אחד על אחד!

ערן1987

New member
אחד על אחד!

המשחק שאתם כל כך אוהבים חוזר והפעם עם לא אחרת מאשר קייטי פרי! כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור שיר אחד בלבד של קייטי שאתם אוהבים, השיר שאתם הכי אוהבים, וכמובן להסביר מדוע בחרתם דווקא בו.

קצת על קייטי: שמה המקורי הוא בכלל קת'רין אליזבת' הדסון, אך היא שינתה את שם הבמה שלה לקייטי פרי. אלבום הבכורה שלה יצא עוד בסוף 2001 והיה אלבום שירי גוספל-פופ שנקרא על שמה דאז, "קייטי הדסון". האלבום הראשון של קייטי תחת שם הבמה "קייטי פרי", One of the Boys, יצא ביוני 2008 וכלל את הלהיטים הגדולים I Kissed a Girl ו-Hot N Cold. בזכות האלבום קיבלה פרי את פרס ה-Best New Act ב-EMA של שנת 2009 (כשהיא מנצחת את דאפי, מיילי סיירוס, וואן ריפאבליק והאחים ג'ונאס), הזמרת הבינ"ל הטובה ביותר בפרסי הבריטס ב-2009 ואף הייתה מועמדת ל-2 פרסי גראמי.

שיא הקריירה של פרי הגיע לפני שנתיים כשהיא שיחררה את האלבום Teenage Dream כש-5 הסינגלים הראשונים ממנו (California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T. ו-Last Friday Night) כבשו את הפסגה בארה"ב והיו להיטי ענק. הסינגל הבא שיצא מהאלבום (The One That Got Away) הגיע "רק" למקום ה-3 במצעד. לאחרונה שיחררה פרי גרסה חדשה לאלבום שכוללת כמה שירים שלא נכללו בו, בהם הסינגלים Part of Me (שגם כבש את הפסגה האמריקאית) ו-Wide Awake (שנכון לכתיבת שורות אלו נמצא במקום ה-4 "בלבד" בארה"ב). האלבום מכר מעל ל-6 מיליון עותקים ברחבי העולם והביא לפרי 6 מועמדויות לפרס הגראמי כולל מועמדות לפרס "אלבום השנה" בגראמי 2011.

אז קדימה - מהו השיר של קייטי פרי שאתם הכי אוהבים (כמובן שזה יכול להיות שיר שהיא מתארחת בו)? מה דעתכם עליה באופן כללי? האם היא זמרת שתישאר בשטח לטווח הארוך או ששעון החול של הקריירה שלה מתחיל לאזול?

Bleed for Me

New member
Thinking Of You

יש לה כמה שירים שאני מאוד אוהבת אבל השיר הזה בטופ הרשימה מבחינתי...גם הקליפ ממש אדיר...

ערן1987

New member
באמת, דווקא TOY?

תמיד חשבתי שזה הסינגל הכי פחות מוצלח שלה משני האלבומים וגם כסתם שיר הוא בנאלי מאוד ולא מלהיב. כלומר, הוא בסדר כזה ואם יהיה אותו ב-MTV כנראה ולא אעביר ערוץ אבל איפה הוא ואיפה הסינגלים האחרים שלה.

אבל נו, את אוהבת אז את אוהבת

Bleed for Me

New member
אויש סליחה באמת שהבעתי את דעתי

פעם הבאה אני לא אענה על המשחקים שלך פה!

אני אוהבת את השיר הזה, יש לי חיבור הזוי אליו...בעיניי זה אחד הטובים שלה, גם TOTGA מעולה ופרל...יש לה יציאות פה ושם חחח

aint mindless

New member
באמת שאין לי מושג..

כרגע אני שומע הרבה את part of me ו-The One That Got Away מהשירים שלה, אבל לא יכול להגיד שהם הכי הכי.

Music Man XD

New member
None of the above.

חחח... אני לא יודע. לא אוהב את המוזיקה שלה. אולי California Gurls כי הוא משדר לי אווירת ניינטיז נוסטלגית

Mrs Brightside

New member
אממממ...נראה לי שE.T.

שמעתי אותו הכי הרבה מבין כל הסינגלים שלה..
שיר מצוין!

ערן1987

New member
אצלי הבחירה די צפויה

Firework, שהוא אחד השירים שאני הכי אוהב בשנתיים האחרונות שחרשתי עליו מלא פעמים. זה שיר מצוין ואני אוהב את המסר שלו והוא גם הוכחה לכך שאפשר לעשות מסרים של "be yourself" גם בשירים קצביים.

בכלל, בשנתיים האחרונות שמעתי אותה מלא! בתקופת האלבום הראשון פחות שמעתי אותה אבל אני אוהב את כל הסינגלים שלה (למרות שקצת פחות את הבלדות) וגם את שאר השירים שבאלבומים שלה כמו את Peacock שתמיד מצחיק אותי

ערן1987

New member
הוא באמת השעון המעורר שלך? חחח, תהיי בריאה!

"והוא בהחלט מעורר"
!!!

Bleed for Me

New member
חחח כן, אמיתי לגמריי...

בפעמים הראשונות כששמתי אותו הייתי מתעוררת בבהלה עם התקף לב קטן, עכשיו כבר התרגלתי

Teenage Dream

להיט קיץ נפלא שמעביר לגמרי את תחושת הנעורים! השיר האהוב עליי שלה בעיניי.
אח"כ בסדר לא מחייב - פיירוורק,אי טי וThe One That Got Away.

למעלה