אחד באפריל ! B-)

אחד באפריל ! B-)

אני לא יודע מה איתכם, אבל ברח לי מהראש עד לפני חמש דקות שמחרתיים: האחד באפריל! אז...למישהו יש רעיונות שאני יכול ``לגנוב`` ולעשות על החבר`ה?

אםן היית אישה

יכולת להגיד לחבר שלך שאתה בהריון או להגיד לאמא שלך שחברה שלך בהריון או משהו בסגנון זה יבהיךל אותם...:)

*may*

New member
אני אישית

הולכת לעבוד על החבר שלי ששלחו את אבא שלי וגם אותנו לשליחות בעוד חודש או משהו כזה ב.... לא יודעת עדיין איפה, עוד צריך לעבוד על זה קצת... ועל חברה שלי אני הולכת להגיד שמי שהיא רוצה שהוא ידיד שלי רוצה גם אותה (מה שלא ממש נכון..) ואולי אני אגיד לה משהו אחר, נראה כבר... יש עוד יומיים לא צריך למהר. :) מעיין.

Hell is beige

New member
הנה רעיון שעשינו

תתקשר למישהי בפלא-פון ותדבר כמו רוצח כמו בצעקה תתחיל לומר לה כלמיני איומים וכאלה ובאמצע תשאיר לה סכין מלאה בדם (קטשופ) ליד הדלת, תצלצל בפעמון ותברח.

imagine

New member
אוקיי.....

זה כמו הפרק הזה בדוסון קריק! אוייייייייי נזכרתי חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! חברים חוזרת בעונה חדשה!!!!!!!!!! וחוץ מזה שחברים חוזרת בעונה חדשה, מצטרף ללקט השידורים החוזרים בערוץ שלוש (חברים ב- 15:00 חברים ב- 22:00 ועכשיו גם חברים ב20:30, ערוץ 3, סטאר וורלד וואנבי - רק בלי הפירסומות ההודיות.

*may*

New member
חוץ מחברים

שחוזרת בעונה חדשה ואיזה כיף שחוץ מהעונה החדשה יש גם כל יום שידורים חוזרים מכל העונות (!!!!!!!!!!!!!!) גם דוסון חוזרת וגם אי אר (שאני לא רואה את אי אר אבל אולי מישהו כאן כן..) ויש עוד שלוש סדרות חדשות שאחת מהן נראית טובה (או שתיים..) בקיצור- יש למה לצפות בערוץ שלוש.. :) מעיין. שהרגע עשתה פרסומת מבלי לשים לב בכלל לעונה החדשה של ערוץ שלוש ולא מקבלת על זה אגורה. בושה.

N0

New member
איזה כיף...

לN0 יש אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים שמכירים עוד קצת אנשים שיש להם קשרים במת``ב ואותם אנשים השיגו לאנשים של N0 את 8 הפרקים החדשים של חברים... N0 :cool:

rastotman

New member
זה לא מגיע לך

זה לא מגיע לאף אחד! זה כמו להיות הבעלים של קלטות של כל הפרקים של סיינפלד, או לפחות עונה שלמה. מתי ישחררו גם קצת שידורים חוזרים של רוזאן? רק אני מיתגעגעת? ןהיתבטלו הידורים החוזרים בעשר- זה היה ברור, אבל לפחות התחליו את העונה שאין בסטאר וורלד.

השרוף 15

New member
אני יודע שזה ישמע מטורף אבל ...

לי יש את כל הפרקים של סיינפלד !!!! יש לי את כל העונות , מהראשונה ועד האחרונה , בלי פיספוס של פרק אחד אפילו !!!!

Black Star

New member
השידורים החוזרים לא התבטלו...

הם פשוט עברו מעשר בערב לשמונה וחצי. זה הכל. איזה כיף, עכשו אני אוכל להקליט ``חברים`` גם בשני ימי שלישי הבאים.

kit k@t

New member
טלויזיה שורפת תאי מוח

גם אני מתעגעת לרוזאן!!!!!!!! זו סידרה ענקית וגם חברים ואי אר ואגב זה מאד חולני שיש למישהו את כל הפרקים של סיינפלד אבל במקרה הזהב הייתי רוצה מאד להיות חולנית כי יש פרקים שלא ראיתי

למעלה