אחד
ואחד
13.9

adii1201

New member
אנוכי../images/Emo9.gif

-היה דיי נחמד אתמול למרות הכל... וסופסוף ישנתי. חוצמזה אנחנו הולכים לדירה החדשה של אח שלי היום
-הכאב ראש....

../images/Emo191.gif פאק רד הוט כאלה מדהימים ../images/Emo99.gif

הייתי בבריכה :] אני רואה היום שתי בנות דוד שלי שאני ממש אוהבת P:
אני נוסעת היום לדודים שלי, ויש להם ילד קטן בן 6-7 והוא צעקן, היפרקטיבי, מציק, מעצבן ומה לא?! אוךךך ראיתי אקסטרים מייקאובר והפעם זה היה על משפחה של 8 ילדים והאמא מתה וזה היה ממש עצוב

LeAnnDylan

Well-known member
אעהעעהעהעעהעהעהאהעהאהעהעההאהעהעעהעהאהעהעעהעהע

- אפריל כתבה לי אימייל %^*&$@@$#&%#@~&!@&%$*&#%)^*#!!!!!!!!!!!$!@#$^$#^#&*%$!!!!!!@^
- שום דבר לא יהרוס לי את היום הזה יש לי דחף בלתי מוסבר לרקוד כמו משוגעת ולשיר יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום יש לי יום יום חגגגגגגגגגגגגג הללויה!!!!

../images/Emo191.gif אז יאללה תרקדי P: אני אתסכל P:

ואחסוך ממך את הזוועות למראה אני רוקדת D:

#W%&%$*%$&%^)#$&^*^$*#^&)$%*$&^(O*)_$%*^*)$^)

וואווווווווווו!#@%#@&$^&@ כן. אהמ. סליחה.
אוקיי. טאג.

vikush666

New member
אני

אחד
- אמנם זה היה אתמול, אבל זה היה מאוחר אז זה נחשב כאילו היום - ראש השנה היה ממש מגניב. באו שני חברים של אחותי (מלימודים ומעבודה) וראינו סרטים, שתינו אלכוהול וצחקנו המון. בעיקר נהנינו. אחד
- לא ישנתי בלילה. הלכתי לישון אחרי 3 והתעוררתי בערך בשבע בבוקר כי הלכתי לעבודה. ועכשיו אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עייפה ראש השנה שמח, אנשים!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאפשר לתת לכם עצה?

אני גם בפורום סינרגיה וגם לנו יש את אותו דבר רק קצת שונה ואני חושבת שזה יהיה בהרבה יותר טוב אם לא תפתחו שרשור מיוחד לכל יום.. אנחנו פותחים פעם או פעמיים בשבוע ופוט בשרשור השבועי הזה כולם כותבים באיזה יום שהם רוצים וכמה פעמים שהם רוצים ולא סתם מעמיסים על הפורום ופותחים מיליון שרשורים.. וחוץ מזה במקום לכתוב אחד טוב ואחד לא אפשר לכתוב כמה דברים טוובים וכמה לא.. ככה לפחות אנחנו עושים... זאת הייתה העצה שלי מקווה שתאהבו ותשתמשו בה.. זוהר

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאממ לא יודעתת,אני לא חושבת ככה..

אני חושבת שהפורום חי בלי שום קשר... תקפוץ לביקור בפורום סינרגיה ותראה כמה הוא חי וזורם..ואנחנו לא כל יום עושים שרשור מיוחד פעם או פעמים בשבוע.. אבל החלטה שלך..אני את העצה שלי נתתי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשזה אומר...?

נכון את צודקת,זה מה שנעשה..(?) חח סתם

למעלה