אחד הדברים שאני מצטער

_רונן_

New member
אחד הדברים שאני מצטער

עליהם הוא שלא אמרתי לאשתי כמה אהבתי אותה. ואהבתי אותה. מאד. אלא שבכל פעם שרציתי, משהו כאילו חתם את שפתי ואטם את ליבי ומנע ממני להגיד את אותן ארבע מילים : ``אני אוהב אותך .....`` והיא, המתוקה, ניסתה להקל עלי ולמצוא לי כל מני קיצורים. אבל זה לא הלך. תתקשרו אל אהוביכם, בני/ות זוגכם, ככה בלי סיבה (או שאולי זו סיבה מספיק טובה לא?), תפתיעו אותם ותאמרו להם כמה שאתם אוהבים אותם. אל תחכו לתשובה, אל תצפו לתשובה. תתנו מעצמכם בלי לבקש תמורה. זו בעיני האהבה הטהורה ביותר. אם רק ידעתי את כל זה אז... אוהב אתכם. רונן

חן.

New member
אחד הדברים

שאני לא מצטערת עליהם עד היום, שידעתי להגיד כמה אני אוהבת,אף על פי שהוא לא ידע, וכשהחלטתי את ההחלטה ששינתה את חיי מקצה עד קצה - הייתי שלימה עם עצמי ועם אהובי. וגם היום אני אומרת....

taltallim

New member
רונן

אתה כל כך צודק... זו לא רק האהבה הטהורה - זו האהבה הנכונה!!! תלתלים

אור-לך

New member
וואלה רונן...

צודק. הדבר שהכי כיף והכי קשה לומר אותו הוא: אני אוהבת אותך... אז מתי יבוא כבר האחד הזה שאני אוכל לומר לו את זה???? אוףףףףףף אין לי כבר כח... אור.

יערית

New member
אמרתי,אומרת,ואמר..תמיד!

תמיד הייתי כזו(אולי חוץ מתקופת נעוריי), לפעמים זה הדהים אנשים כמה אני יכולה לתת מעצמי בלי לחכות לתמורה, המילים זרמו להם מתוך הלב,זה היה יפה,תמים,אמיתי, גם היום שהפרידה בחיתוליה,אני אומרת ``אני תמיד ההיה כאן בשבילך מתוך אהבה ואל רחמים,אני אוהבת אותך וזו עובדה !!``.. הוא יודע זאת היטב,הם תמיד ידעו כמה אהבתי אותם(שניים במספרם), רק לאישי לשעבר לא יכולתי לומר דבר,לא זוכרת שאפילו פעם אחת אמרתי זאת,כמה פאטתי,כמה עצוב.... אמרת להתקשר עכשיו? אין לי למי....יש אבל עדיף שלא! ורונן עד לפעם הבאה למדדת הרבה לקחים מהחיים לא? אז עוד תנתן לך צ`אנס לבטא את זה בלי לחכות למומנטום . יערית.

בגלל זה אומרים שהפעם השניה יותר מוצ

לומדים מהטעיות, חבל שלא אמרת אז, היום מי שתזכה בך, תוכל לדעת מה צריך להגיד שמרגישים. תודה על העצה והפתיחות רונן. שלך, ענבר

למעלה