אחד אחד...

אחד אחד...

לחובבי האידיש. עוד אחד עם קלרינט. ו...איך אפשר בלי ניגון כליזמר? אם זה הועלה כבר כאן איתכם הסליחה

אפשר גם להאזין

לשני ניגונים. האחד. שמעתי אותו כשהייתי ילד,בביצוע של גיורא פיידמן,כאן הביצוע הוא שונה במקצת. השני גם די ידוע. אפשר גם להוסיף את הקטע הזה. דומני שהוא עלה כבר פעם כאן(מרוב ניגונים האיש קצת מתבלבל לפעמים
) וכאן...נשאלת אולי השאלה,האם עדיין יש עתיד למוזיקת הכליזמר גם לדורות הבאים? אני אסביר את עצמי
גם במוזיקה החסידית חלו שינויים. העם כיום מעדיף אותה עם ניחוח חדשני. תזמורת גדולה.עיבודים צעקניים.מוטיבים של מוזיקת טראנס ועוד...במוזיקת הכליזמר זה לא כ"כ הולך. היפי שלה הוא דווקא בפשיטות שלה.ככל שהיא מתוזמרת בצורה מיושנת כך היא יותר יפה ואוטנטית. איך ניתן אם כן לשמר את הז'אנר הזה? כמה אנשים באמת אוהבים אותו? האם כיום יש לו עדיין מקום? לי באופן אישי יהיה קשה מאוד להתנתק מזה...זה,זה חלק ממני. אני בדרך לסיים מאסטר שביעי בז'אנר הזה,הרבה פעמים אני שואל את עצמי. לא הגיע הזמן אולי לשנות קצת סגנון?

ora11

New member
../images/Emo140.gifאיש הרוח לא צריך לבקש סליחה

אני נכנסת לפורום כל יום קבוע ולפעמים כמה פעמים ביום. קראתי את ההודעה שלך לגבי ניגון הכלייזמרים ואני בדעה שלא צריך להפסיק את הניגונים האלה. לי אישית הניגונים עושים לי טוב על הנשמה. אני נכנסת לספריה שלי ושומעת לפי הסדר וזה יכול להיות אפילו שעות. אני חושבת שציבור אוהבי הכלייזמרים אולי לא מחוברים למחשב בלי לפגוע חלילה בציבור זה או אחר. אני מקווה שנמשיך בפורום הנהדר הזה תודה לכולם מכל ה

בוודאי אורה

שאנחנו ממשיכים עם הפורום
אני חושב,ואולי אני משוחד,שזה אחד הפורומים הייחודיים שיש ברשת. ההירהורים שלי היו...את יודעת
כשמתעסקים הרבה בדבר מסויים לפעמים עולות להן שאלות:)) בכל מקרה לכבודך נניח כאן עוד ניגון,בביצוע וסאונד מצויינים. Tati und Mami tanz עם חלילית בסגנון כליזמרי. תמיד אני שמח לדעת ולקרוא שהחברים אכן נהנים מהפורום שלנו.
אורה
ולסיום... עוד ניגון בביצוע כליזמרי מרתק
Tanz, tanz, Idelej לילה טוב

magy

New member
ראיתי, הבאתי....

מקווה שעוד לא ראיתם את האתר הזה.... חסידיסק...... אם כבר הועלה האתר.......סליחה........ אם לא......תהנו......

magy

New member
חשבתי שניתן לשמוע את השירים

וכנראה טעיתי

../images/Emo51.gif מגי../images/Emo13.gif

אני חייב תודה לאתר הזה שפרסם את הפורום שלנו ברשימת הקישורים שלו

magy

New member
גם באתרים המומלצים שלי.....

פורום כלייזמרים מופיע...... איך לא?

magy

New member