מה את רוצה? יש מספיק אלינור לכולם...
ס סורר ומשורר 21 New member 7/5/10 #12 סוג של... תגיד איזה מן גבר אתה? מה תעשה כשתהיה נשוי ותצטרך לנטרל יצור כזה מהבית? תזמין שני אמבולנסים?
סוג של... תגיד איזה מן גבר אתה? מה תעשה כשתהיה נשוי ותצטרך לנטרל יצור כזה מהבית? תזמין שני אמבולנסים?
A aint mindless New member 7/5/10 #13 חחחח.. יש לי בעיה עם חרקים על כל גודליהם. לא אזמין אמבולנסים, אבל מכזה דבר אני יכול להתחרפן...
ס סורר ומשורר 21 New member 7/5/10 #18 מממ... שרה תפוסה כבר... והבנתי שגם מיי פיינגולד נמצאת כרגע באיזו מערכת יחסים... צ`מע , כדאי שתבדוק את האופציה של אלינור כי מהזן הזה אין הרבה בשוק.
מממ... שרה תפוסה כבר... והבנתי שגם מיי פיינגולד נמצאת כרגע באיזו מערכת יחסים... צ`מע , כדאי שתבדוק את האופציה של אלינור כי מהזן הזה אין הרבה בשוק.
א אלינורוש 19 New member 7/5/10 #25 אנחנו מאמינות בנישואים פתוחים,אי לכך ובהתאם לזאת אני לא צריכה להביא לה גט/tapuzforum/images/Emo152.gif/tapuzforum/images/Emo152.gif/tapuzforum/images/Emo67.gif
אנחנו מאמינות בנישואים פתוחים,אי לכך ובהתאם לזאת אני לא צריכה להביא לה גט/tapuzforum/images/Emo152.gif/tapuzforum/images/Emo152.gif/tapuzforum/images/Emo67.gif
S Silly Wisdom New member 7/5/10 #32 ../images/Emo46.gif באמת נראה לך שאתה ראוי להיות בעלה של אישתי?! אחד מהמבחנים זה להוציא ג'וק מהבית.... לא כי אנחנו מפחדות... פשוט צריך לקחת אותו לטייל מדי פעם
../images/Emo46.gif באמת נראה לך שאתה ראוי להיות בעלה של אישתי?! אחד מהמבחנים זה להוציא ג'וק מהבית.... לא כי אנחנו מפחדות... פשוט צריך לקחת אותו לטייל מדי פעם
A aint mindless New member 7/5/10 #37 נראה לי שהיא יותר בקטע של משה אופניק, עם האהבה הזאת ליצור המגודל הזה שנחת בבית של סורר...
א אלינורוש 19 New member 7/5/10 #41 תקנה לי פוסטרים,מדבקות,קעקועים,פיג`מות,מצעים וחולצות של בובספוג אהובי ואני אשקול להתחתן איתך /tapuzforum/images/Emo9.gif
תקנה לי פוסטרים,מדבקות,קעקועים,פיג`מות,מצעים וחולצות של בובספוג אהובי ואני אשקול להתחתן איתך /tapuzforum/images/Emo9.gif
S Silly Wisdom New member 7/5/10 #42 גם........ חחח המסטולה הזו אתמול- הלכתנו לתחנה מרכזית... אני רציתי לקנות משהו- והיא נתקעה על פוסטרים וחיפשה את בוב ספוג
גם........ חחח המסטולה הזו אתמול- הלכתנו לתחנה מרכזית... אני רציתי לקנות משהו- והיא נתקעה על פוסטרים וחיפשה את בוב ספוג