אחד מהטחים הערב

אחד מהטחים הערב

פגע בבית שמול מרפסת בית אמא שלי. אמא ראתה את האש. בדיוק היתה מהדרך מהכורסה למקלחת (בין שני קירות במעבה הדירה). רק זה היה חסר לי, שהיא תצטרף לאחי למעלה... היתה נסערת מאוד בטלפון. תודה לאל היא חיה. אחי הבכור בדרך לנהריה למלט אותה מהתופת לפחות עד יעבור זעם לאזור המרכז. ושכל הגברים קטני ה&$% יפסיקו לעשות שרירים על גבי החיים שלנו. (אה כן, לאחד קוראים אולמרט, לשני קוראים נסראללה). אני זוכר טוב מאוד מה זה ללכת לישון בפחד מאימת הקטיושות... שרק הגמגום לא יחזור כמו אז. כאלה עמים טפשים אנחנו, מרביצים אחד לשני כל הזמן בלי להפסיק...

שושוצ

New member
מסכימה לגמרי

ממש מציאות הזויה לחלוטין,די! שייפסק כבר! ולא שזה קשור (אבל בעצם הכל קשור...): בשבוע אחד (השבוע) איבדתי שלושה אנשים יקרים, כולם היו חולים במחלות קשות וחשוכות מרפא. אני מסתובבת לי בין המשפחות שיושבות שיבעה, בקושי מצליחה להכיל את הכאב של כולם ושלי, ואני חושבת לעצמי: חיים של אדם, זה דבר קדוש ומקודש!!! זה הרי עולם ומלואו... איך זה יכול להיות שכל כך קל לשכוח את זה?? הבה נזכור מה באמת חשוב בחיים ונפיץ אהבה בכל מקום ולכל אחד, כולל כל אחד לעצמו, אמן.

tzurtzur

New member
אמן

ליבי כואב לא רק עלינו ועל המדינה שלנו אלא גם על הלבנונים והעזתים המסכנים שמשלמים מחיר יקר מאד כרגע על קיצוניותם וטיפשותם של מנהיגי הטרור. אין מה לעשות במלחמה כמו במלחמה אבל בכ"ז זה לא מפסיק לכאוב. עלינו, עליהם. עד מתי? האם נגזר עלינו לחיות תחת איום ובסכסוך לתמיד? האם אפשרי למחוק טרוריסטים? האם אפשרי לחיות לצד עם שיהיה, כך מסתמן, נתון לעד תחת שליטה טרוריסטית?

../images/Emo201.gifכנראה אימך שכנה של הגיסים שלי

כי קרה אותו הסיפור אצלם. הם ברחו מנהריה לקריות בבוקר - מהפח אל הפחת... אנחנו עכשיו במרחבים המוגנים מקווים לטוב.

ומילה חמה ולוהטת לי לדודה הרוחנית

פיפי נס המקסימה, שהתקשרה אליי הבוקר והשאירה לי מילים חמות של דאגה ואהבה. וואו איך עשית לי את היום! העובר שלי ואני מוסרים לך הרבה
אין ספק שאת קרן אור בכל האי ודאות הזו!

ועוד מילה חמה לוהטת לדודה רוחנית

נוספת - שוש פרידמן, שערב המלחמה הנוראית הזו עוד הספקתי לחולל בערב ריקודים הנהדר שהיא אירגנה על שפת הכנרת. אני יודעת שאת גם קרוב מאוד לקו האש - שימרי על עצמך ועל משפחתך, אוהבת!

שושנה ומיכל היקרות, אני מחזקת אתכן

ואת ידיכן במצב אצלכם. בטח מאוד מפחיד להסתובב ברחובות עכשיו. אני מקווה שאתן שומרות על עצמכן ונמצאות במקלטים. אוהבת אתכן מאוד. החזיקו מעמד!! סיגלית.

אני במרחב מוגן ../images/Emo4.gif

נפלה קטיושה בטבריה ולא יכלתי שלא להזכר בשמחה שהייתה רק לפני 3 ימים שם על שפת הכנרת
א.ע.פ. כן חזרתי לא מזמן משיעור שלי, ונרשמה נוכחות יפה בקנטרי על אף הכל.

אלונשוק, מסור דש חמה חמה

ממני וממשתפי הפורום הזה, אנחנו (תושבי המרכז) בליבנו עם תושבי הצפון ותודה לאל נס שאמך בסדר! אח, אח אחחחחחחחחחחחחחחחח (אנחה חזקה מעומק ליבי) תמרה

למעלה