אז....

אופירA

New member
מנהל
טבעת - הכי מתאים לי בעולם

הטבעת שלי חמודה כל כך, ומתנהגת יפה. הייתי BMI40. לא מצב שמצריך ניתוח יותר דראסטי ובלתי הפיך. בחודש הראשון ירדו 0 ק"ג
. אולי 1... ריקודים אינטנסיביים פעמיים בשבוע (וכשאין ריקודים - מחפשת בריכת שחייה), הליכות לכל מקום שצריך להגיע (חוסך הרבה כסף לאוטובוסים). שנתיים וחצי מאז הניתוח. 34 ק"ג ירדו. BMI27. להוריד? כרגע לא רוצה כלום. רק לרפא את הדיכאון הכרוני (לא קשור לניתוח). כשיהיה לי כוח וחשק - 6-7 קילו.

שמחה37

New member
וגם אני

ניתוח שרוול לא יודעת בינתיים טוב לי עם השרוול נראה מה יוליד יום. כמה הורדתי בחודש הראשון - נראה לי ש9 או 10 ק"ג לא זוכרת. ספורט- לא עשיתי אני עושה ומקפידה ברמה היומיות. עברו כמעט 3 שנים מהניתוח והורדתי בסביבות ה-50 ק"ג. רוצה להוריד עוד 5-6 ק"ג. שמחה

תשובות

טבעת אולי שרוול, לא בטוח, אבל לא מצטערת. בחודש הראשון: 10 קילו לפחות. ספורט: נייט. (יש לי מיליון תרוצים, אבל בטח לא תרצו לשמוע) שנה וחצי מאז הניתוח 37-38 קילו. עוד 15 קילו (פחות) מספיק לי.

OrlllLy

New member
וגם אני

ניתוח טבעת אצל ד"א אבינוח באוגוסט 2008. משקל התחלתי 108 ק"ג על גובה של 1.65 ירידה מהירה וטובה ללא ספורט לצערי משקל נוכחי 58 ק"ג סגורה רבע לארבע אוכלת מצויין, במיוחד אחרי שפתחתי לפני כשבועיים סמ"ק שלם. חתיכה, בריאה ומרגישה יוצא מן הכלל טוב. לא הייתי מחליפה את הניתוח הזה בשום ניתוח אחר.

WiKi

New member
אני

איזה ניתוח עשיתם? טבעת חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? מעקף תריסריון כמה הורדתם בחודש הראשון? 4? לא זוכרת... ירדתי קצת בשבוע של הנוזלים וזה עלה אח"כ. אתם עושים ספורט? כן. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? שנה ו 8. הורדתי בין 41-48 קילו, לא יציבה בטווח הזה. עוד כמה אתם רוצים להוריד? 18 עד לפלסטיקה.

גמני: )

ניתוח שעשיתי : שרוול מתאים לי ביותר שרוול ! חיה עימו בשלום, אוכלת הכל ללא נקיפות מצפון, כמה הורדתי חודש ראשון: 14 ק''ג האם עושה ספורט : ברוב עוונותיי אני לא עושה ספורט: (( כמה זמן עבר מהניתוח : שנתיים. כמה רוצה להוריד : הגעתי למשקל היעד 61 ק''ג, מרבית העודפים, הם עודפי עור, אני מרוצה.

PavlovsDaughter

New member
היי פרפרית. האם נעזרת במסגרת כלשהי?

האם אחרי הניתוח ביקרת בקבוצת תמיכה או משהו בסגנון?

תשובה

תחילת דרכי לא הייתה קלה, היו לי קשיי הסתגלות למצב הקיים למעט הבעיות הבריאותיות מהן סבלתי, נעזרתי בפסיכולוגית ורפואה אלטרנטיבית, השיאצו והשיחות מאוד עזרו לי נפשית ופיזית, ממליצה בחום

מטובעת

אז עשיתי טבעת. הייתי בקושי 40 bmi כך שלא רציתי משהו דראסטי יותר נראה לי שהטבעת מתאימה לי כמו כפפה ליד, מסתדרות ביחד נהדר, ומקווה לעוד שנים ארוכות... בחודש הראשון ירדתי בקושי 3-4 קילו, היום חמישה חודשים אחרי, אני 13 ק״ג פחות, שמחה ומאושרת מהקצב. אני רוצה עוד להוריד 30 קילו, אבל אחרי שכל השנים הייתי שמנה, אז גם 20 קילו פחות יספקו אותי....

אז גם אני עונה....

איזה ניתוח עשיתם? טבעת זהב... חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? מרוצה מאד מהטבעת מקווה שהנישואין שלנו ימשיכו להיות מאושרים.... כמה הורדתם בחודש הראשון? וואו לא זוכרת... משהו כמו 3 אני מעריכה... אתם עושים ספורט? הייתי עד לפני כמה חודשים,,, לא התמדתי (בית עבודה ילדים תירוצים....) מה שבהחלט גורם לי לצעוד שוב (ללא תירוצים)כשכעת הגיע הקיץ... כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? ע"פ המשקל הביתי משהו כמו 23 ק"ד בכמעט 11 חודשים...(וואו איך טס לו הזמן....) עוד כמה אתם רוצים להוריד? היעד הוא לפחות עוד 20 ק"ג ,,,, אך לאט ובכיף לא רצה למטרה אלא פוסעת.... בהצלחה לכל חברי הפורום הנפלא הזה!

עכשיו תורי

איזה ניתוח עשיתם?- טבעת חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם?- לפעמים שנתקע ומקיאים אני מפנטז על זה שהייתי עושה שרוול אבל בד"כ אני מבסוט מהטבעת. כמו כן הייתי רוצה לרדת מהר על ההתחלה כמו המשורוולים. כמה הורדתם בחודש הראשון?- 5 קילו שעלו מהר מאוד עם היכולת לאכול אוכל רגיל. היתה לי גם בעיה עם המנתח שרק 5 חודשים אחרי הניתוח ניפחתי את הטבעת לראשונה וכל הלו"ז של הירידה בממשקל התאחר לי.- לא נורא העיקר שמתחילים לראות תוצאות. אתם עושים ספורט?- פעמיים בשבוע הליכה של 30 דקות. לא תמיד יוצא... כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם?- עוד מעט שנה. הורדתי 10 קילו שרובם מהחודשיים האחרונים בגלל הסגירה האחרונה שננעלה ואז פתחתי קצת, בנתיים אני מרוצה מההגבלה שאני לא על הקצה ואוכל די מגוון. רק מעצבן שבימים האחרונים אני חווה מתח בגלל הלימודים והטבעת מאוד התהדקה לי. מקווה לסווף שבוע רגוע. עוד כמה אתם רוצים להוריד? - צריך להוריד עוד 40 קילו אני אשמח גם ל30 -20 כדי להיות הצלחה של הניתוח :)

מה נשמע3

New member
גמאני

איזה ניתוח עשיתם? טבעת שבדית חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? כשנתקעים במשקל מתחילים הספקות,אולי שרוול כמה הורדתם בחודש הראשון? 8-10 אתם עושים ספורט? הלוואי,העצלנות העצלנות אוי אוי. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? 6 חודשים,בסה"כ 13 ק"ג ותקוע. עוד כמה אתם רוצים להוריד? 30 ק"ג

התכחשתי לשרשור הזה, אך נכנעתי... ../images/Emo9.gif

איזה ניתוח עשיתם? טבעת חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? חשבתי פעם שמעקף יכול היה להתאים לי יותר בעיקר בשל ההתמודדות הלא פשוטה עם הטבעת, חרף ההתמודדות הלא פשוטה עם הניתוח. אך היום משתדלת להלשים עם העובדה שזה אכן אתגר יומיומי שאני רוצה לעמוד מולו בגבורה ועם הרבה אהבה עצמית. כמה הורדתם בחודש הראשון? 7 ק"ג. זה היה סוג של אושר מבחינתי כיוון שבדיוק חודש לאחר מכן אחי התחתן והיה כיף להצר את השמלה.מעבר לכך שאני לא מאמינה שהייתי כזו שמנה פלוס 7 ק"ג כשאני רואה את התמונות. אתם עושים ספורט? לצערי הרב קשה לי בגלל פריצת הדיסק.. אני ממתינה שיאמרו לי איזו פעילות מומתרת על מנת שאחזור לזה.. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? בדיוק שנתיים. בחול המועד פסח . 14.4.2009 . הורדתי 25 ק'. שמהם עלו 5 ק' בשל התערבות רפואית בהרחבת הטבעת.. עוד כמה אתם רוצים להוריד? אשמח מאוד ולשם שואפת, להוריד 20 ק' הנותרים. תוהה אם זה יגיע מתישהו אך יש לי סבלנות.

טיפטיפ69

New member
תורי

איזה ניתוח עשיתם? טבעת ב2\2 אצל ד"ר אבינוח חושבים שניתוח אחר היה מתאים לכם יותר ממה שעשיתם? לפעמים אני ממש מקנא באלה שעשו את השרוול כי הם מורידים קרוב ל 30-20 קילו בחודש הראשון וממשיכים באותו קצב במשך החודשים, אבל קצת מפחיד אותי ניתוחים בלתי הפיכים, מה עוד שלי דפקו את העיניים בניתוחי לייזר כושלים!! כמה הורדתם בחודש הראשון? 3-4 קילו בלבד
אתם עושים ספורט? למרות שאני עצלן וגם יש את הבעיה של העיניים אני עושה 2-3 הליכות בשבוע שעה עד שעה וחצי. כמה זמן עבר מאז הניתוח וכמה הורדתם? 3 חודשים היום אני עומד במשקל שלי על רק 6-7 קילו פחות אבל ירדתי יפה בנפח, אם זה בבטן בפנים ובישבן
הכי מצחיק הוא שפחדתי מפסח בגלל האוכל הטוב, מה עוד שהייתי בבית מלון בי-ם ירדתי קילו במקום לעלות 3-4 כמו כל עם ישראל ( טוב אולי לא אתם) עוד כמה אתם רוצים להוריד? אני שוקל כיום 134.5 קילו ואשמח להגיע לפחות ל90-100, הגובה שלי הוא 1.83 לפני 5 שנים ירדתי ל100 והיה לי קוביות בבטן
הטעות שלי שהפסקתי לעשן באותו תקופה יחד עם דיאטת הפרדה דבר שגרם לי לדיכאון חמור ( בנוסף לכישלונות בניתוחי העיניים) ונראה לי שדפקתי את מערכת החלפת החומרים בגופי מה שמאט מאוד את הירידה אצלי
כמו כן בכל סגירה יש לי סיבוך זה או חסימה ופתיחה, ואתמול סגרתי על 6.5 CC וזאת לאחר שהשבוע הרגשתי שהכל עובר לי בקלות וללא חסימה. בנוסף וזאת לאחר פגישתי עם הדיאטנית המקסימה באסותא ת"א למדתי כמה דברים שאני עושה לא נכון, וממה שלמדתי ממנה אני מאוד מקווה לרדת יותר.

טיפטיפ69

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

סיפרתי לה את התפריט היומי שלי. ואיך שאת ארוחת הצהרים היומית שלי ( מרק, 200 גר פרגית או חזה עוף,פתיתים או פירה וסלט) אני אוכל את המרק ואז רק חצי מהבשר אם בכלל ולוקח הביתה את החצי השני ואוכל את מה שנשאר עם הסלט. הבנתי ממנה שעדיף לי לאכול בערב ביצה, גבינה, טונה וירקות ובלילה טוסט או קרקרים עם גבינה. האמת שיהיה לי קשה כי כמו שאמרתי לה אני יהודי ואצלי את האוכל לא זורקים. כמו כן שעדיף לאכול כל 3 שעות ולא הטבעת נסגרת.

אופירA

New member
מנהל
אי אפשר להשאיר את גודל הארוחות ולרדת במשקל

נפח הארוחות יקטן - ובהרבה מאוד. או שתזמין חצי מנה, או שתמצא פיתרון אחר לחצי המנה, במקום לאכול אותו במשך כל היום. הפיתרון שלי כיהודיה לבעיות מהסוג הזה, נחרץ מאוד. אני לא קונה אוכל במסעדות. אני אוכלת את המנה של הבשר שהכנתי לעצמי, ומה שנשאר, אני אוכלת למחרת. אפילו אם נשארה כף אחת. לא מתקלקל, תאמין לי. אם אני רוצה לחמם אוכל בעבודה (ולא במיקרוגל), אני שופכת מים רותחים על ירקות עם קציצות, ויש לי ארוחת מרק נהדרת. אתה יכול להוסיף למרק את הבשר מאתמול, במקום לקנות כל יום מנת בשר גדולה ולאכול כל היום את הבשר. מדי פעם, תקנה מנת בשר גדולה ותאכל אותה כל היום, אבל לא כל יום. כמות התבלינים והירקות והשמן שאני קונה פחתה בצורה מדהימה. השבוע קניתי שקית ירקות מעבר למה שאני צריכה, שעלתה לי 1.70 ש"ח... אם אני רוצה לאכול סלרי, אני צריכה לתכנן את החיים... לבשל רק סלרי במשך כמה שבועות, או לחילופין לבשל ולהקפיא במנות, לשימוש כמה חודשים...

טיפטיפ69

New member
צודקת אופירה

אני שם לב לאחר הסגירה שלשום הגבלה גדולה יותר ולכן זה בדיוק מה שאני יעשה ולמרות שהייתי נגד אקנה מיקרוגל למשרד. שבת שלום

למעלה