אז...

אז...

קניתי עוד אוגדן של סדרה שאני אוהבת ונהנית לקרוא, אבל מה לעשות- דווקא את האוגדן הזה פחות אהבתי, ודוגרי, אני לא אקרא אותו שוב.
וזה קורה שוב ושוב ושוב!
(אין מה לעשות, כשקונים הרבה, לא הכל מושלם... ואי אפשר פשוט לדלג על אוגדן)

מה אני עושה עכשיו?!

מישהו יודע איפה אפשר למכור אוגדנים של סדרות מוכרות, שבסך הכל נקראו פעם או פעמיים ונשמרו במצב טוב?

ובכלל- איך אתם משיגים את כל הקומיקס שאתם רוצים לקרוא? קונים את כולו? זה מה שאני עושה, אבל בגלל שאני בסך הכל סטודנטית מרוששת, זה קורה לעיתים נדירות יותר משהייתי רוצה...
מישהו הצליח פעם למצוא קומיקס בספריה? אם כן, איפה? (עדיפות לFables, Runaways וSandman, אבל אם זה לא יגרום לי להיכנס למעגל אינסופי של קניות-אני אשמח להתחיל גם סדרות חדשות)

ו-ארי כל השאלות האלו: היי, אני רעות, נעים מאוד.

Guid

New member
היי רעות!

אני עידן

אני מכיר את ההרגשה של ההתבאסות מאוגדן לא משהו. זו הרגשה של "אוף. עכשיו מה אני עושה עם הדבר הזה?"

וזו שאלה מעולה שאין לי תשובה עליה

הבנתי שפעם קומיקאזה היו קונים אוגדנים במצב טוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה קורה כרגע.

אולי תציעי פה מחירים שנראים לך הגיוניים ותנסי לראות אם מישהו ייקנה?

לגבי השאלה השנייה- אני פשוט קונה את מה שאני רוצה לקרוא, אבל בטאקט.
חוץ מאוגדנים אני גם עוקב אחרי לא מעט סדרות רצות, ואם אני נסחף אז זה לא טוב.
וזה קשה לא להיסחף...

shacharx5

New member
טוב

אני לא יודע לגבי קומיקס אבל שמעתי שאירגון אמאי (האירגון של אנימה ומנגה בישראל
עבד על פרויקט של להכניס מנגות משומשות לספריות אולי יהיה לך מזל בזה

ובהצלחה :)

:)

יש לך עצות לגבי מכירים? מאז ומעולם קניתי רק קומיקס חדש, ולכן ממש ממש אין לי מושג... חצי מחיר? רבע? שלושת-רבעי? משהו אחר? (הכל במצב ממש טוב :) )
רעיונות?

idodo35

New member
תראי,

אין באמת מחיר אחד, תחשבי כמה את מוכנה למכור כל דבר וככה תדעי אני יודע שזה נשמע כמו שטויות אבל ככה אני עושה את זה...
פשוט פרסמי רשימה עם מכירים בערך ולכי על זה...

idodo35

New member
תראי..

לכולנו זה קורה שיש לנו חוברת או אוגדן שאכזב (לי יש המון כאלה) הדרך הכי טובה היא פשוט למכור אותם במקומות כמו הפורום (כן יש אישור :p) או יד שתיים או לחלופין להחליף אותם עם אנשי הקהילה.
הצעה שלי, כתבי הודעה עם מה שאת רוצה למכור/להחליף פלוס מחירים ונסי את מזלך :)
לגבי השאלה השנייה, לפי ידיעתי לא קיים כזה דבר אבל יש אנשים שמשאילים חוברות...

לגבי מכירות והחלפות בפורום

נחשפתי לדברים נפלאים שהחלפתי עם חברים, יצאו לי אחלה עסקאות קח ותן, שווה לך להציע אוגדנים שאת לא רוצה יותר ותבקשי סכום סביר או לחלופין במה את רוצה להחליף אותן

מחיר סביר

מחיר שאת יודעת שאם היו לוקחים אותו ממך לא היית אומרת איזה רודף בצע מנוול אבל גם לא היית אומרת, וואי, הוא לא יודע להעריך את הספרים שלו. רק את יודעת מה המחיר הזה. כל מקרה אם בכל מקרה לא תהפכי להיות עשירה בזכות הספרים למה שלא פשוט תחליפי אותן, הרבה יותר כיף

דוגמא והסבר

לי אישית היה לא נעים לקנות קומיקס ממישהו שלא מבין כלל עניין ולוקח לי על חוברת מפוצצת מחיר מגוחך. כבר היה לי מקרה שרצו לתת לי את החוברת המקורית של הברווז של דודו גבע כי לא הבינו את הערך שלה או לחלופין שנותנים לחנות ספרים שמקבלים עליהם עשרה שקלים והם נמכרים ביותר ממאתיים והיו כבר מקרים כאלה. יד שנייה לא לוקחים מחיר מופרע אבל גם לא ממעיטים בערך

תודה

אני אעשה רשימה מסודרת בקרוב וארשום הודעה פה בפורום
.

ניסיתי לחפש קומיקסים ביד2 כדי לראות אם זה משהו שהוא בכלל רלוונטי, ולא מצאתי כלום... אז אני לא ממש יודעת עד כמה זה יעיל, למרות שכמובן שתמיד אפשר לנסות.

למעלה