אז...

אז...

מי רוצה להדליק לי את ה-
הלילה ?

להדליק לך?????????..או אותך?????

והיום, בשעת בין הערביים, הדלקתי עבורך שלושה נרותיים, נרות חנוכייתי הבנויה לתפארת, תהיינה לך תמיד ממני למזכרת. והדלקתי עבורך נר שלישי, כי אֳצָפֶה לך מחר, אור ליום שישי. הדלקתי לך את נר אהבתי, בוא וצא אלי, לקראתי. אעיר את דרכך באור נגוֹהוֹת, בוא אלי, עטוף אותי בחום ורגשות. מצפה לך בכיליון עיניים, רוצה לחוּש אותך, עד אובדן החוּשַיִים. ונרי את ליבך יחמם בחום הדליקה, ונפשי את נפשך תשַמַח עם בוא האהבה. וגופי אל גופך יחבור במלוא התשוקה, שפתותינו זו אל זו צמודות, עד כלות הנשמה. ואתה נרגש משלהֶבֶת אהבתי, רוצֵה בשליטתך עלי את קרבתי. חוֹשֵק בי בכל מאוֹדךָ, בוא - הַעַנֵק לי את כוּלךָ. בוא אלי בגחלת תאוותך, כבוֹש את ליבי, בדרכךָ, אֶהוב אותי, כפי שלא אהבת מעודך, הקדש לי את מלוֹא תאוותךָ, תשוקתךָ, יִיצרךָ, הוֹבֵל אותם ברוּחָה של אֵש אהבתך, אהבה אשר לעַד בנפשנו, ליבנו תִבעָר.

ואם זה לא הספיק לך אז....

נרות תשוקתך בערו בלהט, בנשיקותיך אותי טרפת בסער, אש תשוקתך כה יוקדת , ואני ממגעך המטרף מתלהטת, לשוני לוקקת גופך הנרגש, מבטך החודרני מגופי לא מש, שפתיך נושקות נושכות איבריי, נרעדת ממך עד בלי די. נרות תשוקתך במעמקי גופי בוערים, בלילות חנוכה גשומים סוערים.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מה עוד עוד ../images/Emo2.gif

WEEEEEEEEE פנטום יש לי פטור ? חחחחחחחחחחחחחחחחח אהובה'לה............ מקסיםםםםםםם

עוד...עוד...לא יכולה לומר לא!!!

את נרותיי אמש הדלקת, עת את גופי ליטפת, חיבקת. את להבתי אמש הבערת בלהבה עזה, עת בשפתיי הטבעתָ נשיקה מתוקה וחמה. את נשמתי אמש בלהט הערת, עת מבטי שקע במעמקי מבטך. את תאוותי הרדומה אמש עוררת, עת את ידיי, רגליי, ישבני, בחשאי ליטפת. את גופי אמש סחפת בלהט התשוקה, עת את דדיי נישקת, מצצת בתנועות יניקה. הבערת את להבתי, הערת את נשמתי, עוררת את תאוותי, סחפת בתשוקה עזה את גופי, גיריתָ את מלוא חושיי, שילהַבתָ את כל יצריי, גרמת לי בך בתשוקה לחשוק, הבאת אותי שבך, בגופך, בנשמתך, עד מאד לרצות. ואני אליך רעבה, גם לאהבתך, גם לתשוקתך, ואני אליך כמהה, בוא אלי, תתמסר אלי בנשמתך. ואני אליך בלהט עורגת, רוצה אותך עכשיו להיות לוטפת. רוצה אותך עכשיו לאהוב, רוצה בך, בגופך עכשיו לחשוק. רוצה עכשיו את שפתיך בתאווה לנשוק, רוצה את מלוא גופך בתשוקה לטרוף. ואתה הבערת את כל נרותיי, נרותיי בוערות בלהבת תשוקותיי, תשוקותיי דולקות בלהט ייצרי, אליך שלוחה אש אהבתי. אש תמיד זו לא בקלות תיכבה, אליך אהבתי בחום התאורה תופנה. חושקת בך עד כלות, באה אליך, אותך לאהוב!!!

היי אהובההההה...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ברוך בואך בצל קורתנו ברוך בואך ביום חגינו מזל טוב לך יקרה מזל טוב על אהבה חדשה, מי יתן והיא תהיה לך להבה ותמלא לך כל פינה חסרה. חג שמח ושבוע נפלא

תודה לך מכורה../images/Emo24.gif

תודה על קבלת הפנים החמימה, שמחמם לב אהובה מצוננה, תודה על הברכה, מי יתן ואולי זאת באמת תהיה האהבה. חג שמח גם לך והמון המון אהבה.

ודבר נוסף אהובה...../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

לא נס ליחך את כמו יין ישן משתבחת משיר לשיר. תודה מכורה לאהבה

ברוכה הבאה אהובה יקרה ../images/Emo24.gif

WOW שירים לוהטים
הריבה נוטפת מהם מקווה שהם לא משמינים
אוהבת לקרוא את שירייך הרבה יצריות ואהבה אין קץ יש בם. שמחתי לשמוע על האהבה החדשה בחייך. רק טוב שיהיה לך חג שמח!

תודה לך אשה מעולם אחר

תודה על קבלת הפנים החמימה שלך. והשירים שלי עשירי ריבה, אבל לא משמינה, אלא מרזה. חג שמח גם לך.

למעלה