אחה"צ טובים ושבת שלום,

מצב
הנושא נעול.

אסִי

New member
אחה"צ טובים ושבת שלום,

אחה"צ טובים ושבת שלום,
מחר אני נוסע למשחק של חיפה בקרית אליעזר. בחזור יש לי בעיה: אני צריך אוטובוס אגד שיוצא הכי מאוחר מתחנת חיפה-בת גלים לכיוון ת"א ועוצר תחנת ביניים בתחנה מרכזית חדרה. חיפשתי באתר האינטרנט של אגד באגף המודיעין, אז לצערי לא מצאתי כלום בנוגע לקו הזה.
אני נסעתי בו כבר אחרי משחק, אבל זה היה לפני 4 חודשים ואני לא זוכר באיזו שעה זה היה. מישהו מוכן לתת לי את מס' הקו ובאיזה שעה הוא יוצא בבקשה
תודה מראש לכל העוזרים

כדאי מאוד שתנסה לצלצל למודיעין אגד

אחה"צ טובים ושבת שלום,
מחר אני נוסע למשחק של חיפה בקרית אליעזר. בחזור יש לי בעיה: אני צריך אוטובוס אגד שיוצא הכי מאוחר מתחנת חיפה-בת גלים לכיוון ת"א ועוצר תחנת ביניים בתחנה מרכזית חדרה. חיפשתי באתר האינטרנט של אגד באגף המודיעין, אז לצערי לא מצאתי כלום בנוגע לקו הזה.
אני נסעתי בו כבר אחרי משחק, אבל זה היה לפני 4 חודשים ואני לא זוכר באיזו שעה זה היה. מישהו מוכן לתת לי את מס' הקו ובאיזה שעה הוא יוצא בבקשה
תודה מראש לכל העוזרים
מאז שהיית בחיפה, הועברו הקווים הבינעירוניים שיוצאים לכיוון דרום מתחנת בת-גלים לתחנת חוף הכרמל. הייתי ממליץ לך לצלצל למודיעין אגד (על אף שמנסיוני הם לא מאוד נחמדים), ולברר איתם את הפרטים הרצויים לך. מכיוון שמדובר במשחק כדרוגל, יתכן שיופעלו אוטובוסים מיוחדים לפיזור האוהדים למקומות שונים בעיר ובכללם מרכזית חוף הכרמל. מס' הטלפון הוא 03-6948888 או *2020 מסלקום אורנג' ומירס. המודיעין נפתח ב-20:30 היום ופועל עד 23:00.

אסִי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

מאז שהיית בחיפה, הועברו הקווים הבינעירוניים שיוצאים לכיוון דרום מתחנת בת-גלים לתחנת חוף הכרמל. הייתי ממליץ לך לצלצל למודיעין אגד (על אף שמנסיוני הם לא מאוד נחמדים), ולברר איתם את הפרטים הרצויים לך. מכיוון שמדובר במשחק כדרוגל, יתכן שיופעלו אוטובוסים מיוחדים לפיזור האוהדים למקומות שונים בעיר ובכללם מרכזית חוף הכרמל. מס' הטלפון הוא 03-6948888 או *2020 מסלקום אורנג' ומירס. המודיעין נפתח ב-20:30 היום ופועל עד 23:00.

אני כבר בפורום מכבי חיפה הבנתי שהתחנה החדשה של חוף הכרמל עושה לנו בעיות. אני אברר את כל הפרטים בטלפון. שוב תודה לך!

mister K

New member
מנסיון

מנסיון
בשל הקרבה לבת גלים, מקרית אליעזר אף פעם אין הסעות מיוחדות אחרי משחקים כמו שנהוג באצטדיון רמת גן. בזמנו כשהקווים לצפון היו יוצאים מבת גלים, התחנה הייתה תמיד מפוצצת אחרי משחקים ומספר פעמים אף היו שם מהומות. אחרי משחקים תמיד תיגברו את קווים 251 ו-271 לעכו ונהריה. ואחרי פתיחת המפרצית את קווים 101 ו-102.

mister K

New member
קו 921

אחה"צ טובים ושבת שלום,
תודה מראש לכל העוזרים
קו 921
הוא יוצא מחוף הכרמל (אין יותר קווים בינעירוניים בבת גלים) האוטובוס האחרון יוצא מחיפה בשעה 22:35. לוקח לו להגיע מחיפה לחדרה 45-50 דקות. מבת גלים לחוף הכרמל נוסעים עם קווים 103 ו-113. אם המשחק היה היום גם אני הייתי נוסע אבל לצערי מחר אני לא אוכל לבוא לחגוג את האליפות (צבא, מה לעשות). יאללה חיפה!!!

אסִי

New member
../images/Emo51.gif איש ירוק

קו 921
הוא יוצא מחוף הכרמל (אין יותר קווים בינעירוניים בבת גלים) האוטובוס האחרון יוצא מחיפה בשעה 22:35. לוקח לו להגיע מחיפה לחדרה 45-50 דקות. מבת גלים לחוף הכרמל נוסעים עם קווים 103 ו-113. אם המשחק היה היום גם אני הייתי נוסע אבל לצערי מחר אני לא אוכל לבוא לחגוג את האליפות (צבא, מה לעשות). יאללה חיפה!!!
איש ירוק
נראה לי בסוף אני אסע עם הקופים חזרה הביתה, למרות שאני שונא את ההסעות שלהם.
זה מה שאגד הכינו לעצמם. בכל אופן, אני אברר בטלפון היום בערב. תודה לשניכם.

cmr

New member
מחיפה לחדרה יום ראשון

אחה"צ טובים ושבת שלום,
תודה מראש לכל העוזרים
מחיפה לחדרה יום ראשון
קו 921 בשעה 22:35 ממרכזית חוף הכרמל קו 910 בשעה 23:35 ממרכזית חוף הכרמל עד גבעת אולגה. הגעה מקרית אליעזר למרכזית חוף הכרמל: ממרכזית בת גלים קוים 103 ו- 113 כאשר הנך מגיע באוטובוס מחדרה לחיפה רכוש כרטיס המשך עד מרכזית בת גלים. וכאשר הנך עולה לקוים 103 או 113 רכוש כרטיס המשך עד חדרה. לאחרונה החלו למקור כרטסי הלוך ושוב עם המשך אני לא זוכר מאיזה קוד מחיר כרטיסים אלו פעילים. תבדוק אצל הנהג בחדרה האם קיים כרטיס כזה ע"י כך תוזיל את מחיר הנסיעה. יש באפשרותך לרכוש כרטיסיה של 5 נסיעות בהנחה של 20%. במידה והינך מתחת לגיל 18 רכוש כרטיסית נוער בהוזלה של 50%. בתקוה שנראה היום את מכבי ת"א מניפה את גביע היוליג ומחר את מכבי חיפה חוגגת אליפות

מצב
הנושא נעול.
למעלה