אז...

SHTRUDIDI

New member
אז...

מהו סדר ההדחות של הטופ 13 שהייתם רוצים לראות?
מהו סדר ההדחות של הטופ 13 שבאמת יהיה לדעתכם? תתחילו לנחש

DoubleT

New member
מקווה ומנחש ../images/Emo9.gif

מקווה שיהיה הסדר: היילי ריינהארט, ג'יימס דורבין, סקוטי מקרירי, נעימה אדדפו, ת'יה מגיה, אשטון ג'ונס, קארן רודריגז, פיה טוסקנו, סטפאנו לנגוני, ג'ייקוב לאסק, פול מקדונלד, לורן אליינה, קייסי אברמס מאמין שיהיה הסדר: נעימה אדדפו, היילי ריינהארט, אשטון ג'ונס, קארן רודריגז, סטפאנו לנגוני, ג'יימס דורבין, פיה טוסקנו, פול מקדונלד, ג'ייקוב לאסק, סקוטי מקרירי, ת'יה מגיה, לורן אליינה, קייסי אברמס

DoubleT

New member
כןכן. לא שמתי לב שזה יכול להשתמע בשתי דרכים |

Lhuna1

New member
יאללה ננסה ../images/Emo13.gif

סדר ההדחות שהייתי רוצה (נכון לכרגע) זה פשוט: קודם כל כל הבנות (לא אכפת לי באיזה סדר, נגיד קארן ראשונה כי היא הכי משעממץ, פיה אחרונה כי היא הכי יפה) אח"כ: סטפנו סקוטי ג'ייקוב ג'יימס פול
קייסי
סדר ההדחות שאני מהמרת שיהיה: אשטון נאימה טיה סטפנו פול היילי סקוטי קארן ג'ייקוב ג'יימס לורן קייסי פיה

Luring Monkey

New member
גם כן מנחשת ומקווה:

מקווה: נעימה, אשטון, פיה, היילי, סקוטי, קארן, לורן, ת׳יה, סטפאנו, ג׳יימס, פול, ג׳ייקוב. קייסי המנצח. מנחשת: היילי, נעימה, קארן, אשטון, פיה, ג׳ייקוב, פול, ג׳יימס, סטפאנו, סקוטי, ת׳יה, קייסי, לורן. אחד מהשלושה האחרונים אולי מנצח. ואולי בכלל לא.

LeAnnDylan

Well-known member
וואי

אני אפילו לא יכולה לחשוה על סדר ההדחות שיהיו עם הקהל המטומטם הזה
אבל הנה הסדר שהייתי רוצה: מקומות 13-10 יכולים להשתנות. לא מפריע לי מי תעוף ראשונה הן יכולות לעוף כולן יחד מצידי. 13. היילי 12. נעימה 11. אשטון 10. טיה 9. קארן 8. ג'ייקוב 7.סטפאנו 6. פול היחידים שכרגע נחמד לי לשמוע הם: 5. ג'יימס 4. סקוטי 3. לורן 2. פיה 1. קייסי

Love Music Yoni

New member
מקווה ומנחש

מקווה: ג'ייקוב אשטון סקוטי קארן סטפאנו היילי ת'יה קייסי נאימה ג'יימס פול לורן מנחש: אשטון (
) סטפאנו פיה (
) קארן ת'יה נאימה סקוטי היילי פול (
) ג'יימ ג'ייקוב לורן (
) קייסי

יאללה ננסה...

הסדר הדחות שהייתי רוצה לראות: (בערך) אשטון, סטפאנו, נעימה, היילי, קארן, ג'ייקוב, סקוטי, ג'יימס, קייסי, פול ואז פיינל 3 של ת'יה, פיה ולורן. גמר של לורן מול פיה ניצחון של לורן (זה הכל נתון לשינויים, אבל כרגע זה מה שהייתי רוצה לראות) הסדר הדחות שלדעתי יהיה: אשטון, נעימה, סטפאנו, היילי, קארן, פול, ת'יה, סקוטי, ג'ייקוב, ג'יימס, פיה גמר של לורן מול קייסי והכל פתוח

YoungFlattop

New member
../images/Emo113.gif

הייתי רוצה לראות (מהמודח הראשון עד למנצח): אשטון, ת'יה, קארן, ג'יימס, היילי, סקוטי, סטאפנו, נאימה, ג'ייקוב, פיה, לורן, פול, קייסי מה שאני חושבת שיקרה: אשטון, נאימה, סטאפנו, ת'יה, קארן, היילי, סקוטי, ג'יימס, פול, ג'ייקוב, פיה והגמר יהיה בין קייסי ללורן כשלשניהם יש סיכויים דומים לנצח (לפחות כרגע)

jess r

New member
מממ...

סטאפנו, סקוטי, ת'יה, אשטון, קארן, נעימה, פיה, ג'ייקוב, לורן, היילי, ג'יימס, פול, קייסי. מה באמת יקרה? סביר להניח שמשהו בסיגנון: סטאפנו, היילי, נעימה, סקוטי, אשטון, קארן, ת'יה, פול, פיה, לורן, ג'ייקוב, ג'יימס וקייסי.

../images/Emo269.gif../images/Emo250.gif../images/Emo268.gif../images/Emo233.gif../images/Emo232.gif../images/Emo262.gif

סתם בא לי על אייקונים שאף פעם לא השתמשתי בהם..חחח
הייתי רוצה פול, היילי,אשטון ,נאימה,קארן,סטאפנו, סקוטי,פיה,ג'יימס,ג'ייקוב, ת'יה, קייסי, לורן
יותר סביר שיקרה: נעימה (עם א' או ע'.. זאת אותה בחורה.חחח) אשטון סטפאנו קארן היילי סקוטי ת'יה
ג'יימס פיה ג'ייקוב פול
לורן
קייסי

למעלה