אחה"צ טובים...

מיק41

New member
אחה"צ טובים...

היום בערב מסיבת הסיום של בני הבכור.... מסיים יב. מאד מרגש... לא להאמין איךהזמן עובר. חודש הבא בן 18. שבוע הבא בגרות אחרונה באזרחות.... ואז חופש עד נובמבר..... הגיוס. ומחר מסיבת הסיום של בני השני.... מסיים כיתה ט חטיבת ביניים... ועוד מעט מתחיל החופש הגדול....

בשעה טובה מיכל

מרגש ..וכייף . אך שהם גדלים לנו .. בהצלחה בבחינה האחרונה ולך מאחלת הרבה כוח לחופש הקרב ...

em0854

New member
המון בהצלחה

כיף ללוות את ילדינו בתחנות החיים, המון נחת, עדנה

yamkachol

New member
מיכל, שיהיה במז"ט לבן המסיים י"ב,

ולבן שמסיים ט'. כן, כבר "מריחים" את החופש הגדול. מתחילה ההתנהלות של החופשה.

מזל טוב לנים של מיכל

אז יש החלפת משמרת בתיכון אצלך ומזל טוב לבנים לך מיכל הילדים גדלים ועוד מעט יש לך חייל צעיר בבית זה לא פשוט ובילוי נעים בחופש הגדול עם הילדים

פשו שי ת

New member
מיכל יקרה

בהצלחה לבנים לסיום הלימודים כמה מרגש גם הבת שלי מסיימת כיתה ח' (אצלינו כיתה ח' זה סיום יסודי ואחר כך יש תיכון) והחייל שלי כבר שנה בצבא וקיבל עכשיו דרגת רב''ט איך שהזמן טס ואנחנו לא מרגישים אז שיהיה בהצלחה לכל המסיימים ולכל ילדינו שיוצאים לחופשה ארוכה ומתישה

רוזהלי

New member
מיכל

איך היתה המסיבה אמש? גם הערב במסיבה של השני תהני.
לשניהם

מזל-טוב כפול../images/Emo24.gif

זה באמת מאוד מאוד מרגש... אני מניחה שעכשיו את במסיבה השניה... כשמסיימים את התיכון התחושה, לפחות לי היתה כשהבן שלי סיים, עם כל התרגשות, גם של עצב, שהנה, היום האחרון בחממה וכשיוצאים בפעם האחרונה משערי ביה"ס, זה לחיים "האמיתיים" ומה יהייה איתו ואיך יהייה איתו... דאגות... תחגגו ותבלו שיהייה סופ"ש של מנוחה....

למעלה