יא משתף פעולה!
J Jen74 New member 2/4/07 #60 ../images/Emo8.gif אכן, 1 באפריל ../images/Emo3.gif הלוואי ובאמת יהיה סרט כזה
ז זאתי בפיגמה New member 1/4/07 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif אבל רעיון נחמד עומר אסור שיקרה לכם משהו ב-1 באפריל, כי אז אף אחד לא יאמין לכם.
../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif אבל רעיון נחמד עומר אסור שיקרה לכם משהו ב-1 באפריל, כי אז אף אחד לא יאמין לכם.
S s u s h i m i New member 1/4/07 #15 ../images/Emo209.gif גאדד.. זה כזה לא פייר XDD לא יכולת לחכות קצת לראות אם מישהו באמת מאמין.. חחח אוףף לא עבד עליכם [קהל קשה.. קהל קשה...] אבל אני אנסה לעבוד על חברים שלי ניראה איך הם יגיבו...
../images/Emo209.gif גאדד.. זה כזה לא פייר XDD לא יכולת לחכות קצת לראות אם מישהו באמת מאמין.. חחח אוףף לא עבד עליכם [קהל קשה.. קהל קשה...] אבל אני אנסה לעבוד על חברים שלי ניראה איך הם יגיבו...
Y YUZY New member 1/4/07 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע הזוי >< תחשוב פעם הבאה על סיפור טיפה יותר אמין , לא שאני אומרת שזה לא יכול לקרות , אבל בכל זאת...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע הזוי >< תחשוב פעם הבאה על סיפור טיפה יותר אמין , לא שאני אומרת שזה לא יכול לקרות , אבל בכל זאת...
S s u s h i m i New member 1/4/07 #28 ../images/Emo209.gif קראתי על זה בכלל מפורום אחר שאני לא קשור אליו.. הרצתי בגוגל מתיחות של אחד באפריל ומצאתי שםם..
../images/Emo209.gif קראתי על זה בכלל מפורום אחר שאני לא קשור אליו.. הרצתי בגוגל מתיחות של אחד באפריל ומצאתי שםם..
M My Chemical Lotan New member 1/4/07 #36 די נו../images/Emo219.gif כולם יודעים שזה אחד באפריל. אני שונאת ת'יום הזה,הוא כזה טיפשי . גם בגלל שעשו לי היום 4 התקפות לב .
די נו../images/Emo219.gif כולם יודעים שזה אחד באפריל. אני שונאת ת'יום הזה,הוא כזה טיפשי . גם בגלל שעשו לי היום 4 התקפות לב .
י יובל המתוקה New member 1/4/07 #39 XD../images/Emo64.gif../images/Emo155.gif פעם הבאה תמציא משו יותר אמין
J Jen74 New member 1/4/07 #57 אחד באפריל../images/Emo35.gif ההודעות שכאן, אמת או שקר??? כנראה שנדע רק מחר!!!