אחד הימים הקשים בחיי

סמדר*

New member
אחד הימים הקשים בחיי

אתמול, יום חופש.. שמש זרחה.. נסעתי עם הילדות שלי לתחנת הרכבת בקריית חיים לאסוף את החבר שלי . היו לנו תוכניות ליום שמש. תכננו ללכת עם הילדות לחוף הים הרכבת שלו התאחרה בגלל העומס של חול המועד ואני אמרתי לעצמי וואלה.. שתי ציפורים במכה. נעלה לתחנה נראה לגוזלים שלי רכבת.. לא ידעתי מה אני עומדת לראות !!!!! הגענו. והלכנו לספסל הראשון שהיה פנוי. בספסל לידינו ישבה בחורה צעירה. בטרנינג מחזיקה ביידה כסף מזומן וארנק. פנתה אלי ושאלה `` גם את מחכה לרכבת של אחת ארבעים ואחת ? `` אמרתי, לא. אני מחכה למישהו שצריך להגיע ברכבת.. והיא אמרה לי `` אהה.. אז אתן בצד הפוך.`` אמרתי תודה קמתי ועברתי לצד השני. ישבתי מולה והסתכלתי עלייה.. נראה לי מוזר הבגדים שאיתם בחרה לנסוע ברכבת וחשבתי לעצמי בטח לא נוסעת רחוק. שמענו את הרכבת מגיעה ( הרכבת שלה היא חיכתה ) ואז זה קרה .. היא קפצה למסילה, פרסה ידיה לצדדים ופשוט חיכתה שהרכבת תעלה עליה ואכן כך היה !!! הרכבת פשוט רמסה אותה . לא יוצאת לי מהראש התמונה הזאת היא פרסה ידיה לצדדים כאילו מחכה לילד שעומד לרוץ אליה אבל לא ילד היא קיבלה בברכה , את המוות היא כל כך חיבקה !! והילדות שלי היו איתי במחזה הזה. הן כנראה לא ראו ואולי לא ממש הבינו אבל בהחלט הבינו את ההיסטריה שאני נכנסתי אליה .. מחזה מזוויעה והיא פשוט נעלמה מתחת גלגלי הרכבת ויותר לא ראו ולא שמעו . מיותר לאמר שכבר יומיים אני מסתובבת עם המראה שלה עם ידייה הפרוסות וקול צופר הרכבת .. היום קראתי בעיתון שהיא בת 17.5 בת להורים שכולים שעכשיו נשארו ללא ילדים. ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה . אני הייתי האחרונה שהיא דיברה איתה . ואולי עם הייתי נשארת שם עם הילדות היא לא הייתה עושה את זה ? ! ( סביר להניח שלא כי אדם שמחליט לקחת את חייו בידיו לא מתחשב באנשים הכי קרובים לו אז יתחשב בסתם עוברי אורח ? ! ) אבל המחשבות, התמונות, המראות לא עוזבים ולא מרפים . אני לבד כבר חצי שנה.. (פרודה ועכשיו כבר גרושה ) . עוד לא קרה לי לילה אחד שהיה קשה לי עם הלבד, שפחדתי להכנס למיטה . אתמול החבר שלי ישן אצלי ותמך וחיזק. היום אין לי ברירה אלא להכנס למיטה לבד ואין לי מושג איך אני עוצמת את העינים בלי לראות אותה !! ואין לי מושג איך אני מסלקת את הטרואמה הזאת מחיי. לראות אדם עומד מול רכבת שדוהרת עליו !!! סמדר .

אלוהים אדירים

הרי זה הדבר הכי מחריד בעולם העיקר שהבנות לא ראו. אני איתך אוריאנה

noam011

New member
לצערי אני יכול לומר לך

שמראות כאלה לא שוכחים כל החיים. זה כמו מראות הרוגים במלחמה. לא שוכחים את זה. בתקופה הראשונה זה ילווה אותך המלוא עוצמתו, ואח``כ זה ישכך לאט לאט. אבל אף פעם זה לא ימחק ממוחך. אין מה לעשות. החיים מזמנים לנו מראות זוועתים מפעם לפעם. אם זה בתאונות דרכים, פיגועים, מלחמות, וגם מתאבדים.

יערית

New member
מזעזע..מסכנונה...

וואו ,איזו טראומה , אני כולי תקווה שכמו שנועם אמר,הזמן משכיח מראות,אך בכל זאת אני חושבת שתמיד יקנן בך הרגעים האחרונים שלה איתך. כ``כ מסכנה,שום דבר שבעולם,שום דבר שבעולם לא שווה למות למענו,חוץ מלמען הילדים!(סתרתי את עצמי) שתהייה לך שינה ערבה למשך כל חייך,הרי את לא אשמה,את רק עובר אורח לא קרוי! יערית.

סמדר*

New member
אין לי מושג

אין לי מושג איך אני מניחה את הראש על הכרית היום !!!

אור-לך

New member
אכן מזעזע

אך לפחות היא נמצאת עכשיו במקום שבו רצתה להיות...

אחד הסיפורים המזעזעים ששמעתי

מסכנה, רצית להינות עם הילדים וקיבלת סיוט לכל החיים. עברה בי צמרמורת כשקראתי את סיפורך. זה כל כך עצוב שנערה בגיל כזה עושה מעשה שבטוח הייתה מצטערת עליו אילו יכלה עוד לחיות ולחשוב על זה בדיעבד. אין לי מושג אם זה נכון עבורך, אבל כך הייתי נוהג, ולכן אני מציע לך ללכת לטיפול כל שהוא, אולי היפנוזה, או טיפול מרגיע הולסיטי, כדי שידחיקו את המראות האלה ממך. ואם את בבעיה לישון - לבד והחבר אינו בנמצא, אז תזמיני חברה או קרובת משפחה לישון איתך. במידה וזה לא קורה את תמיד יכולה להתארח בזמן החופשה אצל קרובים, או פשוט לצאת לחופשת בזק. אכן הנושא ילך וישכח אולם לעולם המראות ילוו אותך במעומעם, זה עצוב , זה לא נעים , אבל אין לך שום אשמה בזה, כאלה הם החיים והם מזמנים לנו דברים שלא היינו רוצים לראות. אני עד היום זוכר את אותה נערה מצרית שביצעו בה ``ברית מילה לנשים`` אל מול מסכי הTV, מה אני אגיד לך כמה ימים לא יכולתי לישון, אבל זה עובר והחיים ממשיכים, את תראי שבסוף זה ישאר בגדר זיכרון שאינו `` תוקף אותנו `` עצמאית , אלה רק אם תרצי תזכרי בו. מחזק אותך, ומקווה שתתגברי סמדר. שלך, ענבר

מקפיץ !

חושב שזה מסמך מזעזע וחשוב ומאין כמוהו. אגב, סמדר , איך עבר הלילה ? שלך, ענבר

סמדר*

New member
ענבר,

אתה מכיר את הלילות האלו שאתה כאילו ישן אבל בעצם כל הזמן ממשיך לחשוב ? אז אחד כזה היה לי אתמול.. כל הלילה הייתי בתודעה . באיזה שהוא שלב לקחתי את הילדות שלי אלי למיטה ופשוט הסתכלתי עליהן עד שהאיר האור. יהיה טוב לא ?! סמדר

למעלה