אחד מהמנהלים לכאן

אחד מהמנהלים לכאן

בכלל לא יפה מה שאתם עושים אתם חוסמים אנשים סתם ל- 40 יום תיתחשבו קצת אתם גם לא מגיבים למה שאני רושם לכם איזה מין היתחשבות יש לכם אליי אנשים סתם אמרו עליי דברים אני מבקש מימכם להוריד מימני את החסימה דיברתי כבר עים המנהלת הבלוגים ענת בטלפון אז אני משאיר את זה לטיפולכם דחוף אתם סתם מעיפים אותי אני מקווה שתורידו מימני את החסימה עוד היום תודה מקרב לב haim amoyal דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif כל בונבון ביג'י יומו ../images/Emo6.gif

שב בשקט ל40 יום ותאכל את המעמול שבישלת לעצמך
אגב, מה עם המחשב שביקשתי להכין לי? מוכן כבר?
גם קוביקה מחקה לפורש בוקסטר שלו
סוף סוף קצת נחת ממך בונבון

kovica

New member
כן תורידו לו את הרסן שהוא יוכל עוד

פעם לנשוך אותנו , נו באמת עכשיו אתה ילד טוב ירושליים אבל כשפיזרת וירוסים כאן על ימין ושמאל וקיללת אנשים והצקת אז הכל היה טוב מבחינתך אתה סתם אופורטוניסט מסכן בשניה הראשונה שישחררו לך את החסימה אתה תחזור לסורך תחזור לקלל להפיץ וירוסים להיכנס לבלוגים של אנשים כל פעם בכינוי אחר ואחרי זה תאשים את האחרים שהם סתם מעלילים עלייך נו באמת

kovica

New member
אדם קרעת אותי האמת ממנו לא הייתי

קונה אפילו ספק כוח , אפילו לא כבל usb מי יודע מה הוא יכול לדחוף לך שם בפנים עם כל האים והחן שלו.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif LOL!!!!

לא הייתי קונה ממנו אפילו כבל USB חחחחחחחחחחח
הרגת אותי פה על הבוקר

חנות מחשבים יש לך לא?תחליף מחשב

ותודה לתפוז על החסימה שנתנו לך להבא תלמד להיות ילד טוב

kovica

New member
ואתם יודעים מה הכי מצחיק כאן איתו

כשעכשיו אני בדיוק מסתכל אחורה על מה שהוא כתב עלי באחת מההודעות שלו נגדי הוא האשים אותי בכך שאני מסיט נגדו וכתב לי שהוא ממליץ לי ללכת ללמוד ספרות אולי הקושי של השפה יעבור לי. אז תגידו ותאמרו לי אתם, אם הוא כל כך מלומד הבונבון הזה, וכל כך חכם וכל כך ספרותי שהוא יכול לבקר אותי באופן ספרותי איך הוא כותב אם עם י אים??? איפה נשמע כדבר הזה ואיך הוא כותב כמו כן עם ח במקום עם כ??? אדם הקורא באמת ספרים, לא כותב ככה בשגיאות כתיב כאלו ולא מנסח משפטים תמוהים , כגון: הקושי שלך בשפה וזה הכי מצחיק זה כמו שנניח בונבון היה פרסי במוצאו סתם לשם דוגמה, והוא היה בא אלי ואמר לי שאני קמצן זה אבסורד וזה מה שמצחיק ותמוה כאן. מסקנה: בקיצור אני לא הייתי נותן לו לשמור על קניון, שלא לדבר על חנייה הבנאדם שקרן כרוני,פתאטי,ההתנהגות שלו גרוטסקית (בשבילך בונבון גרוטסקי זה מגוכך יש מבין מר חוכמה ותולעת ספרים שכמוך). כנראה הספר הכי רציני שקראת בחייך היה ספר המחץ של אייל ברקוביץ,או ספר המחץ של משפטי ופניני החוכמה של אלון מזרחי ב"יצא מהקשרו" אחרת קשה לי להסביר את השפה הנמוכה שבה אתה משתמש, בלשון עגה (שפת הרחוב והשוק- הסלנג שלך) מושר השכל: הגמל לא רואה את דבשתו בקיצור בשביל להיות דפ"ר ומטומטם עם אייקיו קוריקו ולהיות חייב נק' למבחן של המדינה( אני דרך אגב הוצאתי בו 130 נק' שזה אני חושב הרבה מעל לממוצע שלך בונבון)צריך להיות קודם כל אידיוט ומטומטם כמוך.

ald1357

New member
הרצחת וגם ירשת

בונבון אני בעצמי ראיתי אותך פוגע בה על ידי פרסום פרטים אישים שלה, וזאת למה בגלל שהיא לא שמה לב אליך מספיק, אני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה להתלונן על ארבעים היום שפסקו לך, ומאחר ואני שומע כאן מאנשים אחרים שזה לא כל הנזק שאתה עושה וזה לא תופעה חד פעמית של פגיעה באחרים כנקמה רגשית שלך, אני בכלל לא מבין את תפוז למה רק ארבעים יום מה אחר כך תהפוך לילד צדיק ? לפי דעתי אתה צריך להיות במידה והיו להם כלים או היתה אתיקה של אינטרנט אתה צריך להיות מורחק בכלל מלגשת לאנטרנט כלל, לפחות עד שלא תתבגר, ההמלצה שלי לאנשי התמיכה של הפורומים או ענת היא לפעול על מנת להגן על הצרכנים שלהם ולהרחיק אנשים כמו לתמיד

בון בון שושי זלמן חיפש אותך לעיסקה

אמר שיש לו קשרים עם תפוז רק תבוא אליו יעשה לך תרגיל טוב ואז תקבל שיחרור מהחסימה.רק תביא ווזלין או שתי כריות שיהיה לך נוח לשכב חחח

למעלה