אחה"צ טובים לכולם

• פותח הנושא tia3
  • פורסם בתאריך

tia3

New member
אחה"צ טובים לכולם

אני וחברה שלי כרגע סיימנו רציפות למידה של חמשת השעות האחרונות, ובהפסקה גילינו את הפורום המקסים שלכם! היינו שמחות אם הייתם יכולים לנתח את כתב היד שלנו (שמצורף בזאת). תודה מראש לכל העונים (חובבנים או מקצוענים)
.

Ramie

New member
שלום למורן וזוהר

על קצה המזלג - נתחיל בזוהר: י"ב-תניקית טיפוסית. שמחה שהבגרויות נגמרות עוד מעט. עסוקה מאד בעצמה. משקיעה הרבה מאד אנרגיה ברגשות. רגישה, נוטה לפעמים להתפרצויות ריגשיות. מתפקדת בגלים של גאות ושפל. קפריזית לעיתים. מרגישה לעיתים ש"מגיע לי"ץ מתמצאת במגוון עיניינים שונים. בקבוצה תשמח להשתתף בעשיה ומסוגלת ליצור הרגשת חברות וייחסים חברתיים נעימים כאשר היא רוצה בכך. ומורן: די דומה. פחות מצבי רוח, יותר גישה של מעשיות, עצורה יותר, לפעמים משתדלת לשמור על ייחסי חברה תקינים למרות שלא ממש בא לה. מגיבה יותר מהראש - פחות מהבטן או מהלב. אגב, אני גרפולוג מתחיל אז אנא אל תתרגשו ממה שאני כותב. אשמח לקבל משוב.

nili6

New member
סימנים לכתב מספר שתיים.

אתייחס רק לסימנים העיקריים מהלך שורות עולה איזור אמצעי דומיננטי ל' שלא מצליחה גם להתחיל לטפס למעלה תפיחויות חתימה באנגלית נוגדת לטקסט שוליים ימניים מאוד ישרים פה ושם חוטים בתחילת האותיות מופרד עם מעט חיבורים זווית ישרה בדכ ש שנוטה להשתבלל בתחתיתה לחץ בינוני עד כאן כתב מספר שתיים.

nili6

New member
סימנים כתב מס. 1.

לחץ יותר חזק מהלך שורות יורד חתימה מחוזקת (מעבר על הקווים וחיזוקם) (רק שם פרטי, מ מוגדלת, ן שלא מצליחה לשקוע)\ פסיקים לא במקום (ולא מחמת שהכתב מהיר) שוב התמקדות באיזור האמצעי לולאות נפוחות יש גם זווית ימנית נקודה אחרי החתימה ועוד. קיפוח (ו' שנראית כ- י')

tia3

New member
היי רמי :)

ככה: על הכתב שלי (זוהר) - בתור גרפולוג מתחיל אתה דווקא לא רע בכלל... צדקת כמעט ברוב הדברים... אתה לא הראשון שטוען שיש לי קפריזות לפעמים ואתה אפילו לא מכיר אותי...
אבל בכל אופן - תודה
היה מעניין.

shamon51

New member
הי רמי

כמה שנים עוד תרשום "אני גרפולוג מתחיל"
לפי הניתוחים כבר מזמן נגמרה "ההתחלה" כמו שאומרים: האויב של הטוב הוא הטוב ביותר

shamon51

New member
ועוד קצת

זוהר = חשיבה מהירה ואסוציטיבית הרבה אופטימיות והתלהבות לקראת ההמשך. יחד עם היכולת השכלית הגבוהה, מקבלת החלטות עלפי הרגש. יכולה לעסוק במגוון מקצועות (לאו דווקא סוציולוגיה) שמעון

shamon51

New member
ומורן

רגשנית ולעיתים היסטרית רואה את מה שלפניה בניגוד לזוהר שרואה הרבה אפשרויות בכל דבר. מורן" מה עשית לחתימה ? היא לא נראית טבעית!

למעלה