אז....

אז....

איזה ניתוח עשיתם? חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? כמה הורדתם בחודש הראשון? אתם עושים ספורט? כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? עוד כמה אתם רוצים להוריד?

עונה ../images/Emo9.gif

איזה ניתוח עשיתם? טבעת חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? לפעמים אני ממש מקנאה באלה שעשו את השרוול כי הם מורידים קרוב ל20 קילו בחודש הראשון וממשיכים באותו קצב במשך החודשים, אבל קצת מפחיד אותי ניתוחים בלתי הפיכים, וגם שהקיבה זה דבר גמיש וזה יכול לחזור לאותו מצב כמו שהיה, לא? כמה הורדתם בחודש הראשון? האמת שאין לי מושג. לא נשקלתי, וגם לא הייתי בדיוק ילדה טובה
לפי החישוב זה יוצא ש2 קילו בחודש הראשון.. אתם עושים ספורט? לא
ואני חייבת לעשות! אבל אני לא סובלת ספורט ואני עצלנית ברמות מטורפות! כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? נמנמנמ.. את הניתוח עשיתי ב12.1.11 שזה אומר שעבר 3 וחצי חודשים פחות או יותר.. הורדתי עד עכשיו 8 קילו, מקווה להוריד מספר כזה בשבועיים
עוד כמה אתם רוצים להוריד? אני שוקלת כיום 100 קילו ורוצה להגיע לפחות ל60, הגובה שלי הוא 1.67 ואני חושבת שזה יהיה סביר ביותר. אני לא רוצה להיות רזה כמו לא יודעת מה.. אני רוצה להיות עסיסית כזו
יאללה תורכם.........

דר איל

New member
אז ככה

נותחתי אצל אבינוח ב 15.10.10 סגירה ראשונה ב 17.11.10 התחלתי 113.8 גובה 165 רוצה להגיע גם לאזור ה 60 ב"ה עד היום היגעתי ל 76 קג זאת אומרת 37.8 ירידה פה אני בעצירה של שבועיים
הם לא רוצים לרדת

עגולה5

New member
שלום דר מה שלומך??????

אנחנו מתראים אוטוטו (5שבועות)מקווה שלא תעלם עד אז אתה חוזר לגיל 13 ....דרך אגב למה לא באת לברית של ליאור חיכיתי לראות אותך.

חמ סה

New member
אחרי שצחקתי מהחתימה שלך, אני אענה גם...

למרות שלא אוהבת סקרים כאלה, אבל פעם ב...שיהיה
עברתי מעקף קיבה פתוח אחרי SRVG לפני שנתיים וחצי בדיוק.
בזמנו רציתי לעבור מעקף תריסריון לאור הBMI הגבוה עימו הגעתי (56) אבל לאור ניתוחי העבר הקודמים שלי (SRVG) נאסר עליי, ובדיעבד - טוב שכך. היום אני ממליצה רק על מעקף קיבה
. ניתוח "שביל הזהב" לדעתי (איכות חיים ואיכות אכילה שפויים).
בשבוע וחצי שלאחר הניתוח ירדתי 12 ק"ג. ב-4 החודשים הראשונים רזיתי 40 ק"ג.
לא עושה ספורט (מעת לעת על הסטפר + הליכות אבל לא משהו שאפשר להגדיר כ"קבוע"). נקודה כואבת. לא מתחברת + טראומה מהעבר הרחוק במכוני כושר.
עברו שנתיים וחצי מהמעקף + 8.5 חודשים ממתיחת הבטן והירכיים. ירדתי סה"כ 85 ק"ג מתוך 90 ק"ג עודף. מה שאומר שאני רוצה לרדת עוד 5 ק"ג ולגמור עם זה...
עד כאן בינתיים. חוזרת לפוך. אני עם שפעת שלא מהעולם הזה...רק בריאות

רוייקו

New member
וגם אני עונה

איזה ניתוח עשיתם? טבעת שבדית - אבינוח 2004 (על מעקף קיבה מ 1999) חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? לא !!! זה הניתוח היחיד שעוצר אותי מלאכול מספר רב של פעמים ביום. בזכות ה"מחסום" (הטבעת) אני נאלץ לשבת לאכול זמן ממושך, להשקיע הרבה מאמץ וסבלנות אין קץ בכל ארוחה. בממוצע אני מוצא עצמי אוכל כ 2 ארוחות ביום. אילו הייתי עובר ניתוח אחר, אני מאמין שהייתי ממשיך לאכול הרבה פעמים וניכשל מחדש. כמה הורדתם בחודש הראשון? החודש הראשון הייתי על נוזלים, אז איבדתי כ 6-7 קילו. בניתוח הטבעת עברתי בדשדוש ארבעה חודשים עד שהגעתי לסגירה שגרמה לקילוגרמים לנזול. אתם עושים ספורט? לא כל כך... לא אהבתי, לא אוהב ... הלוואי ואוהב
כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? שנה - שנה פלוס. הרוב ירד אחרי הניתוח הפלסטי (שבלעדיו לא מאמין שהייתי מגיע למצב האופטימלי הזה) עוד כמה אתם רוצים להוריד? ירדתי את כל המשקל והגעתי ל 56 קילו. עליתי כעת ל 62 ואני מת לרדת איזה שלושה קילו (צרות של עשירים
)

וואו!!!! 62 קילו.. המשקל המיוחל שלי.....

באמת צרות של עשירים...
רגע, מז"א טבעת שוודית? לי יש אחר? איך אני יכולה לדעת? מה זה מעקף קיבה?

רוייקו

New member
תשובות

מאחל לך להוריד כמה שתרצי. עם טבעת זה בהחלט לא בשמיים. תודה על המחמאה
יש טבעת אמריקאית, יש טבעת שבדית (נידמה לי שבארץ היא הנפוצה ביותר כיום), יש טבעת אוסטרית, היתה גם טבעת צרפתית בשימוש ולא יודע מה עלה בגורלה מאז ומה קורה היום. בעיקרון, אין הרבה הבדל בין הטבעות. כולן נראות אותו הדבר ומתפקדות אותו הדבר אך בשינויים קלים. אחד השינויים זה נפח הבלון שבטבעת, אותו ניתן למלא ולסגור את הפתח (סטומה) בין חלקי הקיבה ובכך לשלוט על מעבר המזון. מעקף קיבה זה בעצם קיצור קיבה ממש ומוסיפים לו קיצור מסויים של אורך המעי כך שמשיגים הקטנה בנפח המזון וגם צמצום כושר הספיגה של המזון. זה היה הניתוח הנפוץ ביותר בארה"ב וקנדה עד השנים האחרונות. כעת הטבעת תופסת שם כחצי מכלל הניתוחים (חצי מעקף וחצי טבעת)

כיירון

New member
גם אני!!!

איזה ניתוח עשיתם? טבעת שוודית חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? ממש לא. דווקא התעניינתי בזמן האחרון לראות אולי כדאי יותר משהו אחר... אבל הטבעת הצילה את החיים שלי. אם לא הטבעת אני לא סותמת את הפה לרגע. ואם דברים יחליקו יותר בקלות אני לא אסתום את הפה גם אז כמה הורדתם בחודש הראשון? אני הורדתי 6 קילו בחודש הראשון. גם אני דשדשתי במקום איזה 3-4 חודשים עד שהתחילו לנשור הקילוגרמים. אתם עושים ספורט? עשיתי ספורט בהתחלה. בשנה הראשונה. עיצוב וחיטוב בסטודיו סי. התחלתי באותו שבוע שהורידו לי את התפרים. ואז התחלתי לרדת במשקל והרבה, והספורט לא עזר לי לכל עודפי העור שנוזלים ממני... ואני לא סובלת ספורט ועשיתי את זה רק בשביל עודפי העור... ראיתי שלא עוזר אז הפסקתי. הייתי מתה שיהיה מישהו שיסחוב אותי לעשות קצת ספורט. כי אני לא אזום... אבל אני רוקדת ריקודי עם! זה נחשב?? כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? 3 וחצי שנים. ירדתי 50 קילו. רוצה לרדת עוד איזה 10 קילו אבל אני שלמה לגמרי עם מה שאני. התחלתי 120 והיום אני 70. פתחתי קצת את הטבעת כי הייתי סגורה מדי, ועכשיו אני רוצה את ההפרש בכיף. בודקת איך אפשר לארגן תפריט מסודר וטוב עוד כמה אתם רוצים להוריד? אז כבר עניתי על זה בשאלה הקודמת... עוד 10 בכיף, אבל באמת בכיף. לא בלחץ. אני היום יותר רזה ממה שהייתי בתיכון, אפילו שיש לי את הבטן עם עודפי העור, אז אני באמת לא לחוצה. ואפילו אם אני לא אצליח עוד 10 אבל אצליח לשמור על עצמי לא לעלות במשקל אני אמשיך להיות מרוצה מעצמי

תורי

איזה ניתוח עשיתם? טבעת אצל אבינוח בדצמבר 2010 טבעת שניה- ראשונה ב2007 אצל קידר חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? לא. למרות כישלון של הטבעת הראשונה הגעתי למסכנה שא י שמה אחת אחרת ולא ניתוח אחר בלתי הפיך כמה הורדתם בחודש הראשון? 4 קילו בלבד אבל בטח בגלל שזה ניתוח חוזר ושחילוף החומרים שלי דפוק לגמרי אתם עושים ספורט? אני רשומה במכון כושר משתדלת ללכת פעמיים בשבוע לשעתיים אבל עוד לא מכורה לזה בכלל כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? 4 וחצי חודשים עם ירידה של 10 קג עוד כמה אתם רוצים להוריד? יש לי עוד 25 קג להוריד אבל גם 20 זה טוב ולא פשוט

עונה ../images/Emo140.gif

ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח בסוף יולי שנה שעברה לא נשקלתי ממש לפני הניתוח וגם לא ממש אחרי. מה שכן- אני יודעת שבכל התקופה הראשונה של הניתוח לא ירדתי בכלל אלא רק עליתי! אני עושה אירובי מדי פעם אצלי בבית עם די וי די. זה כיף לי מצד אחד ומצד שני אני תמיד נורא עייפה כשאני מגיעה הביתה ולא עושה מספיק. עברו 9 חודשים וירדתי כ-15 ק"ג. אין לי תשובה מספרית לשאלה האחרונה שלך
זה לא המספרים אלא ההרגשה. מה גם שמעולם לא הייתי רזה ואני לא יודעת מה יהיה היחס בין המראה שלי למשקל. כלומר, יכול להיות שאשקול 20 ק"ג יותר ממה שאני אמורה לשקול ולמרות זאת אראה רזה. זה הכל תלוי במבנה גוף. השאיפה בכל מקרה זה להשאר קצת עגלגלה. יש לי עוד דרך ארוכה. כרגע שוקלת כ- 145 ק"ג. בהצלחה לכולם

SHLOROZ

New member
גם אני

טבעת ( לא יודע איזה ) אצל ד"ר אבינוח 2 למרץ 2011 אולי עדיין מוקדם לומר אבל למרות הקושי והקונפליקט בין הרצון והיכולת ( לבלוע - הרי THAT WHAT IS ALL ABOUT ) מרגיש מעולה ושלם עם עצמי לחלוטין . לא הייתי רוצה לעשות מהלך כירורגי בלתי הפיך בחודש הראשון ירדתי 10 ק"ג , 6 מתוכם בשבוע הראשון . עדיין לא עושה ספורט. אני עצלן מדי וכשאני חוזר הביתה אחרי יום עבודה אני עייף מדי . כנראה שאלה תירוצים שאצטרך להתגבר עליהם אם אני רוצה להוסיף לאפקטיביות של התהליך . חודשיים בדיוק אחרי הניתוח : התחלתי עם 134 ק"ג על 186 ס"מ . היום 116 ק"ג היעד שרשמתי לעצמי בטבלת ה AXCEL הוא 80 ק"ג . נראה לי דימיוני אבל לפי מה שאני רואה אצלכם חברים וכמו שאני מרגיש . אני אצליח !!!!!! נ.ב. החכמה כנראה היא לשמר את המצב לאחר הגעה ליעד המשקל .

SARITS4

New member
הי

אני נותחתי בטבעת שודית ב30.01.2011 לפני כ-3 חודשים ירדתי 18 ק"ג התחלתי ב107 ואתמול בדיוק עליתי על המשקל וגילתי לשמחתי שהחלפתי קידומת ל89.1 יש לי מחשבות לפעמים למה לא עשיתי שרוול אחרי שאני קוראת את התוצאות המהירות של המנותחים. לצערי לא עושה ספורט סתם עצלנית ולגבי משקל היעד מסתפקת ב68 ק"ג (הגובה 1.69) הייתי מס' שנים במשקל הזה ומחכה לחזור במהרה. וסתם לידיעה כללית לא צריך להיתפס למשקל בטבלה כלשהיא כמו שכתבה יהודית כל אחד נראה אחרת באותו משקל אני ב68 ק"ג נראתי הרבה פחות לכן לדעתי "פסיכולגית " לא צריך להציב יעד רחוק אלא לרדת במשקל ולהגיע למשקל תקין מבחינה בריאותית וכל אחד עוד מס' קילוגרמים לפי מראו והרגשתו. בהצלחה לכולנו למי שצריך לרדת ולא פחות חשוב לכל ותיקי הפורם המקסימים שמקפידים לשמר את התוצאות המדהימות.

ליבי3617

New member
נציגה ראשונה למשורוולים

איזה ניתוח עשיתם? שרוול קיבה חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? ממש לא. אין טוב יותר מהניתוח הזה בשבילי. כמה הורדתם בחודש הראשון? 10 ק"ג אתם עושים ספורט? בהחלט. הליכות ושיעורי זומבה וסמבה. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? קרוב לארבע שנים. ירדתי 61 ק"ג (משקל התחלתי - 123 ק"ג, משקל נוכחי - 62 ק"ג) עוד כמה אתם רוצים להוריד? אני ארד בפלסטיקה מן הסתם. ממשיכה לשמור ומה שיורד יורד.

עונה

איזה ניתוח עשיתם? טבעת. אצל ד"ר אבינוח ב: 25/7/10 חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? לפעמים עולות המחשבות והקנאה במשורולים שמורידים כל כך הרבה ואז אני חושבת לעצמי שאולי עשיתי טעות ועם BMI כמו שלי- 54 הייתי צריכה לעשות שרוול. והאמת שאני עדיין חושבת כך רק פחדתי לעשות כזו התערבות כירורגית כמה הורדתם בחודש הראשון? כמעט כלום. בקושי 2 ק"ג אתם עושים ספורט? לא. אין לי מושג איך מתחילים. מהליכה קצרה אני מתעייפת כאילו צעדתי מרתון כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? 8 חודשים. ירדתי 16 ק"ג עוד כמה אתם רוצים להוריד? עוד 54 קילו אני רוצה להוריד כדי להגיע למשקל נורמלי של 60 ק"ג על 1.54 ס"מ

EdenHerMajestey

New member
היי:)

איזה ניתוח עשיתם? טבעת (שוודית) ב- 11.3.11 חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? אממ בינתיים לא נראה לי כמה הורדתם בחודש הראשון? רק 7.. :-\ אתם עושים ספורט? כן.. הליכות, זרועות, כפיפות בטן.. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? עברו להם כמעט חודשיים (עוד תשעה ימים- חודשיים) וירדתי בסה"כ 11 ק"ג.. מאוד מאוכזבת, אבל נראה מה יהיה בהמשך. עוד כמה אתם רוצים להוריד? 30-40 בערך, לא סגורה על זה.

nony4

New member
עונה בכיףףף

ניתוח שעשיתי - שרוול האם הניתוח מתאים לי?? האמת שאני רציתי מעקף והרופא לא המליץ,, שמחה שבחרתי בשרוול!!! הורדתי 12 ק"ג בחודש הראשון עושה ספורט במכון כושר בין 3-4 פעמים בשבוע עברו 8 חודשים מאז והורדתי 52 ק"ג רוצה להוריד עוד 30 ק"ג!!! BMI התחלתי 57 , כרגע עומדת על 37

למעלה