אז

מיטללל

New member
אז

איך אתם שאתם רבים (עם הבן זוג) ?! (יואו. אתם לא קולטים כמה בא לי עכשיו ללכת לאיזה פרדס נטוש ולצרוח עד שהתפוזים יבהלו:))

Zoharrr

New member
חחחח הרגת אותי!!!!

אני נוראית בריבים... אני הופכת לכלבה ורעה,אני מחמיצה פנים,אני למדתי כבר לא לצעוק ולצרוח אז אני פשוט עוקצת ונהיית כל כך צינית שזה כואב. ואני גם לא אומרת מה באת כואב לי,אני שותקת ומתחילה לבכות. אבל אני ואלכס ביחד כמעט חודשיים(בשבת)ולא נראה לי שרבנו ממש... אולי היו וויכוחים והיתה איזה מיני מריבה.

../images/Emo45.gif

אני לא יכולה לצעוק/ לצרוח כי אני נהיית צרודה מהר
גם לפעמים אני עוקצת וצינית שזה כואב. תלוי על מה רבים, בד"כ אני מאוד עקשנית=]

Zoharrr

New member
גמני עקשנית מאוד

רק שהחבר שלי עכשיו אדיש לחלוטין... אז כלום לא עוזר לי חחח חוץ מאיומים מסויימים.... D:

דנדוש20

New member
אני נוראית בזה

שאני מתעצבנת באמת אני מראה את זה. הפיוזים והטונים עולים לי מהר. אבל כמו שאני מתעצבנת מהר אני גם נרגעת מהר.

pain is MY love

New member
אני אוהבת להאשים!

לא משנה מה יקרה הבן זוג יהיה אשם ומניאק וקקי ואני אעשה לו פרצופים עד שהוא יתחנן לסליחה על הברכיים! גם אם בפועל אני אהיה אשמה...

ChilD SouL

New member
אהמ...

אפ'עם לא יצא לי לריב עם הבן-זוג, היו וויכוחים - אבל אפ'עם לא ריבים עד כדי כאסח. בדר"כ אם אין הסכמה, אז כל אחד מוצא ת'פינת שקט שלו ואח"כ כבר דואגים להתקרב זה לזו עם עשיית פרצופים מצחיקים, נשיכות והצקות כאלה ואחרות.
מי אמר גן ילדים ולא קיבל

eithancambridge

New member
עם אנה מהלך הריבים היה קבוע חח

רבים->מושלם שכמותי, מתנהג כאילו רק אני צודק->אנה נפגעת->אני לא מתמודד עם זה שפגעתי בה, מתנצל->משלימים
:)

למעלה