אני לא רוצה להפריע.. אבל תזדיינו כבר!
ז זיקן New member מנהל 25/8/13 #84 אמרתי את זה מזמן. הם לא מקשיבים חוץ מלברבר ולגרום לכאבי ביצים אין כלום.
מ מכופף ונועץ New member 25/8/13 #34 היא בעצם מבקשת סליחה על זה שאנחנו כאלה חארות ואני סולח לה על זה. כי זה לא אשמתה שאני כזה חראיית.
P puma141 New member 25/8/13 #40 הפרשנות שלך מוזרה... יאללה זוז זוז..... תבקש לבד סליחה-מה אתה עולה טרמפ על הפוסט שלי ועוד מפרשן אותו ככה... *שנה הבאה אני אראה לך מה זה*
הפרשנות שלך מוזרה... יאללה זוז זוז..... תבקש לבד סליחה-מה אתה עולה טרמפ על הפוסט שלי ועוד מפרשן אותו ככה... *שנה הבאה אני אראה לך מה זה*
א אשת השמש האדומה New member 25/8/13 #42 יופי באמת ושיר מחורבן (של משורר מחורבן?) עם כוונה מחורבנת היה קשה להבין? ואני חשבתי שאתה רואה לי לתוך הנפש (אז התלבשתי צנוע).
יופי באמת ושיר מחורבן (של משורר מחורבן?) עם כוונה מחורבנת היה קשה להבין? ואני חשבתי שאתה רואה לי לתוך הנפש (אז התלבשתי צנוע).
א אשת השמש האדומה New member 25/8/13 #52 וברצינות באמת שקלתי אם להדגיש את המשפטים הרלוונטיים בשיר לאסוציאציה שהעלה בי הפוסט שלך. שנאה? מלאה? את מרחיקת לכת. יש רגעים בודדים בהם אני שונאת וזה בהכרח אנשים שנגעו לליבי בדרך זו או אחרת. איך אומרים? ההיפך מאהבה זו בכלל אדישות. אז אל תחמיאי לעצמך ותני לי להנות זה אסקיפיזם פה לא כאב ראש וזהו נראה לי שסיכמנו. כנראה שאנחנו לא מתאימות
וברצינות באמת שקלתי אם להדגיש את המשפטים הרלוונטיים בשיר לאסוציאציה שהעלה בי הפוסט שלך. שנאה? מלאה? את מרחיקת לכת. יש רגעים בודדים בהם אני שונאת וזה בהכרח אנשים שנגעו לליבי בדרך זו או אחרת. איך אומרים? ההיפך מאהבה זו בכלל אדישות. אז אל תחמיאי לעצמך ותני לי להנות זה אסקיפיזם פה לא כאב ראש וזהו נראה לי שסיכמנו. כנראה שאנחנו לא מתאימות
ש שוהמאמי18 New member 25/8/13 #41 הרמב"ם בהלכות תשובה חרטה - להצטער בינך לבין עצמך על המעשה וידוי - ידיעת החטא ולומר אותו בקול עזיבת החטא - להתרחק ממנו או לבקש סליחה קבלה לעתיד - שלא תשוב לחטא זה יותר זה מימה שאני זוכרת מהבצפר..
הרמב"ם בהלכות תשובה חרטה - להצטער בינך לבין עצמך על המעשה וידוי - ידיעת החטא ולומר אותו בקול עזיבת החטא - להתרחק ממנו או לבקש סליחה קבלה לעתיד - שלא תשוב לחטא זה יותר זה מימה שאני זוכרת מהבצפר..
ש שוהמאמי18 New member 25/8/13 #49 נראלי זה די אישי.. כל בנאדם קשה לו בנקודה אחרת. אני חושבת שבמקרה שלי הכי קשה זה הוידוי.. זו מעלה מאד גדולה *להכיר* בחטא ולומר אותו בקול. כי ההכרה והאמירה ממש הופכות את החטא לממשי
נראלי זה די אישי.. כל בנאדם קשה לו בנקודה אחרת. אני חושבת שבמקרה שלי הכי קשה זה הוידוי.. זו מעלה מאד גדולה *להכיר* בחטא ולומר אותו בקול. כי ההכרה והאמירה ממש הופכות את החטא לממשי