אחד נגד מאה

shiratel

New member
כי לא קראתי אפחד מהם באנגלית

וזה יהרוס לי את הרצף...

gurke

New member
סיבה טיפשה..

חחחחחח כמו הכותרת הזאת, "סיבה טיפשה"
בכל אופן, באנגלית הסיפור פשוט, יותר יפה! בעברית הוא קצת ילדותי כזה.. קחי למשל את התרגום של Inferi - אלה הגופות (זומבי) שוולדמורט שולט בהם, ויש לו צבא שלהם, נכון? בעברי היא תרגמה את זה ל"חיז"ל" !!! נוווווו באמת
תקראי באנגלית

shiratel

New member
אני יודעת שהסיבה טיפשית, אז

מקסימום יהיו לי ספוילרים, ביג דיל. אני אמנם אוהבת הארי פוטר אבל אני ממש לא בהגזמה, להפך, לפי דעתי זה עניין מוגזם מספר שהוא בסה"כ יפה! אז נראלי שאני אשרוד. כי אין לי כוח, פשוט מאוד אין לי כוח......................................................*פיהוק*

shula 1 6

New member
תגידי,איך הספר באנגלית?

כילו השפה קשה וזה? חשבתי לנסות לקרוא אותו,אבל אם אני לא יבין אז חבל על הכסף..

FartherAway

New member
הוא ממש לא קשה.

כן, יש מדי פעם מילים ארוכות מפגרות ולא מובנות, אבל לרוב הן פשוט תיאורים שאפשר לוותר עליהם, או שאפשר להבין את הפירוש הכללי מההקשר של הטקסט. בדוגרי, זה גם לא כל-כך הרבה כסף, ונראה לי עדיף לקרוא עכשיו מלחכות עד שייצא בדצמבר. ~נו, אז מה אם שאלת אותה ולא אותי?
~

Rose131

New member
סיימתי לקרוא היום בבוקר..../images/Emo58.gif

נראה לי מחורבן כל הhappy ending הזה. כאילו, זהו? כולם חיים באושר ועושר? סנייפ טוב, דראקו טוב, וולדמורט מת והארי עם ג'יני? לאדעת, אותי זה איכזב.. ציפיתי למשהו אחר.

shiratel

New member
חח בטעות כמעט קראתי את ההודעה הזאת!

וכן,אני עם היד על החלק העליון של המסך כמו דפוקה

../images/Emo58.gif

גם אותי זה ביאס. כל הזמן לפני שהספר יצא כולי כזה *שהארי ימות שהארי ימות שהארי ימות* באמת יותר מידי אנשים התגלו טובים מידי. אבל חבל שהיא הפרידה בין פרד וג'ורג', זה אכזרי. ושהיא הרגה את טונקס ורמוס.

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחח וואי תמיר

בלי להעליב יצאת מזה טמבל בהודעה למעלה.

Efrat K

New member
דווקא לי היא ענתה

אבל היא אמרה להתקשר מחר שוב פעם,לפי דעתי היא פשוט רצתה להפטר ממני

למעלה