אז..

אז..

איך באמת יודעים מתיי אפשר לסגור דלת מתיי האחרת תפתח..האם זה חייב להיות בתאום מלא.. מבולבלת.. שוב מרגישה שמשהו עומד להשתנות..לקרות..להתרחש.. קצת חשש הרבה חשש.. יכול להיות שהיד שלי כבר מאד קלה על ההדק..לא מושכת דברים .. יכל להיות הרבה מעבר אבל כבר אמרתי..שתקופה לא קלה יש..כאן צירי לידה כבר ..רק שיודעת שתינוק מגיע לעולם.. כאן.. לא ממש יודעת...רק מנסה למצוא את השילוב הנכון לי..את המינון.. את היכולת להיות כנה עם עצמי..

navy123

New member
אין מתכוני פלא....

תסמכי על האינטואציות שלך, והשכל הישר גם
לפעמים זה יצליח, ולפעמים לא. אבל.... מכל דבר לומדים. בהצלחה

שלום לך,דגנית...

עתידך אינו תלוי ועומד לפי עקומת פחדייך או חששותייך. רק אמונתך הזכה ביוצרך שהוא משפיע חיים לכל חי,הוא יתן לך את משאלותייך, רק קוי לטוב וזה בא יבוא, ובהצלחה.

לפי דבריך

צריך לשבת בבית ולחכות לישועה ? אמונה בעצמה זה הדבר הכי חשוב...

ערסlight

New member
דלת מסתובבת

יש סדר. קודם כל סוגרים דלת. ורק אחרכך פותחים את האחרת. זוהי הדרך הנכונה. בדיוק כמו שקודם מרוקנים כוס לפני שממלאים אותה שוב.

סדר..

כאחת שהחיים שלה לא היו לפי הסדר הכרונולוגי של החיים עכשיו אכשהו מנסה לעשות סדר.. לארגן את חייה..כמו שרוצה אותם.. לפעמים נתקלת בהרבה חוסר סדר במחשבותיה..רצונתיה מחויבותיה.. מי בה קודם.. דגנית בשישים שניות של רחמים עצמיים..

ערסlight

New member
מפחדת...

אפשר ללכת על "כאילו" בטוח ואפשר להאמין. מי שנאחז בדלת הראשונה... יפסיד את הסוד שאחרי השניה. החיים האמיתיים מגיעים רק למי שיש לו האומץ לחיות אותם. ...תביאי אותה בטריקה מלכותית... ויהיה מה שיהיה.

ב ו ע ו ת

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים פשוט צריך לקפוץ למים ולהיות מוכן לנפילה, לקושי אבל גם לדברים הטובים שיביא איתו השינוי. ב35 השנים בהן אני חיה למדתי שכשאני מספיק אמיצה להתרחק מהחוף ולשחות נגד הזרם קורים לי דברים נפלאים. כך אני רוצה לחיות את חיי. תמיד.

יערית

New member
שמעתי

כשהייתי קטנה שיש נסיכים בביצות,צריך רק לנשק את כל הצפרדעים בכדי למצוא אחד כזה:)

ב ו ע ו ת

New member
גם אני שמעתי

מאז יצא לי התיאבון מנישוקים ואת הצפרדעים שלי אני מעדיפה על הצלחת עם המון שום.

למעלה