אחד ויחיד
החלטתי אחרי הרבה זמן לכתוב את הפנטזיה המינית שלי... אחת רגילה, ולדעתי טהורה ! מוקדש לנסיכת הכוכב - ניציגת הפנטזיה לשימור הפורום
הפנטזיה האישית שלי היא לעשות את זה עם מישהי שהמראה שלה יקרין מיוחדות. בד"כ אני נמשך לבנות בעלות גון עור לבן שקוף, עיניים ירוקות/כחולות, מנושמשות קלות, שיער שטני, בערך 1.70, ועם אישיות מקסימה (אני קורא אישיות של אנשים מהר מאוד)... חדר גדול - מעוצב - נרות מסביב - בכמות נורמאלית. מוזיקה - האוס, רגוע, עם רגש, "חימומי" מסג' לגב שלה... לבושה מלא, מוריד לה את החולצה ועושה מס'אג. נוגע קלות בחזה שלה, נוגע לא נוגע, מלטף לא מלטף. פותח את החזיה - שופך שמן אכיל. עיסוי, חימום של הגב, התפרקות של הגוף מכל מתח שיכול להיות, עינוג ברמות הכי גבוהות שיש. היא מתענגת ומגרגרת קלות. מסאג' בעורף, מרים לה את כל השיער, עורף, אוזניים.. משחק לה עם האוזניים, ואז נשיקה רכה על העורף, היא מתכווצת וישר משתחררת. מלקק לה את העורף, נשיקות וליקוקים בעורף, גב עליון, ממשיך לעסות לה את הגב, גב אמצעי - ליקוקים ונשיקות, גב תחתון. מפשיל לה בעדינות את המכנסיים. ומסובב אותה ! מנשק, מוצץ לה את הצוואר, את הפה, את בית החזה, לא נוגע בחזה עצמו, רואה אותה מתפתלת, בין החזה, מסביב - בחיבורי החזה, בתנועה מעגלית, עולה בצורת ספיראלה לכיוון הפטמות, נוגע לא נוגע בפטמה, ואז מרים את הפה ונותן נגיעה קטנטנה ורטובה באמצע הפטמה עצמה. צמרמורת ! ליקוק הפטמה כולה. ואותו הדבר עם הפטמה השניה. ירידה לבטן, עיסוי, נשיקות וליקוקים, עד לחיבור בין הגוף לאגן... עם הלשום מלקק את החיבור - שיושב יחד עם התחתון, מלקק טיפה מתחת לתחתון, נכנס - לא נכנס... וממשיך עם האף בחריץ עצמו - מגיע ליריכיים, נשיקות קטנות, ברכיים, כפות רגליים, שוב עולה עם הראש עד לאגן, מפשיל לה את המכנסיים, ומשם.................................... טיפטיפה על עצמי - בן 21, 125 ק"ג, 1.80 אם זה רלוונטי so long fantasy forum
החלטתי אחרי הרבה זמן לכתוב את הפנטזיה המינית שלי... אחת רגילה, ולדעתי טהורה ! מוקדש לנסיכת הכוכב - ניציגת הפנטזיה לשימור הפורום