אז..

yaelrain

New member
אז..

עברתי ת'טסט ב-21/11 [טסט שני]. כבר למחרת נהגתי עם אמא שלי באוטו שלה. המעבר היה מוזר לנהוג בלי הביטחון שהמורה יושב לידך, מהילוכים לאוטומט, אוטו אחר וכל החרא הזה... כל העניין הזה של המלווה פשוט מבאס אותי, אמא שלי לחוצה טילים או שהיא שיא הרגועה ובכלל לא מתפקדת כמלווה, אבא שלי מראש אמר שאין לו סבלנות ללוות אותי. אני ממש לא רוצה לנסוע עד שיגמר המלווה אבל אני יודעת שזה טעות מצד שני אני כולה שבוע עם מלווה וכבר נשבר לי
עצות מישהו?

yaelrain

New member
אחלה רעיון [:

סתם כפרה עליהם הם סבבה, חוץ מהקטע של הליווי :S

אוי.. כ"כ מוכר..

רק שאבא שלי הוא כזה: "עצרי.. עצריייייייייייי... את מעלה לי את הלחץ דם!!!!!!!!" ממש כיף. תראי, הורינו אוהבים אותנו ודואגים לנו.. הם לא מורי נהיגה אבל יש להם ניסיון וידע על הכביש (בטח שיותר ממך) אה והם גם רוצים שלא תדפקי להם את האוטו. אני ממליצה לך לדבר עם אימך ולהגיד לה שהיא רק מלחיצה אותך יותר ושתירגע. תראי לה שאתה מקשיבה לה ושאת נהגת טובה וזהירה.. בהצלחה.

recoil

New member
חחחחח בדיוק מה שאני עובר..

אמא שלי פשוט מבלבלת בשכל יותר מדי.. עושה קולות של "אמאלהה תזהר!!".. למשל: אנחנו מגיעים לעצור, אז היא אומרת לי "נדב! עצירה מוחלטת אל תשכח!".. יענו מה אני לא יודע מה זה עצור... מה לא חרשתי ת'אמא של התמרור??.. מה לעשות אחותי ככה זה.. עם הזמן את תראי שהם יבינו שאת נהגת טובה וזה יעבור :)

BobLirs

New member
גם אצלי זה היה ככה ../images/Emo118.gif

אמא שלי כל שנייה "פה לאט..פה לאט..פה לאט!!!!!" וכל הזמן התעצבנתי עליה שהיא מתעצבנת עליי... [עד שקצת מתקעתי באוטובוס שעצר בתחנה..קצת טראומה אבל לא נורא..] בקיצור תנהגי הכי מושלם שבעולם אל תעברי את המהירות המותרת, אל תעברי יותר מדי נתיבים..תנהגי מושלם ואחרי שולשה חודשים תנהגי איך שבא לך ותוציאי את זה שנהגת חרא שולשה חודשים... זה מה שאני עושה עכשיו

למעלה