אחד באפריל

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gifסורי שאני פותח הודעה חדשה אבל

אתם לא מאמינים מה קרה עכשיו שמעתי טלפון מצלצל ואבא שלי ירד לענות ממש עכשיו העירו אותו ואמרו לו מהשוק השחור משהו שאנחנו בחובות אליהם.. לא יודע משהו כזה.. ואבא בא אליי ואומר לי שאולי נצטרך לברוח מפה למשפחה של אמא שלי שבקנדה... וואי אתם לא מאמינים איך אני בלחץ עכשיו.. יש מצב אני עוזב אתכם, את החברים שלי ואת כולם... יואו אני עוד שניה מתפרץ כאן בבכי..נראה מחר מה יקרה שהוא יספר לאמא שלי ולאחים שלי.. יוו וזה עוד לפני פסח אז בכלל קשה.... יוו דיי מה אני יעשה???

Jen74

New member
עונה 5 אולי לא תהיה, אבל סרט כן../images/Emo70.gif

קיבלתי הודעה במייל מטדי הפקות, שאיתם אני בקשר מדי פעם והם הודיעו לי שיש תוכנית להפקת סרט "הפיג'מות" שיספר גם כביכול על הילדות של הדמויות. הסרט יתחיל בילדות ויסתיים בעצם איפה שהתחיל הפרק הראשון של העונה הראשון. יש למה לצפות!!!!
אני כבר מחכה לאודישנים

../images/Emo36.gif1 באפריל../images/Emo26.gif

כמו שאתם בטח יודעים, היום ה-1 באפריל. שתפו אותנו במתיחותיכם
ואל תפלו לפח-עובדים עליכם! שיהיה לכם כל-דבר-אפשרי שמח.

מוגלי7

New member
שתי הודעות חשובות ביותר!!

קודם כל, סליחה על ההודעה החדשה... 1) היום אני חוגג שלושה חודשים בפורום!!! 2) (זה לא לאחד בפאריל, יש כבר כמה ילדים שיודעים) ההורים שלי טסים לשליחות בקנדה, ועוד שבוע-שבועיים אני טס לקנדה... סליחה שלא סיפרתי עד עכשיו... אני אשתדל לכתוב כמו אורי בעברית-אנגלית כזאת..

אוףף אתםם לא מבינים מה קרה לי אכשיו

איזה אחד ממש מעצבן נכנס לפורום של השיר שלנו והתחיל לרדת על הסדרה

Because Of May

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

יש עונה 5 לפיג'מותת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111
הרגע היה כתוב במעריב: "הפיג'מות-ההמשך!" כתבו כל מיני חירטוטים על עונות קודמות ואז: "למרות שהרבה מהמעריצים לא היו מרוצים מהעונה הרביעית, החליטה חברת טדי הפקות לאשר את קיומה של עונה חמישית. השלישיה תמשיך, וכן גם השחקן יניב פולישוק [גרי]. לא ברור עדין אם יובל סגל [נתן] או ימית סול [ימית] ימשיכו, רוב הסיכויים שכן. הצילומים אמורים להימשך במהלך חודש יוני והסדרה צפויה לעלות באוגוסט. מפיקי הסדרה נמצאים במגעים עם אלונה טל, והתחילו כבר ליהוקים לקראת התפקיד של שפרה מנדלבאום-אשתו האכזרית של גרי" OMG!!!!!!!!11111

../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

יואוווו זה בטוחחחח?????

XDDDD ../images/Emo185.gif

בעיתון אפעם לא כותבים "רוב הסיכויים". לא מאמין לזה,אם היה לי מעריב הייתי בודק אבל אין לי.

Because Of May

New member
האמת גם קיבלתי מכתב למייל....../images/Emo109.gif

יעני כקובץ של תמונה.... אבל בגלל שהתפוזבל הזהה מחליט לעשות לי בעיות אני אעלה לכם אותה עוד מעט

B o N u s

New member
באותה כתבה גם כתבו שאני הולך לשחק

שם תפקיד ראשי... טל :)

יאווווווווווו נכוןןןן!../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

יההההההההההה יש עונה חמישיתתתת!!! בהתחלה חשבתי שזה 1 באפריל אבל בדקתי במעריבבבבב!!!!!
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!
אולי מעריב מותחים אותנו?

Jen74

New member
הלו!!! איפה הקישור????

רוצים קישור! רוצים קישור!! רוצים קישור!!! נו, תביאו קישור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה