אז... איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי איך אתה נרדם.... זו התובנה שלי לשבוע חדש - הרבה אור ואהבה!
י יערית New member 11/12/11 #1 אז... איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי איך אתה נרדם.... זו התובנה שלי לשבוע חדש - הרבה אור ואהבה!
ח חיים דנדשים New member 11/12/11 #2 זה דווקא מאוד פשוט הוא סופר כבשים עד שהוא נרדם . שבוע מעולה שיהיה
ח חיים דנדשים New member 11/12/11 #12 כשאני כבר עייפה שום כבשים ושום רועה לא יועילו/יזיקו, אני הולכת לישון. מה שכן בפעם הבאה כשאתעורר ב 4:00 בבוקר ולא אצליח להירדם שוב - נראה לי זמן טוב לדבר עם הרועה. יש לך איזה רועה שיהיה מוכן לדבר איתי בשעה הזו ??? אבל רק ל 4:00 כי ל 5:00 אני כבר מסודרת .
כשאני כבר עייפה שום כבשים ושום רועה לא יועילו/יזיקו, אני הולכת לישון. מה שכן בפעם הבאה כשאתעורר ב 4:00 בבוקר ולא אצליח להירדם שוב - נראה לי זמן טוב לדבר עם הרועה. יש לך איזה רועה שיהיה מוכן לדבר איתי בשעה הזו ??? אבל רק ל 4:00 כי ל 5:00 אני כבר מסודרת .
פ פמיניסטי New member 11/12/11 #7 הבעיה הכי גדולה של נשים זה הרגישות שלהן לקור ומשם קצרה הדרך לגניבת השמיכה ולחזרה לתנוחת עובר ומחשבות על חזרה לרחם החמים הקץ לפוך הזוגי אני אומר ! שבוע טוב
הבעיה הכי גדולה של נשים זה הרגישות שלהן לקור ומשם קצרה הדרך לגניבת השמיכה ולחזרה לתנוחת עובר ומחשבות על חזרה לרחם החמים הקץ לפוך הזוגי אני אומר ! שבוע טוב
מ מתולתלת30 New member 11/12/11 #11 נו זה מסתדר יופי עם הקץ לזוגיות המשותפת איך הכל מסתדר לך בול בפוני
ס סולמותוחבלים New member 11/12/11 #16 פיספסת את הפוסט על כפיות ??? תנסה. כך השמיכה לא נגנבת והמחשבות משותפות וחם חם לי על הלב (ולא רק שם)... רגע.... אני צריך לבדוק אם זו שאיתי זה לא הוא.... תיכף אשוב
פיספסת את הפוסט על כפיות ??? תנסה. כך השמיכה לא נגנבת והמחשבות משותפות וחם חם לי על הלב (ולא רק שם)... רגע.... אני צריך לבדוק אם זו שאיתי זה לא הוא.... תיכף אשוב
P Prince315 New member 11/12/11 #15 עם חדר שינה כזה גם אני רוצה להיות עיתונאית!!!! תמיד חלמתי על חדר שינה שכולו חלון..... יפה...