אז...

אז...

מזמן לא שמענו איך אתם מבלים בסופ"ש אני היום יצאתי עם חברים לאיזה פאב ששכחתי את שמו אבל הוא בפינת הרחובות רוטשילד-נחלת בנימין. מקום חביב, הייתי עם אנשים שלא ראיתי דיי הרבה זמן. שיחקנו כמה אנשים משחק כזה שכל אחד מקבל דמות שהוא לא יודע מה היא והוא צריך לגלות בעזרת שאלות של כן ולא. אני הייתי נורמה ג'יין, למי שלא מכיר זו מרלין מונרו. היה מצחיק. אז, איך עבר עליכם שישי ומה התוכניות למחר?

../images/Emo207.gif../images/Emo93.gif שוב פעם פיספסתי אותה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3301500,00.html

דנטל

New member
לא הרגשתי כלום

בפעם הבאה האדמה מתבקשת לעשות את זה בשעות שאנושי להיות ערים בהן. חוץ מזה, מה זה 4.4? לא הייתי חושבת שבכלל מרגישים משהו בעוצמה כזו. 4.4 זה כלום, לא שאני מתחננת פה למשהו יותר רציני מזה
.

דנטל

New member
הייתי במסיבה הקבועה שלי

עכשיו כואב הראש. לא חושבת שזה האנג אובר, אלא העובדה שקמתי ב- 13:00 בשביל לראות משהו בטלויזיה, וזו לא השעה שלי ובטח לא כשצריך לשים משקפיים ולראות טלויזיה.

שלגיה86

New member
כרגיל לא עשיתי כלום...

משעמם בצפון... והשבת הזאת הייתי ממש ממש עייפה כל היום, לא ברור לי למה...

shaiush4

New member
^ זאת אני...

אה, וגם היום אני חוזרת לר"ג. אני שונאת לגור שם... אבל סוף סוף מצאתי עבודה אני עוברת...

shaiush4

New member
זה עד הגיוס...

(באיזה מחזור גיוס אתה ד"א?) חרא עבודה, אבל אולי תהיה לי עוד אחת שהיא קצת יותר טובה, אז יהיה בסדר.

shaiush4

New member
אני כן...

הייתי אמורה להגיד עד החזרה לשירות? כי אצלי זה אותו דבר. לזה התכוונתי, לחזרה לשירות...

gavrik

New member
אהה

לא אני פשוט קראתי את זה בצורה שונה.. בכל אופן בהצלחה! זה קשור למקצוע או סתם עבודה?

shaiush4

New member
סתם עבודה...

אצלי אין עבודה במקצוע גם למי שמסיים תואר שני, ככה שלמצוא משהו תוך כדי התואר כשאני לא יכולה לעבוד לטווח ארוך זה בלתי אפשרי...

gavrik

New member
כלום

אבל השבוע יש לכמה חברים יומולדת+גיוס אז בהחלט אפצה על כך

למעלה