STIVENZ 426
New member
אחה"צ טובים לכם.
לאחר התרשמות מהקהילה ולאחר שהגיע לידי סירה (שהיתה במקור פלשתינאית, הוחרמה ע"י חיל הים, ונמכרה במכרז) צצו כמה שאלות. ובכן, אין לי רוב מידע על המנוע והגיר, חוץ מהעובדה שמדובר במנוע VOLVO PENTA 80 מסוג ND 11. בכל מקרה, איזו גומיה שמתחברת אל הברך (הגיר) נקרעה, ומים חדרו אל תוך הגיר. "בירה" כמו שראיתי שאתם קוראים לזה כאן
. מכיוון שהמים שכבו שם די הרבה זמן, ואנוכי פדנט רציני בכל הקשור לתיקון והשמשה של דברים מכניים (מכונאי במקצועי) אני לא מסתפק בהחלפת השמן ותיקון הגומיה, אלא רוצה לפרק את הברך, להחליף את המיסבים בתוכה, ולהרכיב חזרה, כדי למנוע כשל עתידי באחד המיסבים בלב ים. לפיכך, כלים יש לי, מיסבים יהיו גם. רק מיקרופיש (שרטוט מכני המתאר את החלקים בגיר וסדר הרכבתם) חסר לי. למעשה אני זקוק לו בכדי לדעת האם צפוי איזשהו קושי בפרוק החלפה והרכבה מחדש? האם קיים כיוונון מיוחד לגיר? חיפוש נואש ברחבי הרשת העלה חרס. וכאן אתם, אם תוכלו לעזור, נכנסים לתמונה. מאין תבוא הישועה? תודה, שבת שלום, מזג האויר אידיאלי ושייט מוצלח!. ס.
לאחר התרשמות מהקהילה ולאחר שהגיע לידי סירה (שהיתה במקור פלשתינאית, הוחרמה ע"י חיל הים, ונמכרה במכרז) צצו כמה שאלות. ובכן, אין לי רוב מידע על המנוע והגיר, חוץ מהעובדה שמדובר במנוע VOLVO PENTA 80 מסוג ND 11. בכל מקרה, איזו גומיה שמתחברת אל הברך (הגיר) נקרעה, ומים חדרו אל תוך הגיר. "בירה" כמו שראיתי שאתם קוראים לזה כאן