אז...

אז...

קצת שבירת שיגרה בפורום, עניינים שלא קשורים למבחני קבלה, מבחני התאמה ראיונות ומשקל כבודות. איך אתם ביליתם ביום העצמאות ה-59 למדינת ישראל? יאללה, להוציא את הפורום מאפרוריותו המשרדית

malder

New member
אני הייתי במסיבה, שאולי חלקכם היו בה גם

כי ראיתי כמה בודקים מהתקופה שלי, בגן אורנים...

טיפ_טיפ

New member
הייתי במסיבה בצהלה

יותר מדי הורמונים ויותר מדי אלכוהול הרגשתי שוב כמו במסיבות באיזור גיל 22-23 בחורות מתעלפות, מישהו שמשתכר וצריך להוציא אותו "בעדינות" החוצה ובחור בן 24 שמנסה להבין איפה שירתתי בצבא אח, הילדות

הדר קון

New member
כמו כל שנה

אין סיבה לחגיגה,אין על מה לשמוח ואין עם מי לשמוח. לא יצאתי למנגל,דבר שאני עושה לפחות פעמיים בשבוע,בשגרה.. לא שמתי דגל על האוטו,אך השארתי את "הנמרים" על הדלתות,ה"פרסה"על הרדיאטור,"נעל התינוק"מתנדנדת בגאווה על אגזוז מכוניתי,ו"יד השלום" מנפנפת לכולם בשמשה האחורית,ה"פייטים" המדהימים תלויים מעל הדש בורד ואת נורת הפלורסנט הירוקה בתחתית האוטו החלפתי בסגולה,וכעת רכבי נראה ממש חללית... אין כמו חג העצמאות להחזירני לשגרה המטומטמת והמלוקקת של חגי ישראל שרובם נחגגים לילדים ומיעוטם,ממלאים את חזנו גאווה מטומטמת והרבה עצב גדול ואמיתי,על המסכנים שביננו שלא שפר גורלם והם קבורים עמוק באדמה.בואו נישא תפילה(ראו תמונה)שאנחנו ויקירנו נשרוד את הסכסוך רווי הדם הזה. חג שמייאח!

malder

New member
מסכים איתך לגמרי...

איך שלום חנוך שר? "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם!". זה בדיוק מה שיהיה עלינו.... רינו צרור כתב על זה, שלפי ההיסטוריה שלנו אף פעם לא החזקנו יותר מ- 90 שנה... כמה זה אומר שנשאר לנו? 31 שנה...

ומה אנחנו עושים

כדי שההיסטוריה לא תחזור על עצמה? איך שאני רואה את זה, כולנו נשארים אדישים (כן, גם אני), מצקצקים בלשון וממשיכים לחיות באופוריה. כנראה שגם שנה הבאה נקרא הודעות כמו של הדר קון וטורים כמו של רינו צרור. וגם אז, אגב, יהיה את החכם התורן שיגיד שלמרות כל זה אנחנו נשארים אדישים ומצקצקים... ואף על פי כן, יום עצמאות שמח!

למעלה