אחד לפני השינה...

מייקי253

New member
אחד לפני השינה...

רגע לפני שהלכתי לישון, לאחר שגופיית הסטן הלבנה עלי עם החוטיני הסגול, סימסתי לך הודעה. "יפה שלי אני הולכת לישון שיהיה לך חלומות נפלאים". "כבר הולכת לישון" ענית. "כן אני גמורה העבודה גמרה אותי" השבתי "אני 3 דקות אצלך" "הדלת תיהיה פתוחה תנעל אחריך" מדליקה את הקטורת, מעמעמת את האורות בבית, יוצרת אווירה שקטה, נעימה חמימה וסקסית. נשכבתי על המיטה מתחילה ללטף את עצמי, כשאני מדמיינת אותך מעליי, נותן בי את רק מה שאתה יכול. מחדירה אצבע נאנחת קלות, ומוציאה, טועמת את האצבע ומדמיינת אותך נושק לשפתיי. מחדירה אצבע ומוסיפה עוד אחת, מחדירה מוציאה כשגניחות קלות יוצאות מגרוני. "אפשר לעזור לך" הבהלת אותי, חייכתי חיוך מבוייש נשקתי לך ולחשתי לאוזניך "אתה תמיד מוזמן". נשכבת לצידי, שידך מגששת מבין האפלה אל מתחת לתחתוני "אחחח כמה שאני אוהב שאת כבר מוכנה בשבילי". את הגופיה הורדתה בעדינות ובחושניות, את החוטיני בעזרת שיניך. את בגדיך לא ראיתי מוריד מגופך השרירי והחסון הגעת לחדרי ערום כביום הולדתך אך שהפעם איבר גדול וקשה ניצב מולי ידיך ממששות את שדיי ופיך עסוק בתוכי מלקק את שפתי התחתונות, הדגדגן, מחדיר אצבע מידי פעם. מלקק את מיציי מיריכיי וגניחותי מתחזקות. החדרת את איברך לאט לאט כשאתה מוציא אותו לסירוגין. אתה נהנה לראות אותי משתגעת. גניחה גדולה יצאה מגרוני שהחדרת את איברך בבת אחת בלי שום אזהרה. המשכת לחדיר אותו חזק וגניחותי התחזקו "תחכי עוד טיפה שנגמור ביחד". גניחותיך מתחזקות גם ואני מרגישה את איבריך בתוכי עוד להתפרץ. עוד 2 חדירות וגלים של סיפוק ממלאים את שנינו. יצא מאוד מאוד עדין וטיפה עומואי אבל נו טוב חחח

bugbuster

New member
מייקי אל תקמצי. בני סיפור!

הוסיפי משהו של הקדמה וסיום שיהיה מעבר <למכניקת> המשגל עצמו. למשל בסיפור הראשון את מה שהביא למישגל נתת בקיצור מידי. עברת ליד המספרה והסתכלת, ויש בזה צד מעניין של מיהוט הגבר, ומהיכן בא, נכון, אבל את את ההיסוסים, ההחלטה, "הצעד" אפשר היה אולי להרחיב. מה הייתה הפואנטה בסיפור הראשון? שזה קרה, בסדר, ושכבר קרה? שהוא אמר לך "תבלעי הכל זונה שלי." לגיטימי, אבל צריך לבנות איזו הכנה לסיומת הזו, כלומר להרחיב. וכך בסיפור הנוכחי. ישנה בעיה במישגל מבחינה סיפורית. סופו של דבר זו פעולה מכנית של בא - הכניס - יצא - הלך. את האקט הזה אנחנו צריכים להלביש בתפאורה מתאימה. למה הוא בא? איך הוא בא? מאין באתי אני, (מעבר לגופית הסטן והחוטיני הסגול, שהיו מוצלחים מאוד בתמציתיות. ממש משפט טוב!) ועוד ועוד שאלות שיתכן ויש מקום לתת עליהן תשובות בדרך ההרחבה. ההקדמה והסיום, יחסי להם מקום. למשל לו אחרי האקט בן הזוג קם בבהלה לצלצול הנייד בשיחה מוועד הבית שהתקשר מהתראת גלאי עשן מדירתו כיוון שברוב מהירותו השאיר סיר על האש ורץ אליך, (למשל!) סיומת מפתיעה מעט תמיד משפרת סיפור. אישית את זה האחרון אהבתי יותר, אך זהו עניין של טעם כבר.

למעלה