דניאל ולא אחרת
New member
אחד הראשונים שלי...
הוא היה החבר הכי טוב של ידיד שלי (בעקבות העובדה שלא הצלחנו לזרום מעבר לידידות... זה קורה מסתבר
), חייל ביחידה מובחרת, לקראת סוף המסלול. לא כ"כ גבוה, כי הכי קשוחים זה הקטנים האלה דווקא ולא הגורילות. שחום מהים, חלק ושרירי מאימונים קשים במיוחד, והביטחון העצמי שלו בשמים... שיחררו אותו לרגילה, אבל כל החברה בצבא, אז הוא תפס אותי כנערת הליווי שלו לשבוע זה... חיבבתי אותו? – כן. רציתי יותר? – נכון לרגע זה, לא... הלכנו לסרט של 22:00, אכלנו פופקורן, צחקנו... ואז לטיילת... נשכבנו על החוף לא כ"כ רחוק אחד מהשני והתחלנו לדבר. הרגשתי אותו נוגע לא נוגע והתחלתי לחשוב, או יותר נכון לפנטז... ואז גלידה ביפו – שאלתי אותו, נו... מה? יש לך מישהי כבר? אולי... אני עוד לא סגור על זה.... הגענו אלי הביתה ב-02:00 היה נורא כיף הצעתי לו להכנס... ישבנו על הדשא בגינה מאחורה, מתחת לחלון של ההורים שלי והמשכנו לדבר... ואז הוא התחיל ללטף לי את הרגל... היה נעים, ההתרגשות העלתה בי זרמים חמים והרגשתי איך המחשבות שלי מלכלכות לי את התחתונים תוך כדי שיחה על הא ודא... זהו.. כבר מאוחר הוא צריך ללכת. ליויתי אותו לדלת ונתתי לו נשיקה של ידידים, שהפכה להיות נשיקה של קצת יותר מזה... שהפכה להיות נשיקה של השפנפנים הכי חרמנים ביקום... הדלת היתה פתוחה והוא התחיל ללטף לי את הגב, לשלוח ידיים מתחת לחולצה, להצמיד אותי אליו ולתת לי להרגיש את זקפתו הגדלה... הרגשתי את הלשון שלו מלטפת את שפתי ואת הזין שלו כמעט מתפוצץ בתוך הג´ינס... שנעלה למעלה או שאתה הולך? – שאלתי הוא הסתכל בי, מעט מופתע והסביר שלא יוכל לסרב לעלות למעלה... עלינו לחדרי, סגרנו את הדלת והוא הוריד את החולצה שלו... אווצ´, כמה חלק ומדהים ומותר לי לגעת... נצמדתי אליו נגעתי ונישקתי, נישקתי את צווארו ירדתי לכיוון פיטמותיו מלקקת ונושקת קלות ולכיוון הבטן המדהימה שלו... פתחתי את הג´ינס שלו לשחרר מעט לחץ...ועליתי חזרה לכיוון שפתיו... הוא הריד את הגופיה שלי וגילה את שדי העגולים והזקורים, כנועים לכל מגע שלו... הוא תפס אותם מישש, צבט וליקק, ינק ומצץ... תוך כדי שלחתי ידיים לכיוון ישבנו המוצק שחירמן אותי והציף אותי עוד יותר, הורדתי את מיכנסי והוא את שלו... כשגילה את איבר מיני חלק ורטוב לא שלט בעצמו ודחף שתי אצבעות פנימה... העפתי אותו על המיטה, התיישבתי עליו והתחלתי לשפשף את איבר מיני בשלו תוך כדי נגיעותיו החושניות בחזה שלי... הרגשתי שהלהט והתשוקה שבי רגע לפני פיצוץ, התיישבתי על איבר מינו וגמרתי. רעדתי כולי, זזתי קדימה ואחורה בעונג ולאחר שנרגעתי קצת מהפיצוץ האחרון התחלתי עולה ויורדת לאט לאט... מוציאה כמעט את כל איבר מינו ממני ומעלימה אותו בתוכי לאט לאט. שמתי לו כרית מתחת לראש שיכול לראות איך הוא נעלם בתוכי... הוא תפס את הישבן שלי והפך אותי על הגב והתחיל לזיין אותי בקצב מהיר ואחיד.. הרגשתי אותו חזק בתוכי, ביקשתי מהר ויותר מהר והוא דהר מעלי לאורגזמה השניה שלי ולהתפוצצות שלו... הוא נשכב לידי על הגב.. הביט בי בחיוך בזמן שבעזרת אצבעותי הגעתי לשלישית... נרדמנו... היה נפלא...
הוא היה החבר הכי טוב של ידיד שלי (בעקבות העובדה שלא הצלחנו לזרום מעבר לידידות... זה קורה מסתבר