אז...

TheBeast

New member
אז...

מישהו יודע על תיקשור בלתי רצוני מה הכוונה?
נשמות שבאות לבקר אצלך בחדר ברבע לשלוש בלילה וגורמות לך לעשות דברים מוזרים..
קרה למישהו?
מעניין מישהו

I am a freak

New member
כן, אני נוכחתי לרבים כאלה...

על עצמי. לפעמין יש את האפשרות לתקשר- גם אם זה לא במודע וגם אם זה לא רצוני.
"נשמות שבאות לבקר אצלך בחדר ברבע לשלוש בלילה וגורמות לך לעשות דברים מוזרים.."
זה עוד לא קרה לי
. הפריק.

I am a freak

New member
ואם הן מאחרות נותנים להן עונש../images/Emo35.gif

או שפשוט לא מרשים להן להיכנס
זו סוגיה רצינית.... באמת צריכים להחליט מה עושים בסיטואציה כזו
הפריק.

mysticism

New member
אני יכול להגיד לכם מה אני יודע

אבל אני לא יכתוב את זה סתם זה תלוי אם אתם רוצים לשמוע

I am a freak

New member
יש לך פואנטה../images/Emo35.gif

אתה רוצה לכתוב, כתוב- אנחנו נשמח. אתה לא רוצה לכתוב- אל תכתוב. לא יודע אם אנחנו נשמח או לא- תלוי במה שיש לך להגיד. אבל, אני לא מבין את ההיגיון בלהגיד יש לי משהו להגיד אבל רק אם תרצו אני שאני אגיד אותו זה פורום, מי שרוצה קורא ומי שלא- לא. הפריק.

mysticism

New member
כי מה שאני הולך להגיד זה

דעת הקבלה, אם אתם פשוט לא מאמינים בזה אני לא יטרח

TheBeast

New member
זהו...

זה היה ברבע לשלוש לפנות בוקר התעוררתי בחדר שלי בביתה של סבתי מפני קולות של לחשים שעלו מכיוון הקיר הנגדי לא אתאר לכם את החדר שלי למרות שזה מוצרך לסיפור מפני שהדבר יחשב לחסר טעם לחלוטין הסתובבתי לגלות שלושה אנשים- שני גברים ואישה- שני הגברים בטוקסידו והגברת בשמלה ורודה עם חישוקים (ישנה למראה) לאחר כדקה מצאתי את עצמי תופס בצידו השני של המיזרן שלי ומתחיל לנער אותו תוך כדי זעקות אנוקות המכילות את המשפט החוזר ונשנה "תשחררו אותי" השלושה הסתכלו עלי בפנים שהתגלו כחסרי הבעה- פשוט לא היו להם פנים. ולאחר מכן חזרו ללא משים אל שיחתם שנעשתה בשפה בלתי מובנת קמתי ממיטתי וניגשתי אל חדר הורי הסמוך רצוי להזכיר שבדרך עברתי דרך אחד מהגברים. עמדתי בחדר הורי כ 10 דקות עד שלוש ועשרה ורק אז- לאחר עשר דקות שבמהלכן לא הוצאתי מילה מפי- אימי התעוררה השאלה הראשונה שלה הייתה "מה קרה שגיא מתוק" השבתי לה "הם לא רוצים לעזור לי!" - "אז תבקש מהם שוב"- "ביקשתי! הם לא רוצים!" - "שגיא, אין איתך אף אחד בחדר! **** (אחותי) אצל חברות במסיבת פיג'מות!" ראוי לציין שלעולם אני לא הולך בחושך ולעולם לא קמתי מהמיטה ללא הדלקת האור שלידי קודם לכן בנוסף- כל הפרטים הם נכונים ואומתו לפי שעה ומשפטים שנאמרו ע"י הורי באותו זמן (למעט המשפט השני שאימי אמרה אלי) מעבר לכך- היה עוד מקרה של ביקור מוזר ומפחיד בצורה מחרידה בבית סבתי אבל זה כבר לפעם אחרת... תגובות בבקשה! (אגב... כל הנושא נאמר ברצינות גמורה ואין כאן כל שקר וכזב- אשבע בכך אם הייתי יכול אך לעט עתה אספק הבטחה)

bflygirl

New member
תגובה:

זה הזמן שזה צריך לקרות זה הזמן שבו אתה צריך להיות מודע שקיימים עוד ועוד ועוד ועוד דברים חדשים ללמוד עליהם ולהיות מוכן להם בכל אופן עכשיו תחליט מה אתה רוצה ואז נדע איך להכווין אותך אם אתה רוצה להיפטר מהם - ספר אם אתה רווצה להתקרב אליהם- ספר מה אתה רוצה זה מה שחשוב כרגע

TheBeast

New member
פרט קטן

אני בן 16 זה היה בערך כשהייתי בן 10-11 אבל דברים נוספו- דברים קרו ודבים קורים אין לי הסבר ולעיתים אני מפחד הסברתי להרבה אנשים- אני מפחד מהחושך בגלל שאני יודע מה כן יש בו.

lara88

New member
סמאלה...

לא הבנתי.. הם עדיין ממשיכים להופיע? וראיתי את הסרט החוש השישי, אני יודעת יישמע לך נורא מוזר אבל למה שלא תנסה לשאול אותם מה הם רוצים? אולי זה יעזור... (זה במידה והם ממשיכים להופיע) שלך, לריסה

TheBeast

New member
לא- הם לא מופיעים יותר

אבל יש דברים אחרים בחיים שלי שהם לא הכי רגילים

כן כן כן..

אולי תביע את דעתך בעניין בלי הקדמות בבקשה?זה מאוד יועיל... חביב הקסם

15ש ח ר

New member
כן...

חברה שלי רצתה להעלות את יצחק רבין... ומכיוון שהוא לא עלה היא וחברים שלה החליטו להעלות כל רוח אחרת... מאותו זמן הרוח לא עוזבת אותה... ותוקפת אותה.... כדאי לסלק אותה יש שתי אפשרויות... או להעלות אותה בסיאנס... או לכתוב כישוף... (מאגיה שחורה..) אז אני פשוט מציעה למי שעדיין לא עשה- על תעשוו!!!!!

למעלה