אז...

גילי 13

New member
אז...

איך זה אצלכם בחווה אם אתם מבטלים שיעור יום לפני? או אפילו באותו יום? כמה זמן לפני ביטול אתם צריכים להודיע למדריך? מה קורה אם לא מודיעים בזמן או לא מודיעים בכלל ופשוט לא מגיעים??

stary1

New member
../images/Emo55.gif

מומלץ יום-יומיים לפני. אם לא מגיעים אז מרי סתם מחכה ואז מקטרת קצת.היא התרגלה כבר לשטויות של האנשים פה

שעה לפני אפשר לבטל את השיעור אפילו

כמה דקות לפני אין דבר כזה בזמן וכן עם את לא מודיעה זה מעצבן את המדריך אבל לא נוראה בדרך כלל מחזרים לך את השיעור ביום אחר אצלי זה לא ככה כי אני באה כמעט כול יום יעני אני באה כול יום רק שיש לי משהו חשוב אני לא באה ואז הוא הממדריך שלי עושה לי חוזר יום אחרי

lereran

New member
אצלנו -כלומר אצלי

והקבוצה שלי ,פשוט מי שלא בא לא בא ואמיר לא מחשיב תשיעור בשבילנו... פחח בכלל לא שואלים- אני לפחות

fliperit

New member
אני קובעת שיעור בבוקר של אותו יום

ככה שלא יוצא לי לבטל...בכל מקרה אני יכולה לבטל כמה שבא לי, כי אני לא משלמת על שיעור אלא על אימון לחודש, ואני יכולה לרכב במסגרתו כמה שבא לי

soosapir

New member
../images/Emo182.gif

אצלנו בחווה זה הולך ככה: עם מבטלים כמה ימים לפני אז יהיה לך שיעור ביום אחר,עם אתה מבטל באותו יום אז אתה כאילו משלם על חצי שיעור,אתה לא יכול לבטל שעה\כמה דקות לפי השיעור..עם כן אז זה נחשב לשיעור.. (ואני רוכבת עם עוד ילדה,אז עם הילדה לא מגיעה אז יש לי שיעור פרטי)

kenz

New member
בתור מדריכה

רק שכל הרוכבים פה ידעו... זה מעצבן לאללה שמבטלים באותו יום. כי אם אני בין כה נמצאת בחווה והייתי יודעת את זה אפילו יום לפני, הייתי מכניסה שיעור אחר (וזה משכורת רבותי...) אז מי שחולה וזה קורה פעם ב.. - יאללה נו. לא נחייב. אז יש מבטלים כרוניים שבשלב כל שהוא אני פשוט מוחקת מהלו"ז ושינסו לקבוע איתי מחדש, אז זה כבר לא יהיה בשעה המקורית. סה"כ - אל תבטלו, תכבדו את העבודה של המדריך שלכם כמו שאתם מכבדים תור עם עו"ד או רופא...

H a R a Z y

New member
מי שלא מבטל לפחות יום לפני השיעור

מחוייב.. אלא אם הסיבה ממש מוצדקת.. ולא "שכחתי לבטל" נראה לכם שזה כיף לעמוד ולחכות כמו טמבל לתלמיד שלא מתכוון להגיע...

אצלנו חייבים להודיע

עד אותו יום ב-15:00. למרות שגם אם אתה מודיע חצי שעה לפני השיעור, אז יגידו לך להודיע פעם באה קודם וזהו. אם אנחנו לא מודיעים גם לא קורא כלום, סתם מתעצבנים שלא הודענו. ואם הסיבה ממש גרועה (לא היו לי מכנסיים-זה קרה) אז מחשיבים את השיעור.

למעלה