אחד...

מורני !

New member
אחד...

קוראת את מה שאתה כותב... מבינה. גם אני, כמוך, מפחדת מיזה, וכמוך גם הרבה חושדת באחרים ביחס שונה... וזה גורם לי להרחק.. באשמתי. אבל... אני לא מתייאשת. כי בכל זאת יש אנשים שלגמרי נוח לי איתם אפילו שהם יודעים עליי כאלו דברים.. ואפילו כרגע אני גם יושבת ומדברת איתם על זה. ולא תמיד אני מרגישה נוח.... אבל יש פעמים שכן. אז כבר הבנתי שזה שלבים... כל אחד מאיתנו נמצא בשלב אחר.. אבל זה רק שלב (זה ציטוט של מוארת..) והדבר הכי חשוב זה לדעת שאחרי שייגמר השלב הזה.. יגיע שלב אחר.. ושם יהיה אחרת... אני לא יודעת מה יהיה השלב הבא שלך... פעם ניסיתי לאפיין שלבים הגעתי לסכמה מסויימת... מעין סרגל.. שעליו הרכבתי את כל השלבים... עם הזמן התברר לי שיש מלא תתי שלבים. ואני לא מצליחה לסדר אותם... כי הם באים בסדר משלהם .. בצורה אינדיבדואלית לאללה. מנחם אותך שזה שלב שיעבור? מפחיד אותך? אני מניחה שקצת משנייהם... אני חושבת שכל שלב מכין אותך לשלב הבא.. ואתה לא תעבור שלב מסויים עד שלא תמצה לגמריי את השלב הקודם. מה שאני בעצם רוצה להגיד... שלהאשים לא יעזור כלום... בטח שלא את עצמך... עצה שלי זה שתשלים עם עצמך.. שאתה הוא א. ב. ג. לטוב ולרע.. גם החיובי וגם השלילי... ולקבל את עצמך. מה שלא טוב לך איתו... תשפר בעצמך... (אח זה ניראה כאילו אני מדברת מגבוה.. אני באמת שלא מתכוונת לכך..)... אני יודעת שזה הרבה יותר פשוט לכתוב את זה.... אבל.. בכל זאת.. זה אפשרי. הגעת עד הינה... ועל זאת כל הכבוד. אל תזלזל בצעדים החשובים שלך בחיים. להיכנס לפורום הזה זה לא קל. לכתוב בו זה עוד יותר קשה. להתוודות... להגיד שזה קרה, שאתה מודע... זה ממש ממש קשה. ומכאן והלאה הדרך סלולה במהמורות... לפעמים נופלים.. תמיד עולים... ככה זה. זה החיים. אני מקווה שתבין... שאפילו אם אתה חושב שזו אשמתך שאתה מתרחק... אתה צריך לחפש את אלו שיהיה לך נוח בקרבתם. אגב... זה שהבחורות האלו הן נפגעות... לא אומר כלום. אני נפגעת ואני לא תמיד מבינה אנשים שנפגעו... לא תמיד יודעת להגיד את המילה הנכונה... אולי גם כרגע אתה תחליט שאני סתם מבלבלת לך במוח... מבין? זה שאני נפגעת לא מקנה לי את היכולת להבין את כל העולם... וכולנו אנשים שעושים טעויות. ככה זה. בכל אופן... לאחר הנאום הזה שעשיתי לך כאן.. :)... אני רק אומר.. שתי בנות זה לא מדגם מייצג. אתה צריךל לבדוק את האנשים שאיתם אתה מדבר.. ותנסה עד שתמצא את האדם שיהיה לך נוח איתו. כי יש אחד כזה. ובטוח גם יותר מאחד. אל תתיאש... זה להפסיד לעצמך... וזה הכי כואב.. בהצלחה.

למעלה