אחה"צ 1:1 כייפי
אחד הימים השבוע, בעלי היה צריך לקחת את הגדול לאיזה מקום.
במקביל אני הגעתי להוציא את הקטנה (5) מהצהרון לבילוי של 1:1
לא היתה לי תכנית- פשוט זרמנו
הגענו הביתה ובשקט ורוגע בלי להתחלק בין שניהם יכלתי להקשיב לכל סיפורי הגן שלה, הצעתי לה שנכין עוגיות, ישר קפצה על המציאה כמובן
ושוב, הייתה לי סבלנות בשפע כי אין עם מי לריב תוך כדי
אז אפינו עוגיות, ובזמן שהן היו בתנור,היא עשתה לי "חוג בלונים". היא אוהבת לשחק בבלון- אז המציאה איזה משחק ושיתפתי איתה פעולה.
בהמשך סתם ישבנו על הנדנדה במרפסת וכרסמנו מהעוגיות שאפינו ושוב קישקשנו וקישקשנו
נתתי לה לבחור את ארוחת הערב (בדר"כ אני מחליטה כי אחרת לא יוצאים מהלופ הזה), ובזמן שהכנתי היא העסיקה את עצמה יפה מאוד לבד, כי כבר היה לה מספיק "זמן אמא" ואין עם מי להילחם על תשומת הלב
ישבנו לאכול והיה כייפי ומקסים
ואז הבנים הגיעו....
בקיצור, ברגע שהילד יודע שאתה לרשותו (גם מול אחים, וגם בלי להיות עסוק תוך כדי בעוד 10 דברים, פשוט 100% עם הילד) אז הוא לא צריך שום אטרקציה מיוחדת, פשוט שמח להיות איתך
אהובתי מתוקתי
אחד הימים השבוע, בעלי היה צריך לקחת את הגדול לאיזה מקום.
במקביל אני הגעתי להוציא את הקטנה (5) מהצהרון לבילוי של 1:1
לא היתה לי תכנית- פשוט זרמנו
הגענו הביתה ובשקט ורוגע בלי להתחלק בין שניהם יכלתי להקשיב לכל סיפורי הגן שלה, הצעתי לה שנכין עוגיות, ישר קפצה על המציאה כמובן
ושוב, הייתה לי סבלנות בשפע כי אין עם מי לריב תוך כדי
אז אפינו עוגיות, ובזמן שהן היו בתנור,היא עשתה לי "חוג בלונים". היא אוהבת לשחק בבלון- אז המציאה איזה משחק ושיתפתי איתה פעולה.
בהמשך סתם ישבנו על הנדנדה במרפסת וכרסמנו מהעוגיות שאפינו ושוב קישקשנו וקישקשנו
נתתי לה לבחור את ארוחת הערב (בדר"כ אני מחליטה כי אחרת לא יוצאים מהלופ הזה), ובזמן שהכנתי היא העסיקה את עצמה יפה מאוד לבד, כי כבר היה לה מספיק "זמן אמא" ואין עם מי להילחם על תשומת הלב
ישבנו לאכול והיה כייפי ומקסים
ואז הבנים הגיעו....
בקיצור, ברגע שהילד יודע שאתה לרשותו (גם מול אחים, וגם בלי להיות עסוק תוך כדי בעוד 10 דברים, פשוט 100% עם הילד) אז הוא לא צריך שום אטרקציה מיוחדת, פשוט שמח להיות איתך
אהובתי מתוקתי