אחד אחד

Inbar789

New member
נהניתי יותר ממך ומעומרי../images/Emo103.gif

המצעד היה מאכזב
ארץ נהדרת היו ענקיים

dabel m

New member
מזה... נהינינו.. אין מילים בפי...

עד.. שרגע החורבן הגיע המ.. תגידי הדר איך אפשר להמליץ לגלגלץ על שירים? יש את שאקירה שאקירה מגביע העולם... זה קצת שונה אבל ממש טוב אפשר לשים אותו בתור ניחום...

tkuihehr

New member
לא נהניתי

האינטרנט לא עבד חלק מהכיף של ארועים [כן ,כן ,ארוע] בגלגלצ זה ללוות אותם בפורום עם עוד כמה ששומעים איתי. כל כך חיכיתי לשרשור מצעד הזה, ופתאום האינטרנט מת. מה זה הרס לי את הסופשבוע... המצעד עצמו? הסתדרתי עם הכל היה נחמד, היה מצחיק. תתחילו להגיש יותר ביחד. רק 2 דברים הפריעו לי במצעד הזה: 1. שאקירה לא זכתה במקום הראשון. 2. אלון יקיר מנהריה לא זכה בשום [ שום! ] פרס!! וזהו, חוץ מה3 האלה [אינטרנט,פרס,מקום1] ,היה אחלה אתמול
וזהו, תרגישי טוב

מרקס

New member
:)

תודה... אני ממש רוצה להרגיש יותר טוב... ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואו אתם לא תאמינו איזה אותות יפים יש לסינגלס 07!!!!!!!!1111111111

dragonit12

New member
אני מחכה!

אני רוצה כבר לשמוע!! ותרגישי טובב:) את חייבת לנוח ולשתות המון המון תה!

limors2

Well-known member
אני אפסיד תאות פתיחה../images/Emo10.gif

ביום שני אני תמיד מאחרת

tkuihehr

New member
אל תדאגי

את תשמעי אותו עוד איזה 208 פעמים במהלך השנה [בעונה התשיעית, כשצ'נדלר מציע למוניקה שייסע לטולסה ויהיה שם 4 ימים בשבוע ובשאר השבוע יחזור, מוניקה חישבה נורא מהר כמה ימים זה יוצא 4*52=208 או: ארבעה ימים מכל שבעה הוא יהיה בטולסה, כלומר 4/7 [
], 4/7 מ365 זה 208, איכשהו. (אח"כ צ'נדלר אמר: "וואו, זה חישוב מהיר, נוכל להעזר בך בטולסה"
) --סוף פלאשבק] טוב, אז לא 208, משהו כמו 180, אבל בטוח תשמעי....

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif

אבל זה לא אותו דבר כמו לשמוע אותו בפעם הראשונה! אני אקליט.

chen010189

New member
אני אתגעגע לאות של 06

אהבתי את ה"שש" החד והשורק של הקריין "סינגלס אפס שש!"
אבל לא אתגעגע לשנה...כי ב1.1.07(וכן אנשים אני מתלהבת אבל תרשו לי, איך אפשר שלא!!!) אני בת 18 :))

chen010189

New member
מתלהבת מהגיל, לא מהתאריך*

שזה לא ייראה שחצני מדי, גם ככה יואב כבר עשה ממני מתלהבת :(

tkuihehr

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

קשה מהכינוי שלך שלא לדעת את זה
18 גיל מצויין, באמת, את 17 שנאתי, 18 היה טוב

chen010189

New member
לא שונאת את 17

פשוט אוהבת 18 ואת כל הדברים הטובים שבאים עם הגיל הזה במיוחד את זה שמבקשים ממני לאחרונה להתכונן לבדוק את חשבון הבנק שלי החל מה1.1...

limors2

Well-known member
אני אהבתי את השילוב של האפס שש

אאאאאאאאאאאאאהפפס ששששששששששש! והאותות בכלל
כולם
הם היו כה יפים
ואני עדיין לא מצליחה להיזכר במה היה לפני זה

tkuihehr

New member
חכו חכו, אולי ה07 יהיה טוב יותר

לסינגלס שלפני זה קראו סתם סינגלס כי הוא היה הראשון, הוא לא היה סינגלס 05 [נדמה לי, יכול להיות שאני טועה, או אולי קראו לזה בשם אחר או משהו]

למעלה