אחד המפחידים!!!

SkyHawk

New member
אחד המפחידים!!!

לפני ששמעתי על חלומות צלולים (ח"צים???), קרה לי שהיה לי מה שנקרא "שיתוק שינה". פשוט ידעתי שעומד מישהו ליד הראש שלי ומדבר אלי בשפה שאני לא מבין, או שאמא שלי קוראת לי מהחדר שלה, או שמישהו הולך בבית. זה אחד הדברים הכי מפחידים בעולם, כי אתה לא יודע מה קורה. אז ניסיתי לזוז ולא הצלחתי, אז כמעט התעלפתי מפחד. אחרי הרבה הרבה הרבה ניסיונות הצלחתי לזוז ולמעשה התעוררתי, והכל נהיה שקט, אז בעצם הבנתי שזה בין חלום למציאות. אחרי כמה זמן ראיתי בטלוויזיה תוכנית על הדבר הזה, זה בעצם חומר שמופרש מהמוח הקטן, בחלק האחורי של הראש ו"משתק" אותך כדי שלא תוכל לזוז כשאתה חולם. אפילו עשו ניסוי והוציאו את בלוטת החומר הזה לחתול. וכשהוא ישן הוא פשוט הסתובב בחדר ורץ עד שנתקע בקיר והתעורר. מפחיד הא?

SkyHawk

New member
הבעיה העיקרית בחצלולים.

אני שמעתי על חצלולים פעם ראשונה לפני איזה שנה וחצי ואז התחלתי להתאמן על כל השיטות והכל... והאמת, היו לי איזה כמה חלומות צלולים, אבל לזמן ממש קצר. שפשוט ידעתי שאני חולם ואחרי זמן קצר איבדתי את הצלילות והתעוררתי. אחרי כמה שבועות מעטים של ניסיונות להשיג חלומות צלולים, החלטתי להפסיק ולוותר על זה. כולכם בטח חושבים שכבר כמעט הגעתי לנקודה של חצלולים ארוכים ושאפשר לשלוט בהם לגמרי והכל, אבל (!), לפחות מה שחשבתי אז היה שבעצם, ברגע שאני אגיע לרמה הכי גבוהה שאני יכול בנושא הזה, בעצם כל פעם שיש לי חלום, אני אדע שאני חולם ואני אוכל להפוך אותו לחצלול. בעיקרון, כן, זה ממש מגניב ואחלה והכל, אבל פשוט נראה לי שאחרי זמן מסויים זה פשוט כבר מתחיל לשעמם, וכבר אין מה לחדש... מה שאני אומר זה, שבמצב הזה, לא יהיו לי יותר חלומות רגילים, שבהם פשוט חולמים משהו בלי לשלוט במה שקורה, בלי לדעת שחולמים!!! זה מאבד הרבה מהמיסתוריות שבחלומות, ומהמיוחדות שלהם!

imm0rtal

New member
עשית טעות חמורה

בקטע הזה שזה מוציא מהמסתוריות של חלומות טעית.. יענו תבין, אני כבר די הרבה זמן מתאמן רק על לזכור חלומות ואני זוכר בין 4-5 בלילה, חלקם קצרים אבל לפחות 2 ארוכים, עכשיו אם יהיה לך חלום צלול אחד מתוך ה5 שבו אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, או לנתח את עצמך, או להתאמן על מצבים שיכולים לקרות במציאות, או לדבר עם התת-מודע שלך, או לנתח חלומות.. נראה לי שהבנת את הנקודה שלי. בקיצור אין מה להפסיד מזה.

KEiN

New member
אני לא מבין ממה יש לפחד

טוב. אני מודה שבווילדים שלי פחדתי - אבל פחד טבעי- לא פחד משתק... אין ממה לחשוש בשקל- הכל בתוך הראש שלנו... ועוד יותר נחמד זה שאת יכולה לשלוט בקולות ובדמויות- עם קצת ביטחון זה יהיה מיקימאוס שירקד לך לייד המיטה...

למעלה