוב מי ששר היו גם אנשים קצת יותר מבוגרים, תתפלאו לשמוע. ודבר אחרון, הדיסק באמץ יוצא השבוע? מחר אני רץ לחנות לקנות!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gifנמנ.איזה כיף!../images/Emo9.gif

וגם לי אין ממש עם מי לחלוק את אהבתי לאלניס..יש לי חברות ששומעות את השירים המוכרים אבל לא באמת אוהבות אותה.

Crazy Figgy

New member
אומנות השרשור במסווה...../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

ואני אהיה הראשונה שתגיד שדווקא השתמשתי ב- thank you בעבודה באנגלית
למען הפרוטוקול- הדס ואני. למזלנו היתה לנו מורה משכילה מספיק בשביל לזהות.

Rוית

New member
מגניב לחלוטין! ../images/Emo13.gif

ולחשוב שאני נוסעת רק ברכבות
ואיזה יופי שהדיסק מגיע לחנויות!!!!!!!

אוי

הייתי כל כך מאושרת ... ועוד איך שהיא ידעה בדיוק על מה אני מדברת בלי לבדוק אפילו איזה דיסק או מתי הוא מגיע... הבעיה היא שהייתי שם עם אמא שלי ... אם הייתי לבד ... הייתי מחכה ליד החנות עד שהדיסק היה מגיע ...

למעלה