אחד- מי יודע?

../images/Emo9.gifאחרונה חביבה

כפי שאמרתי כל השאר באלבום... תהנו

אחלה תמונות!! אני לא מפסיקה לקנאות בכם...

מבואסת ממש!! אבל שמחה בשביל כל מי שנהנה!!! אני ממש מקווה שתהיה עוד הופעה בקרוב...ושאני אראה את קרן המקסימה ואת כולכם!!! אז..חג מימונה שמח לכולכם!!! בתקווה שנתראה....

גלגולש

New member
הייתה הופעה פגז !!!!

לפני ההופעה התחילו רוחות מטורפות בחוץ, ממש מיני-הוריקן, אז האנשים התחילו להתלונן שלא מכניסים אותם כבר (למרות שבפנים עוד התבצע הבאלאנס!), וכמובן אותה שמשייה שצנחה על ראשה של אחת מחברות הפורום.
האוכל היה טעים כרגיל, חוץ מבטטות, אני שונא בטטות
. להופעה בהתחלה היה קצב מהיר מהרגיל, ככה הרגשתי, אבל אנדרלמוסיה מסויימת שהשתלטה על הבמה, החזירה את המצב לקצב ממוצע ושלל תקלות וקהל חופר
. היה מאוד כיף!!

I מ י ר ב I

New member
חתיכת סופה הגיעה...

ורד חטפה את השמשיה על הראש תודה לאל לא קרה שום דבר. לגבי האוכל,לפחות אכלת
אני אפילו לשתות לא יכלתי כי המקום לא כשר ואפילו על בקבוקי הקולה שלהם לא היה את הכשר לפסח. דוקא היה קהל מהמם בהופעה,אבל בצד לא ממש שומעים את מה ששומעים באמצע.

veredmp

New member
הראש מתפקד, היד בקושי ../images/Emo3.gif

כי הרי ברור שהשמשיה תיפול על הראש ומשם "תתגלש" על היד שגם ככה כואבת לי מהקטנוע שנתקעתי בו. אני מתחילה לפחד מעצמים דוממים.........

veredmp

New member
כשחושבים על זה ככה......... ../images/Emo8.gif

אני פשוט מרגישה שאני חיה בסרט מצוייר, אני עכשיו מחכה לשלב שבו אני ארוץ, אסתכל למטה ופתאום אקלוט שאני בכלל באוויר ואז אפול.......

חחחחחח

סרט תל מימד כבר היה בנסיעה לזאפה שהחולות באו אליינו עכשיו באמת נשאר רק סרט מצוייר..

גם פה את מקטרת?????????????

תסתכלי על זה מנקודת מבט חיובית: רק את זכית לקבל את תחושתה של השמשיה. זכית.

veredmp

New member
אני מקטרת בכל הזדמנות שניתנת לי

ובאמת שהייתי מוכנה לוותר על אותה זכיה לטובת מישהו אחר. מבטיחה לך שהשמשיה לא חשה משהו.......

I מ י ר ב I

New member
כבר הזכרתי שנפלה על שמשיה?

לא יעזור לך,כל פעם בבחורה עם החתולים שאפרת גוש אומרת את הקטע הזה אני נזכרת בך...

veredmp

New member
וכל פעם שאת אומרת את זה אני קצת נעלבת

שאפרת מזכירה לך אותי. או שאני מזכירה את אפרת
מזלך שאני אוהבת אותך, אז מתעלמת מזה

למעלה