אז...

Levinzone

New member
אז...

ראיתי עכשיו שתיקת הכבשים...איזה סרט יפה:) אני לבד פה עם ידיד שלי..אמאבא בים המלח ווואו זה ממש סרט טוב:) החלטתי לא ללכת מחר לבי``ס....כי לא יודעת מאוחר מדי בשביל ללכת כבר 2 עוד מעט ואני בכלל לא עיפה... בכל אופן, רק רציתי לברך את נעל על שובו אלינו וזהו זה לכו לישון -יעל-

lowealpine

New member
גם אני לא הולכת לישון

מצפה לי לילה של ביוטופ וספרות. yipy!!! ליד נהר/ אורי בשן ליד נהר ארבע עישנתי סיגריה אחרונה ואלוהים דרש קורבן שיראה חמלה ותוך שניה ידענו מי זה ולא שמחתי שזה לא אני הוא יטבע בנהר הוא ייקח נשימה אחת גדולה בכיתי מאושר, זה רק מבחן האדם לא צריך בכלל טיפת חמצן אל תפחד מאף אחד, תבזבז קצת זמן תביט למעלה ותפשוט בגדים תרעד מקור אבל המלאכים בפינה יחכו, בגלימה יעטפו חמה כזאת. לא שיר עם הרבה משמעות, סתם יפה. lowe

Levinzone

New member
איזה כיף...

ביוטופ משעמם לדעתי..אני לא עושה אבל עדיין..מי מגביר בכלל ביולוגיה? אצלנו נראה לי 4 ילדים הגבירו כי היתה לי מורה ממש גרועה ואף אחד לא הצליח ללמוד אצלה. וגם לי יש שיר בשבילכם, או יותר נכון חלק משיר. אתם בטח מכירים אבל עדיין זה קטע יפה: now I lay me down to sleep pray the lord my soul to keep if I die before I wake pray the lord my soul to take זה מתוך Enter Sandman של מטאליקה... (זה חלק מתפילה) לילה טוב

Levinzone

New member
כן

אבל משום מה יש לי מערכת נחמדה ביום שישי- משעת 0 עד 10..שעה תנך ושעתיים אנגלית:)

N0

New member
מה ???

איזה חוצפה רק N0 לומד ביום שישי מ7:15 עד 13:40 ?

נעל

New member
לא לא, גם נעל אתך

7:30 עד 14:20 נעל, שהיום השתחררה מוקדם כדי ללכת לבדיקה אצל רופא שיניים (צריך לעשות סתימה) ;-)

Funeral_Drum

New member
יור נוט אלון (או משהו)

דווקא ביום שישי אני גם לומד הרבה.. משעת אפס עד 2. והכל בגלל תגבור בפיזיקה שעושים לנו סטודנטים (כי הביצפר לא מצא מורה אמיתי למקצוע הזה) ואורך שלוש שעות (לא שיעורים, שעות!) לא שמשהו מפריע לי להבריז ב 11 shine

luka

New member
גם לי

מדיה מדיה קולנוע קולנוע ספרות אבל עכשיו במקום קולנוע יש לי עיתונות, לא יודעת איך זה, אבל גם זה צריך להיות נחמד

Panther

New member
לידעתך....

רוב הבתי ספר בארץ לומדים ביום שישי... אני לא יודע מחוץ לירושלים אבל בירושלים רק ליד``ה ואומנויות לא-לומדים ביום שישי. השבועות נגמרים ככה כל כך מהר.

למעלה