אחד המדהימים של עמיר...

Aviel1988

New member
אחד המדהימים של עמיר...

שלום לכולם אני חבר פה בפורום כבר תקופה האמת שאני לא פעיל אבל אני נכנס לקרוא הודעות כשיוצא והאמת יש את אחד השירים המדהימים של עמיר שאני אישית התחברתי אליו בצורה קשה ואני לא יכול להפסיק לשמוע אותו...שיר שלדעתי רוב האנשים שאוהבים את המוזיקה של עמיר לא נחשפו אליו עדיין (תקנו אותי אם אני טועה). השיר הוא "את אינך" והוא חלק מהאלבום "שלכת" , נכון שהאלבום הוא בין הישנים אבל השיר הוא אחד היפים לדעתי ביחד עם עוד כמה שירים של עמיר שגם הם בראש הרשימה שלי. אז המלצה שלי תקשיבו לשיר כמה וכמה פעמים ובשיר הזה אתם באמת תראו את היכולות הקוליות המדהימות והשילובים של אבי ועמיר שהפכו את השיר לאחד המיוחדים. תנו את דעתכם.

עמירם04

New member
"לא נחשפו אליו"..

אחי ברוך הבא... אבל טעית בגדול! נחשפנו גם נחשפנו. באמת שיר אדיר. . אחד מהשירים הכי חזקים בהופעות לדעתי..

Aviel1988

New member
נכון אבל...

מי ששומע את השירים של עמיר מתחילת הדרך כשהאלבומים הראשונים רק יצאו כמעט בוודאות נחשף לשיר המדהים הזה... אבל מי שהתמכר לשירים של עמיר באמצע הדרך יהיה לו קצת קשה להגיע לשיר הזה כי הוא לא מקבל את האהדה שמגיעה לשיר ענק כזה והוא לא בין השירים המוכרים של עמיר.

alcHemyst

New member
כבר ציינתי בעבר,

ואחזור על כך, שזהו אחד מהאהובים עליי- אם לא האהוב מכולם! שיר מדהים.. החיבור בן עמיר לאבי פשוט נדיר...

למעלה