אחד מי יודע?

liya3

New member
אחד מי יודע?../images/Emo72.gif../images/Emo5.gif

עקב כל מיני מקרים שקרו במסיבה האחרונה שהייתי בה....התערערה לי הדעה שבה דבקתי עד היום.... אחת ולתמיד, שאדם שותה עד כלות הוא עושה דברים משונים/מצחיקים ולרוב מביכים ביותר! אבל!!!, מה המניע למעשים או דיבורים אלו? האם כמו שאומרים "נכנס יין יצא סוד"? האם פשוט הבן אדם לא מודע לעצמו ועושה דברים מבלי הכרה בכלל (לא התכוון בכוונה תחילה)? אני כבר א יודעת.... כי למשל שבן אדם שיכור בא ואומר לך שהנוא אוהב אותך חלק מהאנשים אומרים שזה משהו שהוא רצה לעשות ולא העיז ושיכרות מורידה את כל המעצורים ויש אלו שיגידו שמרוב שיכרות הוא רק דיבר שטויות....אותו סיפור גם למעשים.... אאני כבר לא יודעת מה לחשוב!!!!

מהכרות שלי עם נעמי כשהיא שיכורה

סתאאאאאםםםם...
אני לא יודעת איך זה אצל אחרים, אני לרב נמנעת ממצבים בהם אני לא אחראית למעשיי או דבריי, אבל אחת לאיזה זמן מוגבל זה קורה... והדברים שאני אומרת אז יהיו האמת המכוערת בלי טאקט והמעשים יהיו כאילו אין מחר. אני פשוט לא לוקחת בחשבון את ההשלכות, דבר שלא קורה לי כשאני בשליטה מלאה. בגדול לדעתי הדברים שנעשים תחת השפעה של אלכוהול, הם דברים שהיינו רוצים לעשות ולהגיד אבל אנחנו נמנעים מהם כי ההשלכות של הדברים בעייתית מבחינתו...

Darth Rosenberg

New member
מאחר ונעמי תמיד שיכורה...

וזה לא סתם... בכל מקרה, מישהו חכם אמר לי השבוע, שגם כשאתה שיכור, אתה תעשה רק דברים שממילא רצית לעשות, אבל לא היה לך אומץ לעשות סתם ככה... ובמקרה שאתה לא רוצה לעשות משהו, גם אם תהיה שיכור לא יעזור. אז תחשבי על זה. לא אומר שזה נכון, אבל חומר למחשבה (וקצת יותר מ"גם וגם"). לחיים, נעמצי נעמצי

הרצאה קצרה על פיזיולוגיה

בעיקרון יש שני סוגים של עצבים במערכת העצבים האנושית: עצבים מפעילים (אקסיטטוריים) ועצבים מדכאים (אינהיביטוריים) בעיקרון, ההשפעה שיש לאלכוהול על מערכת העצבים היא השפעה מדכאת. אפשר לראות את זה כששותים הרבה יותר מידי: נעשים כבדים ואז נרדמים. אבל אם שותים כמות קטנה יחסית (ז"א כמות קטנה יחסית לכמות שגורמת לנו להירדם) אז ההשפעה המדכאת פועלת קודם על המערכות האינהיביטוריות. המשמעות של זה היא שהאינהיביציות שלנו נעלמות, ואנחנו כאילו נוסעים בלי ברעקסים. אז אם מישהו בא ואמר לך שהוא אוהב אותך כשהיה שיכור יש שתי אפשרויות: או שהוא כל הזמן רצה להגיד לך, ולא העז, או שבא לו להגיד לך את זה סתם, והוא לא ראה שום סיבה לא להגיד את זה רק בגלל שזה לא נכון.

liya3

New member
תודה אבל....

אתם נורא חמודים וכל אחד אמר את הדיעה שלו אבל... זה בדיוק מה שלא רציתי לשמוע "גם וגם" ו "או ש...או ש..." כי זו בדיוק הבעיה שלי זה משגע אותי מה נכון! טוב זו כנראה זו שאלה שלא שואלים כי התשובה עליה אינה חד משמעית... בכל זאת תודה... אני בנתיים אשאר עם התסכול שנשאר מהמקרה עד שמתישהו יהיה משהו שיוכל לחבר עוד פיסה לפאזל ולהבהיר קצת יותר את התמונה. ...אני רק מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר....כי אני משתגעת!!!!!!!!!

seadiver

New member
ראשית תרגעי , קחי אויר ולנשוף

אל תשתגעי תהי רגועה , אם אמרו לך שאוהבים אותך להיפך את צריכה להיות רגועה. רצית תשובה חד משמעית הלא משתמעת לשני פנים , אז ככה , כשאדם שותה אלכוהול הוא נכנס למצב של אופוריה של כיף וחוסר מעצורים (אם שותים יותר מידי אז האקט המיני יורד , כפי שמשהוא אמר כשצורכים יותר מדיי אלכוהול נהיים כבדים ורדומים) השאלה שנשאלה כמה הבחורציק שתה? בגדול זה לא מענין אותנו , את רוצה תשובה חד משמעית דברי אם הבחור ותסגרי ענין , למה לך כאבי לב? שלך SEADIVER

נראה לי דווקא

שהתשובה פה היתה די ברורה- דברים שנאמרו מתוך אלכוהול לא מחזיקים מים.

הייתי אומרת שזה תלוי בסוג הבנאדם.

האם הוא בד"כ ביישן ועצור? אם כן כנראה שהאלכוהול גרם לו להשתחרר, וכדאי לך לתפוס אותו ולחקור אותו. האם הוא בד"כ (כשהוא לא שותה) מוחצן ודברן? אם כך הוא לא צריך אלכוהול בשביל להתבטא ואת יכולה לשכוח מכל העניין.

Darth Rosenberg

New member
אבל...

אל תחכי יותר מדי, כי חבל שתפספסי הזדמנות טובה רק כי הוא התבייש להגיד דברים במצב פיקח ואת חיכית לעוד פיסה בפאזל...

ליאן.

New member
אני אוהבת את כולם כשאני שתוייה..

אם זה לא עניין משמעותי בעינייך, את יכולה לבחור להתייחס לזה ולקבל את הדברים באופן אישי כמות שנאמרו, אם זה עושה לך חמים בלב.. או שאת יכולה פשוט לפנות אליו.. ´להזכיר´ לו מה הוא אמר ולשאול אם הוא רוצה להסביר את עצמו. אם את חשה כלפיו את אותם הרגשות, זה הזמן להביעם. את לא יכולה להמנע מהתמודדות אישית מולו.. ונדמה לי שזה מה שבעצם רצית לשאול.

liya3

New member
המצב רק הסתבך

עכשיו בגלל שהוא לא זוכר כלום (הוא גם נישק כמה בנות+אותי בין היתר) הוא בטוח שאני רוצה אותו ובלה בלה..... אוף הבנים האלה, האגו שלהם זה משהו לא מהעולם הזה!!!!! הייתי רוצה לעצב את הגבר המושלם שלי במחשב להכניס לו את כל הטוב לדעתי +קצת רע ופלפל....ולהוציא אותו עכשיו לעולם................. סתם
תסלחו לי אני קצת שיכורה מהלמידה לבגרות בספרות, נממממאסס!

למעלה