אחד מי יודע, גרסת הקפת

קפת

New member
אחד מי יודע, גרסת הקפת

לכבוד ליל הסוודר הממשמש ובא, ואינספור הקיטורים שנאלצתי לספוג מעשרות אחיות, חברי, ידידי ומעריצותי, החלטתי לעיין מעט בכתבי החג. טוב, האמת שיש פה גם איזה עניין של אבטלה סמויה שנכפתה עלי בשבועות האחרונים, ואיזה צורך לא ברור למלא בתוכן את שעותהספורות בהן אני חייבת להישאר ערה. לומשנה. להפתעתי הגדולה מאוד גיליתי, כי השיר הנערץ (מילים מ. שם אור, לחן צ. פיק.)אחד מי יודע מכיל לא פחות ולא יותר מאשר 13 בתים. וזה לא מספיק. וזו אפליה. ולכן, בצעד חריג, פילטרופי והומניסטי, החלטתי לגייס את הפורום לכתיבת המשך השיר. ולא, זה לא היה פשוט. וכאן עלי לשלם שלמי תודה לחברי לענייני ששבש טום כרוב, לאחותי לענייני נעליים ורודות אודיסאוס, ולמנטור שלי לענייני גוגל וטריוויה עיןהנץ. קבלו את בית מספר 14, הפנימו את עקרונות המשחק, והמשיכו את השושלת. ארבעה עשר מי יודע? ארבעה עשר, אני יודע. ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית. אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ. יאללה, מי נותן ב15, 16 17...?

עין הנץ1

New member
15 מי יודע

חמש עשרה מי יודע? חמש עשרה אני יודע. חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול. ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית. אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ

נץ666

New member
ששה עשר מי יודע

ששה עשר מי יודע? ששה עשר אני יודע ששה עשר קלפי הנפש חמש עשרה מי יודע? חמש עשרה אני יודע. חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול. ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית. אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ

א י ל ה

New member
17 מי יודע?

17 אני יודע. 17 בתמוז (לא תפוז) ששה עשר מי יודע? ששה עשר אני יודע ששה עשר קלפי הנפש חמש עשרה מי יודע ?חמש עשרה אני יודע. חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול. ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית. אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ!

קפת

New member
שמונה עשר מי יודע?

שמונה עשר מי יודע? שמונה עשר אני יודע. שמונה עשר כבר לא קטינה שבע עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ!

עין הנץ1

New member
תשעה עשר, מי יודע?

תשעה עשר, מי יודע? תשעה עשר אני יודע תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית. שמונה עשר כבר לא קטינה, שבע עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ!

20 מי יודע?

עשרים מי יודע? עשרים אני יודע. עשרים אצבעות. תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית. שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, נים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ!

Ricca

New member
21 מי יודע?

21, אני יודעת. 21 סודנים מתים מאלכוהול (?!). עשרים אצבעות. תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית. שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

קפת

New member
עשרים ושניים מי יודע?

עשרים ושניים, אני יודע, עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

עשרים ושלושה מי יודע?

עשרים ושלושה אני יודע. עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה. עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

עשרים וארבע מי יודע?

עשרים וארבע אני יודעת! עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו. עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

אוי נו, עשרים וחמשה מי יודע?

עשרים וחמישה אני יודע, עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

נץ666

New member
עשרים וששה מי יודע?

עשרים וששה אני יודע
עשרים ושש שנות שיפוט עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

קפת

New member
עשרים ושבעה, מי יודע?

עשרים ושבעה אני יודע! עשרים ושבעה מחזות של ניל סיימון עשרים ושש שנות שיפוט עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

עשרים ושמונה, מי יודע?

עשרים ושמונה אני יודע! עשרים ושמונה שנים על אי בודד עשרים ושבעה מחזות של ניל סיימון עשרים ושש שנות שיפוט עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

נץ666

New member
29 מי יודע?

עשרים ותשע אני יודע 29 עובדות למאקרואבולוציה עשרים ושמונה שנים על אי בודד עשרים ושבעה מחזות של ניל סיימון עשרים ושש שנות שיפוט עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות) עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!),. עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

30 מי יודע?

שלושים אני בטח יודע - שלושים שנים לייסוד דיסו (עבדכם הנרצע) עשרים ותשע עובדות למאקרואבולוציה, עשרים ושמונה שנים על אי בודד, עשרים ושבעה מחזות של ניל סיימון, עשרים ושש שנות שיפוט, עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת, עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו, עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה, עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות), עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!), עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

קפת

New member
שלושים ואחד, מי יודע?

שלושים ואחד, אני יודע שלושים ואחד תאי מוח בפ"ח שלושים שנים לייסוד דיסו (עבדכם הנרצע) עשרים ותשע עובדות למאקרואבולוציה, עשרים ושמונה שנים על אי בודד, עשרים ושבעה מחזות של ניל סיימון, עשרים ושש שנות שיפוט, עשרים וחמישה ניקים בדויים לקפת, עשרים וארבע זה הגיל שקפת מתה לחזור אליו, עשרים ושלושה דייני סנהדרין קטנה, עשרים ושניים אידיוטים רצים אחרי הכדור (90 דקות), עשרים ואחד סודנים מתים מאלכוהול (?!), עשרים אצבעות, תשעה עשר ימים בחודש, וחודשים בשנה הבהאית, שמונה עשר כבר לא קטינה, שבעה עשר בתמוז, ששה עשר קלפי הנפש, חמש עשרה דקות של תהילה של וורהול, ארבעה עשר שופטי בית המשפט העליון, שלושה עשר מידיא, שנים עשר שיבטיא, אחד עשר כוכביא, עשרה דיבריא, תשעה ירחי לידה, שמונה ימי מילה, שבעה ימי שבתא, שישה סידרי מישנה, חמישה חומשי תורה, ארבע אימהות, שלושה אבות, שני לוחות הברית, אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ!

<אהם> תיקון טעות

שלושים שנה, לא שלושים שנים. המורה י. סעד היה נוזף בי קשות על הפאלטה.

הרבה מדי מי יודע?

הרבה מדי* תגובות בפתיל טיפשי. * זה אולי לא מספר טבעי, אבל זה עדיין מספר יפה.

למעלה