אז .... :)

אז .... :)

דבר ראשון אני מצטערת שאני לא פה הרבה וזה ,ודבר שני,כמה זמן אתם אוהבים את סינרגיה ואיך התחלתם? [אני שואלת כי אני רוצה להתלהב: אני אוהבת את סינרגיה מהרגע הראשון שהם קמו,אם אני לא טועה, שלוש שנים בערך!! ] זה התחיל בזכות אחי... אה וגם יש לנו את שני הדיסקים ואחד מהם פעמיים
.. אה ושרשרו גם מסנים ומספרי איסיקיו אם יש..
יום טוב

דורה17

New member
היי=]

אמ.. וואו דיברנו על זה מלא פעמים חח טוב אצלי זה מחולק ל2, איך הכררתי ואיך התחלתי לאהוב... הכרתי אותם ממש מזמן כשיצא הקליפ של "עד שהכל יגמר" ולא ממש התייחסתי.. ואחרי הרבה זמן התחילו להשמיע גם את צועקים על אהבה".. איך התחלתי לאהוב אותם... לא ניכנס לזה.. חח סיפור פתאטי לחלוטין =] בואי נגיד, יום בהיר אחד החלטתי לשמוע אותם חחח בקיצור טכנית אני מכירה אותם 3 שנים אוהבת אותם ממש.. שנתיים בערך =] יומטוב גם לך!

שלומיתת

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת את סינרגיה מאז שיצא צועקים על אהבה כקליפ..אני לא זוכרת כמה זמן זה בדיוק.. ובקשר למסנג'ר-בפרטי

chen galili1

New member
אצלי=]

אצלי זה התחיל ששמעתי את השיר צועקים על אהבה ממזמן ואמרתי איזה שיר יפה ולא ידעתי של מיהו ואז ראיתי קליפ של "תראי זה אני" בערוץ 24 ואמרתי איזה שיר יפה והורדתי אותו וראיתי ש"צועקים על אהבה" גם של אותה להקה שהם סינרגיה ומאז אני שומעת את כל השירים שלהם יודעת את כל המילים של השירים בעל-פה!! הינה מסן: [email protected]

סינטטית

New member
המ

אני הכרתי אותם לפני 3 וחצי שנים כשראיתי את צועקים על אהבה בערוץ 24... יותר מאוחר הצטרפתי לפורום, הגעתי להופעות... והשאר היסטוריה?

Miss Slim Shady

New member
אמממ...

האמת שאני לא אוהבת אותם כל כך הרבה זמן... ואני בכלל אוהבת אותם בגללך... בהתחלה חשבתי שהם סתם עוד להקת בנים.. אבל אז ראיתי שהם משהו מיוחד (מרגש..ממש נוגע ללב) ואת האייסיקיו שלי את כבר יודעת...

XxXSynergitXxX

New member
ממ...

אני מכירה אותם בערך שלוש שנים [ + , נראה לי .. ] כמו כן , אני מעריצה אותם מאז שצועקים יצא , קניתי אותו ביום שהוא יצא
אהמ , מסנ' - [email protected]

צ'ופ

שמעתי את צועקים ב24 וממש אהבתי. ואז אור (
) הכירה לי את ספרי ומה עשיתי וקניתי את הדיסק
זה היה לפני שנה וחצי, קצת יותר בעצם.. ההופעה הראשונה הייתה לפני שנה וחצי. מסן בפרטי מי שרוצה וזה..

GR££N woMAN©

New member
נמנמ

אני אוהבת את סינרגיה כ"כ הרבה זמן.. באמת.. מאז שצועקים על אהבה יצא.. פשוט חרשתי על השיר הזה

למעלה